Петдесетина свирят и освиркват Народното събрание

Издигнали са лозунг: "Берлинската стена падна, комунистическата – не"
27 сеп 2013 09:41,
40
Петдесетина свирят и освиркват Народното събрание
Снимка: архив, Булфото

Около 50 души освиркват Народното събрание. Протестиращите са се събрали до загражденията при служебния вход на парламента.

Те скандират: "Оставка!", свирят със свирки и бият на тъпани. Някои от участниците в протеста носят български знамена. Има хора, дошли с велосипеди.

На някои от издигнатите лозунги е изписано: "Берлинската стена падна, комунистическата – не".

Пред централния вход на парламента няма протестиращи и движението по бул. "Цар Освободител" се извършва нормално.

Въпреки това полицейското присъствие в района на парламента е засилено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На три ракии ще и дам на тази от снимката да посвири, и това ще бъде най-смисленото дело в живота и.
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 36Май утайката си ти .Скоро ще те няма .
35
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойкоооооо давай пари че виж каква става !!!!*** останаха само ,изперкали старци ,изпуснати луди и тук там някой наркоман !!
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
номер 36,Променихме, 2950 човека вече не протестират.
33
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха, червените *** пак тракат по клавиетурите.Не знам дали ви е ясно, но колкото и да леете лой в коментарите под новина в уеб сайт, ничие мнение няма да промените. Вие сте ***. ***. Оставка!
32
5
 
10
 
! Отговори
COPOC 1 преди 10 години
Точно 35 са - току що минах от там и ги преброих, полицаите са поне стотина. Това вече е някакъв фарс. Мисля, че умните и красивите отдавна прекалиха с търпението на всички. Единственото, което постигат е огромните задръствания из центъра, псувните на останалите граждани и компрометирането на думата протест. Огромни задръствания из центъра.
31
5
 
10
 
! Отговори
COPOC 2 преди 10 години
А на жената от снимката ще кажа следното: мафията (поради някакво чудо и за наш всеобщ късмет) беше изгонена вън на изборите през маи. Мафията има едно име и то е ГЕРБ. Ако протестиращите включат в кръга на справедливия си гняв и мутренската разбоиническа пасмина на Б.Б. и Цв.Цв. тогава ще спечелят на своя страна и огромно мнозинство от тъмносини избиратели като мен, за да разкараме и червената мафия. На този етап тя е по-малкото зло.
30
3
 
9
 
! Отговори
Geri преди 10 години
Това са последните платени *** *** ! Бате Бойко е свършил паричките и не може да плати на повече *** !
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В пост 20 писах: "Ами да излязат депутатките и да ги спукат от бой!"Не излязоха. Явно в България има устойчиви демократични традиции. Ето, няма защо да протестирате. прибирайте се у дома, свършете нещо полезно.
28
0
 
9
 
! Отговори
Бранник преди 10 години
На тази със свирката бащи и и дядо и определяха кои има право да следва и кой от квартала трябва да бъди изпратен в Беляне, Ловеч или в Скравена.
27
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво като са се събрали пред парламента 50 платени безработни ***, Тази на снимката ли ще сваля правителството,Такива *** като нея с лопата да ги ринеш в България,
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези протестиращи, които донякъде подкрепям явно не виждат какво става покрай нас.Столицата на световния комунизъм и ционизъм вече се казва Вашингтон.
25
6
 
10
 
! Отговори
Марчо Зарчев преди 10 години
А така, протести до дупка. Ама само, ако има кинти. Ето, тия дни спряха за известно време да плащат и протести нямаше. Сега пак развъзаха кесията и отново се надигна народното недоволство.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До клюка, пост 24:Волен не го ли свалиха от самолета?
23
8
 
15
 
! Отговори
Муто преди 10 години
Една *** разиграва парламента, петдесетина платени *** блокират София. Като гледам, действително няма държава, няма власт, няма управление.
22
0
 
7
 
! Отговори
A4o преди 10 години
Защо България пада под турско робство? - Защото хората не са били единни , всеки се е спасявал по отделно. Били сме 3 царства...Защо България е на това положение сега? - Защото хората продължават да се делят , на сини и червени, на леви и десни...Кога България ще се оправи? - Когато се обединим в една обща кауза, в една идея, когато загърбим различията и се захванем всички заедно да работим за просперитета.Знаем историята за Къбрат и поуката която е дал на синовете си със снопа пръчки, нали?!
21
7
 
17
 
! Отговори
мързелива сган преди 10 години
50 Мързеливи хора на улицата не представляват България , тоест всички 7 милиона Български граждани , така че таа мързелива *** на работа
20
2
 
11
 
! Отговори
кк преди 10 години
За каква стена става въпрос, за какви 5 лв? Въпросът е за най-елементарно погазване, потъпкване на законите в РБългария. Всеки, който отива на работа, трябва да се чекира, т.е. да регистрира присъствието си. Само за нашите депутати не важи това. Те продължават да си играят на мушмороци - тука има, тука нема. Стои на ред еди-кой си, стол еди-кой си нашия човек, гледаш го, че е там, а той ти казва, че не е там. Който не иска да работи, да си стои при жена си в къщи! Лигльовци!
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
50 човека!?Ами да излязат депутатките и да ги спукат от бой!
18
3
 
8
 
! Отговори
Мхд преди 10 години
Попрекалила е с червилото, та сигурно има и по зъбите.