Забраняват утре паркирането в част от центъра на София

Промените са заради мача между Левски и ЦСКА
15 ное 2013 15:03, Петя Славова
1
Забраняват утре паркирането в част от центъра на София
Снимка: Булфото

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства в част от центъра на София утре, съобщават от Столичната община.

Организацията на движението се въвежда във връзка с футболния мач за Купата на "България" между отборите на ЦСКА и "Левски" /София/, която започва в 15.15 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на колите, обслужващи проявата, от 8.00 до 18.00 часа по алеите около стадиона и от 8.00 до 18.00 часа на моста пред националния стадион.

От 14.30 часа до завършването на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранявавлизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх".

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява охрана и постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за горепосочените време и места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А за автобусите с *** ще важи ли забраната или те са навсякъде добре дошли?