Контрапротестиращите – 20 души, журналистите – 30

Шамара и новите му фенове се събраха пред френското посолство
22 юли 2013 13:17,
204

Едва двайсетина възрастни се събраха на контрапротест пред френското посолство срещу позицията на посланик Филип Отие, който настоя за провеждането на предсрочни избори. Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
1
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Шамарчето в харем от беззъби баби е новият му клип "да живее България с червено-турската мафия". В този харем му харесва да стои защото се чувства най-млад и красив и даже умен сред дивно красивите баби и дядовци.
139
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шамара поведе армия от бабички.
138
1
 
33
 
! Отговори
Веселин Маринов преди 10 години
Това момче Мишо шамара ми взе феновете :(
137
1
 
26
 
! Отговори
а преди 10 години
До АтакистГолям смях. До там ли я докарахте националистите ревностно да защитавате ***-престъпници? Срам....
136
27
 
5
 
! Отговори
владетеля преди 10 години
ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ ДА ИМА МНОГО ХОРА НА УЛИЦАТА,АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН,НО НЕ КАТО ВАС ДА ПРЕДСТАВЛЯВАТ КАТО ЯТО ГАРВАНИ,КОИТО САМО ГРАЧАТ И *** И НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ.АЗ СЪМ ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И РАЗБЕРЕТЕ ТО НЕ Е СЪСТАВЕНО ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ,КАТО ТЕЗИ ОТ ГЕРБ И ДРУГИТЕ ПАРТИИ,КОИТО СЪСИПАХА ИКОНОМИКАТА И ЖИВОТА НА ХОРАТА И СЕ ЗАНИМАВАТ С ЛЪЖИ И ОГРАБВАНЕ.ТЕЗИ ОТ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК НЕ МИСЛЯ ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА,ТЕ МИСЛЯТ САМО ЗА СЕБЕ СИ,КАК ДА ЗАБОГАТЯВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ. СТРАНАТА НЯМА НУЖДА ОТ ТАКИВА.
135
17
 
4
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 171Следя новините...к'во има лошо? Ти откъде знаеш тогава какъв е Местан или Доган като хора, щом не им следиш парламентарния живот?
134
1
 
48
 
! Отговори
Ърта Бърта преди 10 години
Шамара, който казваше, че червеното на флага ни олицетворява мензис? Еми нищо чудно, че подкрепя правителството, те са се намерили краставите им магарета.
133
12
 
4
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 169Няма доказателства че е крал ток и купувал гласове. Значи ако някой от улицата му платиш и той после каже на някоя медия че си му дал пари това е доказателство???Какъв видео материал има като доказателство че е купувал гласове? От какво естество? По какъв начин става ясно във видеото че е купувал гласове ***? И не го защитавам, аз съм само на страната на истината чрез доказателства.
132
3
 
33
 
! Отговори
МладМислещ преди 10 години
Атакист цитира Местан :) Моля ви, обесете се на най-блиското дърво г-да и г-жи и г-ци гласували за ДПС и Атака на последните избори.
131
30
 
3
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Местан знаеш ли какво каза оня ден? Ако някой от партията ми е уличен в престъпление, той няма място в нея. Това го каза по повод обвиненията за купуване на гласове и краденето на ток от *** Сали. Обвинения са едно, досъдебно образувано производство е съвсем друго, смешен герберски ***!
130
15
 
1
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 166Не ми бягай от въпроса: Дай да го видим това досъдебно производство срещу ***, въпреки което той става депутат, смешен герберски лъжец!
129
20
 
1
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Къде има заведено дело срещу *** бе, нещастен *** герберски?
128
7
 
1
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 160 Ама наистина ли обвиняем става депутат?Или се намираш тук да лъжеш като пу.ка?
127
5
 
1
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 157Много ми е интересно как като имат толкова хора нещо против ***, даже и запис му направили защо не тръгнат да го съдят???? Как с такива доказателства не желаят да заведат дело срещу него????
126
5
 
1
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 154Кой е казал че защитавам *** бе, ***? *** чисто и просто си го каза на журналистите вчера че ако някой го обвини в това че е крал ток, лично ще го съди. И така се прави във всяка бяла държава. Доказва се че е виновен и се осъжда. Къде съм казал че не е крал ток, смешен?
125
1
 
5
 
! Отговори
Сотир преди 10 години
тая тема вече не е актуална :) Прехвърлете се в темата за бюджета - няма да има добавки за Коледа, няма да има увеличение на мрз
124
0
 
10
 
! Отговори
xaxo преди 10 години
Атакист защитава *** бат Сали!? Щеше да е смешно, ако бяхме в друга ситуация
123
1
 
11
 
! Отговори
kick преди 10 години
Ходите бабините и пред руското посолство. Ама да не вземете да обиждате братушките.
122
1
 
13
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Юруш, кога новообрязаният *** гьотферен сидер ага ще си каже мнението за областния на София и за Бат Сали?*** такива, нещо не ви чувам да говорите за това!СерГей е ***, той се е навел на Доган (Местан) и само му отстъпва постове в правителството, НС и за областните.Нямам желание да плащам заеми за *** доплащания!Нов изборен закон!ОСТАВКА!Бойкот на медиите на Пеевски!Да живее България!
121
9
 
3
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 148Абе да каже Тиквата защо не осъдиха Доган за Цанков камък през неговото управление? А нещо повече-даже го оправдаха и парламента му плати разходите по делото -300 кинта.Сега се оправдай със съда - коронният номер на герберастите.