Ранобудните отново на протест

Недоволството им е заради увеличението на депутатските заплати
6 фев 2014 08:18, Анисия Иванова
132
Ранобудните отново на протест
Ранобудните студенти. Архив: Булфото

"Ранобудните студенти" излизат на протест срещу повишаването на депутатските заплати. Акцията им ще се проведе тази вечер от 18.00 часа пред Министерския съвет, съобщиха организаторите.

"Ранобудните студенти" подчертават, че възнагражденията на народните представители от близо 2200 лева ще се увеличат с 350 лева. Те напомнят, че минималната заплата за страната е 340 лева, а от средата на годината минималната пенсия ще се увеличи с 4.50 лева и ще стигне 154.50 лева.

Участие в акцията са заявили над 1400 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
0
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 10 години
НА ДЕПУТАТА СА МУ МАЛКО 2200 ЛВ НЕ ИМ СТИГА ТРЯБВА ДА СЕ УВЕЛИЧИ КАК МИНУМУМ СЪС 50 ППРЦЕНТА ТОВА ЩЕ РЕЧЕ С 1100 ЛВ.ТОЙ Е ЗАСЛУЖИЛ.ЧЕ ЕДНА ЗАПЛАТА ОТ 340 ЛВ И ПЕНСИЯ 150 ЛВ .ГОСПОДА МОЖЕ ЛИ НА МАЙКА ВИ КРАДЛИВА .ТОК ВОДА ПАРНО ПЕНСИЯТА СВЪРШИ.СЪЩО ТЕКА И ЗАПЛАТАТА. КАТО НАЦИЯ САМО УНИЩОЖЕНИЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ ТОВА СТЕ ВИЕ ПАРЛАМЕНТА ТОВА СТЕ ВИЕ ПАРТИИТЕ МУТРИ ТАКИВА СТРАНАТА Е НА ГИБЕЛ ТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ.ДНЕСКА СТУДЕНТИ А УТРЕ ЦЕЛИЯТ НАРОД ЩЕ ПРТЕСТУВА.НАРОДА Е ПОРОБЕН
104
0
 
0
 
! Отговори
alen mak преди 10 години
bez nationalen bg referendum za "da chlenuva li bg v eu?" - "da" ili "ne"evroizbori v bg nema da ima. totalen boikot na 25 mai. bg darjavnite izborni komisii i bg politziata ste ima dalgo da chakat, za da vidyat "chovek" na 25 mai! bg narod darji hlyaba i noja i kazva koi kolko.ei po takav miren nachin i bez kapka krav nikoga bg narod ne e pechelil. taman sega mu e vremeto.
103
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Be kak moje da se uvelichavat zaplati na hora, koito ne davat dobri rezultati? Ochevadno ne si upravlqvat darjavata dobre, toest ne stavat, nqmat kachestva za tova
102
2
 
9
 
! Отговори
до дебила Мюро преди 10 години
Много ниско свали летвата Бойко Борисов и сега всеки *** си мисли, че става за политик.Справка Бареков, Росен Петров, Илияна Раева!...мъка...мъка...мъка...!!!.............................А Христо Бисеров - пипените топчета, баат Сали *** енергетик, Волен Хулигана, Лая Манолова много са я дигнали нали?И куп други....мъка...мъка..мъка...!!!
101
3
 
10
 
! Отговори
истината преди 10 години
Без да съм фен на Герб, член съм на ВМРО искам да си кажем фактите все пак. Атака, БСП и ДПС бяха ,,за" увеличенитето, а Герб ,,не"...Това са фактите и просто няма какво да се коментира. Симпатизантите на първите три по-добре да млъкнат, щото така още повече дискедитират партиите, които защитават...:)
100
3
 
6
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Много ниско свали летвата Бойко Борисов и сега всеки *** си мисли, че става за политик.Справка Бареков, Росен Петров, Илияна Раева!...мъка...мъка...мъка...!!!
99
4
 
12
 
! Отговори
Силвия Кацарова преди 10 години
Потъвааа, червеният кораб потъвааа....!:):)
98
4
 
6
 
! Отговори
АЙДЕ СТИГА ...БЕ,... преди 10 години
АМАН ОТ ТИЯ РАЗХОДКИ ПО ЦАРЯ , *** ,КРЯСЪЦИ И ДУНАНМА...!НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИТЕ !!ЗАЕМЕТЕ СЕ С ПОДПИСКАТА ЗА РЕФЕРЕНДУМА!!!САМО С РