Лекари се борят за живота на уволнената пияна учителка

Жената е закарана в "Пирогов" след смесване на лекарства с алкохол
18 дек 2012 21:01,
201
Лекари се борят за живота на уволнената пияна учителка
Снимка: БТА

Преподавателката по руски и немски, която влезе пияна в час преди седмица, а след това бе уволнена от столичното 130-о училище, е приета днес в УМБАЛСМ "Пирогов”. Това съобщи bTV, като уточни, че рано тази сутрин Илияна Иванова е била докарана в болницата с отравяне след смесване на алкохол и медикаменти.

Има опасност за живота й. Засега от „Пирогов” не посочват дали става въпрос за опит за самоубийство или предозиране с лекарства в комбинация с алкохол.

Учителката е споделяла пред приятелка, че може да посегне на живота си, пише вестник "Стандарт".

От столичния инспекторат по образованието бяха обещали да ѝ подадат ръка и да търсят най-доброто решение за нейния случай, но от училището, където Иванова работеше, потвърдиха освобождаването ѝ от длъжност. Това може да е допринесло за отчаяната постъпка на преподавателката, която е самотна майка на три деца.

Инцидентът се случи на 10 декември около 10.00 часа сутринта в столичното 130 училище. Тогава експертиза показала, че тя е била с 2,64 промила алкохол в кръвта.

Късно вечерта на същия ден Софийският районен съд прецени, че извършеното от Илияна Иванова не е дребно хулиганство и предаде случая за разследване на прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Boje,napila se bila jenata,che koi v bg ne se napiva,koi znae kvo i e na glavata na jenicata.elate vijte kmeta na Shumen v obshtinata redovno e matrav napravo na rabota,a da ne govorim vecher po mehanite palzi daje,M toi e kmet i nepishete za nego
110
5
 
67
 
! Отговори
до 126 преди 11 години
Не е мислила, лелче, не е мислила, то е ясно - имала е нервен срив, а в такова състояние човек не мисли, а дава изблик на натрупаното нервно напрежение, за да не полудее съвсем. Но, явно родителите ти не са те научили да се поставяш на мястото на хората, изпаднали в беда. И бъди сигурна, че тази учителка има повече съвест от теб, щом е готова да умре от срам, заради постъпката си. Жената е между живота и смъртта, а ти продължаваш да философстваш за вината й. Бездушието ти е втрещяващо.
109
16
 
34
 
! Отговори
9 преди 11 години
Ѝ АКО РЕША ДА ПОСТАВЯ ДЕЦАТА СИ В ПОДОБНО ПОЛОЖЕНИЕ ЩЕ ПРЕДПОЧЕТА МЕТРОТО - РЕЗУЛТАТА Е СВЕТКАВИЧЕН И СИГУРЕН , НЯМА ДА ПРОСЯ СЪЧУСТВИЕ, ПРОСТО ЩЕ ГИ ИЗОСТАВЯ И ЩЕ СЕ НАДЯВАМ, ЧЕ С ВРЕМЕТО ЩЕ МИ ПРОСТЯТ...
108
0
 
63
 
! Отговори
boy преди 11 години
Какво толкова я оплюха жената не мога да разбера? Кой знае какво и е било за да се напие така. Ми тия дето карат пияни и бесни по улиците и застрашават животи? Държава на абсурдите!
107
5
 
41
 
! Отговори
Мъж ли си или жена преди 11 години
115 . ? Прав ли си , Мъжете къде са , където са бащите на децата ? Или е добре да гледат от страни и да си пият !!
106
17
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За съжаление сме добри на думи и дребнави по душа..., но все пак трябва да си поставяме и граници...Какво ще последва? Много съчуствие и помощ...Всеки е отговорен за грешките си.Дали е помислила са беззащитните си дечица когато ги злепостави или реши да ги изостави...?
105
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
mnogo sme dobri v tova da opluvame nqkogo ...znae li 4ovek kakvo i e na tazi jena¿¿¿¡Dano da se opravi !!
104
10
 
