Нахапаният от кучета мъж е сравнително добре

Тази сутрин той е опериран, в понеделник предстои нова интервенция
15 юни 2012 10:32, Красимир Ангелов
92
Нахапаният от кучета мъж е сравнително добре
Снимка: Архив Булфото

Нахапаният от кучета 88-годишен мъж от столичния квартал "Редута" е в сравнително добро състояние, съобщиха от пресцентъра на „Пирогов“.

Тази сутрин възрастният мъж е опериран, като в понеделник му предстои още една операция.

"Пострадалият е сравнително добре, в понеделник му предстои втора операция. Така раните се подготвят за бъдещата кожна пластика", съобщи доц. Маргарита Кътева, началник на първа травматологична клиника, която ръководи оперативния екип.

Още по темата


Възрастният мъж беше приет на 13 юни сутринта с множеството нахапвания в областта на краката и ръцете.

След акция на "Екоравновесие" са заловени 2 кучета, за които са предполага, че са нападнали възрастния мъж. Кучетата от парка в "Редута" ще бъдат настанени в приюта в кв. "Сеславци", за да се установи дали са агресивни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
7
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Абе това София европейска столица ли е или африканска савана. Ми зверовете живи ще ви изядат бе ЕВРОПЕЙЦИ !!! Направете един протест срещу псетата, нека оная крава фандъчката да се стресне малко.
38
0
 
2
 
! Отговори
от 38 до Мартинчо преди 11 години
и като си на 21 какво ? или още си до полата на мама и това те оправдава ? тогава недей да изказваш мнения с по-големите :)
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Марто който е на 21 и Дядо Благун са едно и също лице..раздвоение на личността :)
36
3
 
2
 
! Отговори
Дядо Благун преди 11 години
Подкрепям Марто напълно!32 ти няма как да знаеш дали се разбирам само с кучетата,да обичам ги много,но не по малко обичам хората!Злобни хора изпълнени с агресия определено не понасям и се гордея с това.Съгласи се,че всеки ден четем и слушаме за престъпления извършени от хора,който аз наричам ***:)
35
2
 
2
 
! Отговори
Марто до 38 преди 11 години
Не съм създал семейство въпреки че не виждам какво общо има. А и няма как да съм създал на 21 години Ханс. А ти се прибери и при любовницата ти ако искаш, слабо ме интересува. Добричките кучелюбци не ги коментирам, както разбра съм против тия неща които стават с невинни хора, а относно пяната не ми е избила. Като гледам ти показваш неспособност за справяне с даден проблем като предлагаш някакви крайни мерки присъщи за кофти тип хора. Дано детето ти има различно възпитание от твоето
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая пластична хирургия го е подмладила с една година виждам, вчера беше на 89 :)
33
3
 
5
 
! Отговори
pativasht преди 11 години
Do vsichki koti smqtat che kuchetata milite trqbwa da si tichkat i da hapqt hodata. vie ste absolutno otkacheni. Nadqwam se na takiwa kato was da se sluchi podoben incident da idite kakwo e. Ako napqt i obezobrazqt vas ili decata wi da widim togawa kakwa pesen shte zapeete. zaradi malumnici kato was se razhojdat glutnici po ulucite. Vmesto da gi saberat i da gi iztrebqt vsichkite i sled towa da zapochnat da kastrirat nowopoqwilite se nie se prawim ma humanni. A kato si hapwate pyrjolka vecher?
32
2
 
3
 
! Отговори
от 32 преди 11 години
брей Марто ама на теб пяна ти изби на устата :).. не виждам никаква простотия в това което съм написал, напротив вижда се от коментарите "добричките" кучелюбци на какво са способни..аз студена водица ще пийна, довечера ще се прибера при детето и жена си , а ти ? личи си че още семейство не си създал..
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искания в промени за Закона за животните - събират се 100 лелки с песове пред МС и Боко веднага кляка.Искания за промени в Закона за горите - събират се протестиращи и Боко им праща ченгета.Гарантирано от ГЕРБ!
30
3
 
3
 
! Отговори
Марто до 32 преди 11 години
И въпреки това предпочитам някво нормално решение за това, вместо дай да ги избием всичките. Естествено, че абсолютно съм против куче да нахапе който и да е, но съм против и да чета простотиите на някой кисельоч като теб!!! Заблуден си ти! Ако имаш студена водица нали знаеш какво да направиш с нея?
29
4
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Дядо Благуне, хората не са ти виновни, че си социопат и се разбираш само с кучета, но не и със съседите ти например. А такива като Мартин за заблудени идеалисти, няма как да изчезне от само себе си поколението, защото "добричките" кучелюбци ежедневно изоставят нови и нови кученца по улиците, а след това се прибират и сладко сладко си похапват свинско.
28
3
 
7
 
! Отговори
Кучанци преди 11 години
Хайде кучкарите, отивайте да му носите цветя и да го питате добре ли е и има ли нужда от нещо!Или сте "хуманни" само с кучетата? Т.е. сте кучанни, а не хуманни.
27
4
 
8
 
! Отговори
Dimitar Markov преди 11 години
Prost narod , zashtitava pumiarite po ulicite,a utre ako napadnat deteto vi? Baba vi? Saprugata vi? Vas? Trqbvat speshni merki sreshtu ulichnite kucheta, iztrebvane ili pribirane v priuti za jivotni! Neshtata se vlushavat I glutnicite s kucheta stavat vse po golemi .....haide da jiveesh v gorata I da ima glutnici shte e normalno ,no na centara na nqkoi grad da te napadat glutnici...towa ne e normalno! Az lichno poznavam edna jena koiato si zamina sled napadenie ot 2 kucheta! PRAVETE SI IZVODITE
26
3
 
8
 
! Отговори
Българче преди 11 години
Ами докарайте малко виетнамчета както в едно старо и вече леко позабравено минало да бачкат и студентстват тука и този проблем със кучетата ще видите как за няколко месеца ще бъде решен.... :) ;) :) !!!!!
25
0
 
4
 
! Отговори
Дядо Благун преди 11 години
Прав си Марто,реалист момче евала!
24
2
 
18
 
! Отговори
Mарто преди 11 години
Нека си обичат кучетата хората, няма лошо. Има лошо когато нападат хора, за това или приют или кастрация за да може поколението да изчезне от самосебе си, за да няма убийства, приспивания и такива неща на животните. Все пак те не са виновни според мен, това им е природа по един или друг начин, а и има защо да са озлобени след като повечето улични кучета са бити, гонени и тн.
23
13
 
5
 
! Отговори
Дядо Благун преди 11 години
Оставете кучетата на мира,между хората има толкова много ***,кучетата са ви виновни,скапана ***.
22
11
 
6
 
! Отговори
преди 11 години
Вместо да търсят начин да се избавят от жалкия си и мизерен животец, комплексари-психопати лелеят злоба върху кучетата, за да се почувстват великани и погъделичкат смачканото си его. Да ви тресне още едно земетресение, но по-мощно и страшно от това на 22-ри, че може и да ви се понаместят хейтърските мозъчета
21
0
 
3
 
! Отговори
от 22 преди 11 години
Обаче за теб това е "добро". Предполагам както и реженето на кучешки крака.
20
11
 
5
 
! Отговори
Аз преди 11 години
'Тва, че децата се заразяват с тения, означава, че мама и тате не гледат като децата им ядат пясък от земята (примерно)....тая тения не се носи по въздуха, сигурно кучетата са виновни де :D