Лекари се борят за живота на уволнената пияна учителка

Жената е закарана в "Пирогов" след смесване на лекарства с алкохол
18 дек 2012 21:01,
201
Лекари се борят за живота на уволнената пияна учителка
Снимка: БТА

Преподавателката по руски и немски, която влезе пияна в час преди седмица, а след това бе уволнена от столичното 130-о училище, е приета днес в УМБАЛСМ "Пирогов”. Това съобщи bTV, като уточни, че рано тази сутрин Илияна Иванова е била докарана в болницата с отравяне след смесване на алкохол и медикаменти.

Има опасност за живота й. Засега от „Пирогов” не посочват дали става въпрос за опит за самоубийство или предозиране с лекарства в комбинация с алкохол.

Учителката е споделяла пред приятелка, че може да посегне на живота си, пише вестник "Стандарт".

От столичния инспекторат по образованието бяха обещали да ѝ подадат ръка и да търсят най-доброто решение за нейния случай, но от училището, където Иванова работеше, потвърдиха освобождаването ѝ от длъжност. Това може да е допринесло за отчаяната постъпка на преподавателката, която е самотна майка на три деца.

Инцидентът се случи на 10 декември около 10.00 часа сутринта в столичното 130 училище. Тогава експертиза показала, че тя е била с 2,64 промила алкохол в кръвта.

Късно вечерта на същия ден Софийският районен съд прецени, че извършеното от Илияна Иванова не е дребно хулиганство и предаде случая за разследване на прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
1
 
34
 
! Отговори
поля преди 11 години
Разбиха и без тва разбития живот на жената..само *** сензации и простотии в медийното пространство..нищо градивно
170
0
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Толкова дечица бяха убити по пътищата от НЕ пияни шофьори, на които бе дадена условна присъда , а че жената е влязла пийнала в час ще бъде разследвана от прокуратурата! Цирк, какъвто е цялата ни държава и управление !
169
0
 
39
 
! Отговори
izi преди 11 години
Я кажете има ли някой, който да не ходил пийнал на работа? Аз не знам някой на който да не му се случвало поне веднъж. Така, че аре оставете женицата а?
168
0
 
37
 
! Отговори
Doko преди 11 години
Това е бугаристанеца-злобата , ненавистта и омразата ще го унищожат-друго не му трябва. Такъв екземпляр едва ли някъде другаде има.
167
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герб направиха голяма грешка когато решиха че трябва да живеем като Европейци но със доходи на Сомалийци.Българинът е много търпелив,но тези не спряха да го ограничават във всичко:не може да си вари ракия,не може да пуши,не може да си намери работа(дори и за 300лв),посегнаха дори на спестените му пари.....Българинът е пресметлив и знае че не може да се живее със 300 лв,Българинът знае че в Европа хората взимат минимум 1000 евро при тези цени на стоки и услуги....
166
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Представете си, че един човек пада в кална локва и падайки изпръсква хората до нея, но остава да лежи безпомощен, какво ще направите, ще му подадете ръка да се изправи, или ще го натиснете в локвата докато го удавите?
165
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ТранспортерТи като автобусен шофьор минаваш на психотестове, за това не ти е позволено, просто приеми, че жената е с три деца, които отглежда сама и няма желязна психика, като твойта.
164
1
 
35
 
! Отговори
Komentar4e преди 11 години
Sega se Zamislih..Eto s tezi komentar4eta vi Zombirat Bratq i Sestri..Xa Tyka e kato Boksova Krysha za Negativni Emocii..Koi ot Nas e Bezgreshen?? Emi daite entosiazma na jivo,dokato mladejite sasem neiz4eznat...v Bg .Kvo se komentira..napravila go jenata tejki dni imala,dobre 4e ot po loshoto e predpazena..Samo na komentari...Vsi4ko,da ne bi da ne ste imali tejki dni?? E tq pone ima 3 deca.Na dneshno vreme malko li e?? Emi Osadete q..Koi ot vas ne se e Napival? Vseki e Greshen,Ima pokaqnie.
163
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горката жена, има такива красиви деца и се е грижила за тях, а сега кой ще се грижи?Тази държава е загнила от всякъде.
162
5
 
