Фандъкова обеща мерки в квартал ”Димитър Миленков”

Допълнителен патрул и пролетно почистване готви тя
31 мар 2013 15:43,
42
Фандъкова обеща мерки в квартал ”Димитър Миленков”
Йорданка Фандъкова. Снимка: архив Булфото

До един месец ще бъде създадена организация за премахването на нерегламентирани сметища в квартал ”Димитър Миленков”.

След битовата драма там, при която мъж стреля по съседите си и после самоуби, обитателите на квартала обвиниха местната власт, че не подържа квартала им.

Днес софийският градоначалник се срещна с жителите на квартала на място. Фандъкова е обещала да бъдат ангажирани техника и хора за организиране и извършване на почистването, в което ще участват и живеещите в "Димитър Миленков".

Един патрул от Общинска полиция специално ще охранява квартала и ще подпомага дейността на районния кмет в изпълнение на конкретни задачи.

Фандъкова е информирала и за разработване на устройствен план за кв. "Димитър Миленков". По данни на главния архитект на София разработването на плана за регулация и застрояване на квартала ще приключи до един месец, а до началото на лятото планът трябва да бъде внесен в Столичния общински съвет.

За квартала се подготвя и идеен проект за изграждане на канализация, с който жителите ще могат да се запознаят. На срещата е било обсъдено и извършването на текущи ремонти на пътната инфраструктура. 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
4
 
! Отговори
Ох, Фъкдъкова преди 11 години
И що стана сега, а? Кажете, Фъкдъкова, кажете...Има предложение от "Факултето" във втория "обръч" да им предвидите около 4-5 спирки и на тях за метрото... Да не се разкарват много-много за "железо", ами да им е под ръка...
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ленински съботник не ще ли тая?
27
0
 
5
 
! Отговори
За това ли й плащаме преди 11 години
А защо там няма канализация? Дали пък това не е така, защото *** са си направили незаконно бордеи върху общинска или частна земя, заграбена с нахалство? Това не е трудно да се провери и ако се окаже истина, незаконните постройки да се съборят, *** да бъдат изпратени там, откъдето са дошли, за да обработват пустеещите държавни земеделски земи и по този начин да се прахранват!Стига са паразитирали за наша смитка!Не плащаме на кметицата, за да благоустроява *** развъдници!
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който е направил незаконните сметища, той да ги почисти! Ако *** не излязат да правят пролетно почистване, да им се спрат помощите за половин година!
25
0
 
5
 
! Отговори
Безобразие!!! преди 11 години
Фандъкова! Преди да похарчиш за благото на мързеливите *** нашите спечелени с труд пари, защо не покажеш по телевизията, в най-гледаното време, на какво приличат днес онези места от *** махали, които по твое разпореждане, преди 2 години, бяха почистени с парите на данъкоплатците? По същото време ние сами направихме пролетното почистване в нашите квартали, а *** само ни гледаха сеира, лежаха, пърдяха и преспокойно си хвърляха фасовете и храчеха там, където ние току що сме почистили
24
0
 
2
 
! Отговори
страхил преди 11 години
До Здравко ,с тякива краини мнения до никъде няма да стигнем ,самия център и по -малко краините квартали са добре -лошо е там където има не интегриращи се роми .Защо ли да се интегрират когато им е по-лесно да крадът да правят деца заради детските добавки и всички благинки които им дава държавата?
23
0
 
6
 
! Отговори
страхил преди 11 години
Браво , нашите "братя "роми - *** ще мърсят, а техниката и хората платени с парите на данъкоплатците ще им чистят .Жал ми е за българите живеещи в съсетство .
22
0
 
4
 
! Отговори
БЯЛ преди 11 години
Стига ръси пари за *** от нашите джобове.
21
2
 
2
 
! Отговори
Здравко преди 11 години
Погледнете снимката. Тази мутра от снимката ни показва и доказва, че "кмета" не познава град София, проблеми те му, нуждите му и все още не знае какво работи. Носталгията по нужника в задния двор на бащината къща, превърна Столицата на България в ***. Оставка. Арест, Прокурор, Съд, Затвор за фъндъкова............Фталит за Топлофикация, вън каруците от моя роден град.
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се изгонят *** от квартала и да се засели с комунисти !!
19
0
 
22
 
! Отговори
прочетено преди 11 години
"Вроцлав гони ромите".В гетото влиза полицията, жандармерията, представителите на социалните служби. Връчват на ромите мило по 2 документа,1 за съдебна отговорност за нелегално заемане на общински терен, 2 за глоба ок.300 по същата причина,издаден от общината.Около 50 роми са заели бараките, имат срок от 14 дни да ги напуснат.И полската пресата не вие за неправдите към крадливите "момчета" и няма репортажи с викащи ромки!Не реагират също "правозащитници"защото законът,правото са за всички
18
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пъдпъдъкова е по-добре да си подаде оставката, защото не може да се справи с *** преселение в София. Ако продължава с управление на ГЕРБ или СДС, всички крайни квартали на София ще станат *** и София ще бъде обсадена от *** пълчища.
17
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Решението е следното - Фандъкова отива в училище да преподава руски език (ако прокуратурата няма забележки)! А при *** пращаме жандармеристи да прочистат и това е в общи линии - не е сложно, нали?
16
1
 
25
 
! Отговори
простака преди 11 години
Фъндооу, хората протестират, че не се спазват законите, какво почистване?
15
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пролетно почистване - изриване на цялото гето.
14
0
 
27
 
! Отговори
Заличителят преди 11 години
Почистете, почистете. А тия дето палят гуми, направо ги очистете.
13
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази жена знае ли за какво иде реч изобщо.Хората се жалват от терор,мърсотия,кучета бездомни и всякакви безобразия,тя....щяла да мете улиците ...целите в дупки и локви и кал!!!Ненормалница ***!
12
1
 
23
 
! Отговори
ало преди 11 години
Ашколсун,евала,машала на другарката Фандъкова!Само да я попитам,като изчистят ***,дали с него и бай *** ще ги махнат?Докато *** не започват да спазват законите и смучат помощи в тази държава,все е тая дали е чисто или мръсно!След един месец пак ще е ***-но!
11
2
 
15
 
! Отговори
Бакалин преди 11 години
И аз бих и теглил една патица!
10
1
 
22
 
! Отговори
Ловджия преди 11 години
Браво Данче ако изчистиш *** ще ти ударя една ***!