Контрапротестиращите – 20 души, журналистите – 30

Шамара и новите му фенове се събраха пред френското посолство
22 юли 2013 13:17,
204

Едва двайсетина възрастни се събраха на контрапротест пред френското посолство срещу позицията на посланик Филип Отие, който настоя за провеждането на предсрочни избори. Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
6
 
12
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н Йово,България е една бедна държава, зависима от еврофондовете. А еврофондовете се пълнят главно от Франция и Германия. Те са моторът на ЕС. Ние не сме САЩ или Китай.Ако не ги слушаме - няма фондове. И ще стане лошо.
99
3
 
3
 
! Отговори
ох преди 10 години
до 113 - какъв българин си ти бе и с какво право говориш от името на България? Твоята шизофренична омраза ще те изяде от вътре, свършен си като човек. Не бих обиждал и никое животно. Бацил . Нужно ти е лечение.
98
5
 
13
 
! Отговори
Работодател преди 10 години
До АтакистПОГЛЕДНЕТЕ ВХ КАКВО СЪСТОЯНИЕ ИМ Е ЧИНИЯТА НА БУЗЛУДЖА НА ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЛИВИ *** - И СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКА - КАКВО ЩЕ СТАНЕ И С ДЪРЖАВАТА!!!
97
10
 
4
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Мало*мник, ако дойде ГРОБ избираме по-голямото ЗЛО. Що си мислиш че иначе пиша"ккомуняги" и "ре*аци"??? Щото ги уважавам ли тия две партии?
96
8
 
17
 
! Отговори
Сеньор преди 10 години
Вече започвам да си мисля, че дори е по- добре да се връща бат Бойко, само да се махат тези нагли мутри!
95
10
 
10
 
! Отговори
Йово преди 10 години
В нормална държава такова изказване на посланик(дори да е френският) щеше да бъде привикан и екстрадиран(Персона нон грате). Но България нали е васална държава и от 24 години няма суверенитет, посланиците се изживяват като губернатори. Да се пробват да кажат такова нещо в САЩ, Китай или Русия да видим какво ще стане с посланиците.
94
3
 
22
 
! Отговори
Петко преди 10 години
Шепа старци предвождани от Мишо Лай*ара...На това ли му викате протест?!
93
13
 
4
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 108К'ви избори искаш да се правят бе, ***?Изборите се направиха на 12-ти май. Или да си играем на избори докато на някои герберастки скапаняци им стане угодно от изборните резултати???Пак те питам, коя партия е алтернативата на *** ОСВЕН ГРОБ?Искаш избори- идва ГРОБ. Обаче пък ТИ не искаш пак ГРОБ. Е ти знаеш ли всъщност какво майка си искаш?
92
2
 
24
 
! Отговори
Сотир преди 10 години
новите фенки на мишо Гов*яра, освен на компактдиска, са и фенове на космодиска :) Може тва да е следващия му хит
91
5
 
1
 
! Отговори
Маджаров преди 10 години
ПАРИ ПРИ ПАРИ ОТИВАТ БОЙКО БОЙКО
90
0
 
12
 
! Отговори
ФЕНКИ преди 10 години
ФЕНКИ ФЕНКИ :)))))))))
89
3
 
7
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 10 години
Когато платените от мен, Пашата, Сорос и т.н беззъби и алкохолизирани протестиращи ме върнат на бял кон няма да вкарвам Шамара в затвора , където му е мястото. Само ще го накарам да ми пее всеки ден в 12,30 френски шансони на ушенцето. А вечер-задължително на двора ми в Банкя Марсилиезата. И ще държи два петела под мишниците.
88
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименАйде няма нужда руските *** да сменят нашите червено-лилаво-кафяви ***.Ние сме си самодостатъчни. Аман от тея предателски русофилистични виждания.България е за българите от всички вери и националности, които искат да живеят тук и в паспорта им да пише БЪЛГАРИН. Стига с точенето на лиги по Русия. Не щем вече руско робство!
87
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НА Мишо Ла***ра май ще трябва да му се напомни от къде му идва прякора. Явно не е ял отдавна шамари, като му гледам дебелите бузки.
86
3
 
1
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 100Я да те питам тогава, ти като искаш да паднат ***, а не искаш гербаджиите на власт, кой си мислиш че е алтернативата ??? Кой си мислиш, че ще дойде на власт освен една от тия 2 партии???
85
1
 
15
 
! Отговори
Име преди 10 години
Лелеее Шамара сложил очила и се прави на много Ентелегентен... :D Да подгрее публиката с култувата си песен Фенки фенки... "Искам да *б* всички фенки фенки" :D
84
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А пък другите протестиращи платени от олигарси и политическата мафия.Два избора имаме - АТАКА да вземе цялата власт и Волен да ни спаси или да дойде Путин поне за една година и всичко ще си дойде на мястото.Тогава няма да има ДПС,Яне,Скат и други *** и всички политически престъпници ще посетят панделата за доста време
83
2
 
14
 
! Отговори
777 преди 10 години
КОЙ ЛИ ЛАНСИРА ТОВА ВАРНЕНСКО НАРКОМАНЧЕ... НА КОЙ Е НУЖЕН ШАМАРЧЕТО И КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРАВИ ???
82
2
 
10
 
! Отговори
гошо преди 10 години
Смяяях, Голям СМЯЯЯХХ.Къде е шамара да му тегля два три шамара?*** с лекето!
81
0
 
7
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Прокуратурата проверява и устен сигнал, според който Методиев и местният шеф на ЧЕЗ имали договорености за наем на два предоставени трафопоста, които да захранват 400 домакинства в махалата срещу 20 лв. на месец, което възлизало на осем хиляди лева на месец.Явно г-жа Сидерова чака специално одобрение от мъжа си, г-н Местан, че да предприеме нещо :D