43
 
! Отговори
Транспортер преди 11 години
Аз имам 5 деца. Това ми дава пълно право да ходя пиян на работа (работя като автобусен шофьор) и да правя всичко, което искам. Всички трябва да се съобразяват с факта, че живота на многодетните родители е много труден. Крайно време е да носим отговорност за постъпките си и да си носим последствията.
161
0
 
46
 
! Отговори
глупости на квадрат преди 11 години
Докога ще се публикуват *** журналистически фантасмагорииЖената може да е заболяла психически и сега вече няма да може да се оправи с годиниТия неподготвени професионално журналисти трябва да се извинят публично за злобното си поведение. От глупавите им драсканици става ясно, че това е прецедент и че жената явно не е имала подобни прояви в миналото. На тази възраст не е нещо друго освен болестно състояниеНо и кой ли ще си прати детето в такова училище, което разпространява слухове
160
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пишат с инициали за разните разбойници, защото са комбина с тях- нали ги финансират и с тях си пият по кръчмите, а за учители и лекари - с име, с ЕГН и с адресжената има децаДобре, че днес никой не вярва на вестниците
159
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъпите журналисти защо пишат името на жената
158
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До РУМЕН221"Пълна отврат" е разбирането на журналистите за ТОП новина, каквато направиха от случката с уволнената учителка. Жената явно не е издържала психически и за съжаление сега бере душа в Пирогов. Жалко, че повечето хора я осъждат, вместо да се опитат да я разберат.
157
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tezi 3 deca bashta imat li? Plashta li si mizernata zakonova izdrajka? Ili kato povecheto bokluci ne moje da se spravq s jivota si, kamo li s decata si?
156
1
 
34
 
! Отговори
Ани преди 11 години
До 174На "ДРУГИЯТ ПЕРСОНАЛ" се полага 240,00 лв.
155
18
 
34
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ПРИЯТЕЛИ,- ОТГЛЕДАХ ТРИ ДЕЦА...И ЗНАМ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ...:- РОДИТЕЛСКА ОТГОВОРНОСТ И... УЧИТЕЛСКА БЕЗОТГОВОРНОСТ...ЗНАМ И ЧЕ...:- ВЪВ ВСЯКО СТАДО ИМА ***..., НО ТАЗИ ВОНИ... ОСОБЕНО ОТВРАТИТЕЛНО...И КАТО РОДИТЕЛ... И КАТО УЧИТЕЛ...!!! ПЪЛНА ОТВРАТ...
154
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не е само тя -в СОУ "Васил Друмев" -Варна има една алкохоличка - учителка по английски -Виолета Иванова .И тя така счупила си крака -сигурно е била пияна.Ама трудно им било малки им били заплатите ,ами да напуснат тогава да си намерят друга работа .Каквато държавата такива са и даскалите.Абе то беше весело в нейните часове , ама дано не се връща.
153
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
едно време имах една даскалка по математика лщбителка на чашкататя почти не влизаше трезвена в час . Беше паднала по стълбите в даскало и си счупи кракадруг случай влязла с ладата във входа на блока един път беше блъснала и една овца.Но винаги ми пишеше 3ка че иначе незнам как щях да изклася не ми вървеше тоя предмет
152
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АниЩо бе, Ани, на тебе като от "другия персонал" не ти ли дават пари за работно облекло? Като имаш висше образование, не си ли забелязала досега, че в следването се влагат пари, които после малко трудничко се избиват от 450-500 лева заплата? По-точно въобще не е възможно да се избият, учителят или е получил образование някога си, преди 20-25 години, харизал ги е и е забравил, или е по-млад и се оглежда накъде да напусне. Но щом ти самата не си учителка, къв ти е проблемът с чуждите заплати?