Променят движението на трамвайни линии в София

Причините са ремонтни дейности по релсови участъци
5 окт 2013 09:18, Петя Славова
1
Променят движението на трамвайни линии в София
Снимка: архив, Булфото

Временно ще бъде променено движението на трамваите по линии 10 и 18 на 5 и 6 октомври в столицата, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Причината са ремонтни дейности по релсовия път в участъка на движението им, уточнява Агенция "Фокус".

Днес от 5.00 до 16.00 ч. трамваите по линия 18 ще се движат от кв. „Орландовци” до пл. „Журналист”, като след 16.00 ч. движението им ще се възстанови по постоянния им маршрут. От 5.00 до 16.30 ч. ще се движи временна автобусна линия с номер 18ТМ и маршрут от пл. „Велчова завера”, ул. „Стоян Михайловски”, бул. „П. К. Яворов”, бул. „Драган Цанков”, ул. „Никола Мирчев” и обратен завой на кръстовището с ул. „Ген. Щерю Атанасов” – двупосочно. Автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни спирки по маршрута и на временна спирка на ул. „Стоян Михайловски”.

На 6 октомври от 7.30 до 16.00 ч. трамваите по линия 10 ще се движат от жк „Западен парк” до пл. „Журналист”, а по линия 18 – от кв. „Орландовци” до пл. „Журналист”. За същото време ще се движи временна трамвайна линия с номер 18А – от кв. „Хладилника” по бул. „Черни връх”, бул. „Джеймс Баучер”, пл. „Велчова завера”, ул. „Стоян Михайловски”, бул. „П. К. Яворов” и по бул. „Драган Цанков” до Руското посолство с интервал на движение 12-13 минути. След 16.00 ч. обичайното движение на трамвайни линии с номера 10 и 18 ще бъде възстановено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
в София :) че къде още у нас има трамваи?