Мъж е в болница, ударил го трамвай

Той е без опасност за живота
19 авг 2013 15:29,
3
Мъж е в болница, ударил го трамвай
Снимка: архив Булфото

Мъж е приет във Военномедицинска академия, след като е бил блъснат от трамвай в столичния квартал „Павлово”, съобщи Румяна Станимирова, пресаташе на лечебното заведение, за „Фокус“.

Мъжът е с инициали Г.А., на 45 години. Той е с травма на главата и леко комоцио, без опасност за живота. Ще бъде оставен за наблюдение в Клиниката по неврохирургия.

Пострадалият е работник, който е осъществявал ремонтни дейности в близост до трамвайните линии, съобщиха от СДВР. Инцидентът се е случил около 9.30 часа на трамвайните линии на бул. „Цар Борис III”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
super pi` преди 10 години
абе тоя не е ли видял цял трамваи бе,та да го блъсне чак
2
3
 
5
 
! Отговори
bot преди 10 години
Оставка
1
3
 
6
 
! Отговори
Good_Witch преди 10 години
Мария Папазова, много бозаливи новинки пускаш.Стегни се малко и пиши нещо по-свястно ;)...вземи пример от колегите...четат други сайтове, копи-пейст, или понякога добавят някоя дума...но ...такива "новини" просто не отразяват!Критиката е с най-добри намерения, само преди час писах коментар под друга твоя статия...Пиши за нещата, които вълнуват масовия читател, кой кажи, ще се трогне от смъртта на непознатата старица или от комоциото на 45 годишния човечец?