34
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 11 години
Е добре на 2,64 промила ако човек е трезвен искам да пишеш на колко е пиян.
103
2
 
37
 
! Отговори
mmm преди 11 години
podobre pian ot ZASPAL BB
102
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АниEх, Ани, душице дребна и завистлива, па нека ти покажат тези заветни фишове. Даже и трябва, да се поуспокоиш малко. Между другото, тази изстрадала жена е била временно на работа,т.е. по закон няма право на деференцирано заплащане, не е взела 320-те лева за работно облекло, дето са ти оживели на сърцето, а за допълнителните заплащания: за класно ръководство - 24 лв. и СБКО- десетина лева. За Коледа и 24 май дава министерството, ако му се откъсне от сърцето, чисто 50-80 лв. Всичко се облага
101
2
 
58
 
! Отговори
До джуджето преди 11 години
Не си прав. Няма по-близък човек за децата от майка им. За да се помогне на децата, трябва да се помогне на майките. Това е задължение на правителството, ако в него има хора, които имат чувство за дълг и човешко съчувствие.Фактът, че хората изтрещяха психически от мизерията, говори,че на правителството не му пука за хората. ББ: "Да е мислила, като е раждала"Днес полицаи съобщиха, че по 7 души се самоубиват месечно от Аспаруховия мост- млади хора, заради парични затруднения. 4 г замразени доходи
100
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ти кой си, бре, светъл лъч в тъмнината?
99
2
 
59
 
! Отговори
Deathstalker преди 11 години
Ей, днес.бг, продължавате да омаскарявате жената!!!!!!!! Можехте поне думата "пияна" да махнете от заглавието, ХИЕНИ ТАКИВА!!!
98
15
 
34
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 11 години
Истината е че не може някоя самотна майка с три деца да се явява пияна на училище, и да ви научи на нещо децата. Помислете логично.
97
1
 
60
 
! Отговори
Любопитен преди 11 години
Дали българският съд осъди маститите български бандити, та се занимава с една майка на три деца, която сигурно си има достатъчно лични проблеми? Дали българската прокуратура няма по-важни случаи от този? Дали на това училище не е необходима нова директорка, която да познава проблемите на собствения си колектив и да ги решава компетентно и по съвест, а не да вика полиция в подкрепа на собствената си некадърност?
96
19
 
36
 
! Отговори
джуджето преди 11 години
До 108Малко си в грешка приятел- не разсъждавам като Борисов. По принцип човек когато има проблем( било то финансов,здравословен и т.н.) търси помощ от компетентни лица и органи...........това да се напиваш и друсаш за да избягаш от проблема говори за слаб характер.В случая жалкото е,че 3 деца са потърпевши от безотговорното отношение на майка си.Прав ли съм или не ??????
95
2
 
43
 
! Отговори
крив макарон преди 11 години
Казано накратко ... "България не е вашата майка България , за повече от Вас България е вашата мащеха ... Бягайте на вън ...
94
5
 
42
 
! Отговори
Емо пиянката преди 11 години
Е па сега кажете че на никой не му се е случвало да ходи пиян или махмурлия на работа.Още студент си ходех на лекций директно след купон.И сега ако запоя продължи до 4-5 сутринта, от 6 на работа си лъхам на ракия още. Ама на никой не преча, работя си нормално, даже ми още весело
93
1
 
49
 
! Отговори
До дребните душици преди 11 години
Да, трябва да изхвърлим Дянков от държавната резиденция, да му вземем откраднатите пари и да раздадем тези милиони на майките и децата. Същото да се направи и с другите крадци. Съд за геноцида над нацията и бъдещето и - децата. Подкрепа за майките, както го правят в нормалните страни.
92
0
 
50
 
! Отговори
Деси преди 11 години
Ани за теб това са пари , с който могат да се отгледат 3 деца ???? Един път в годината 320 лв. :)))))))))) КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ??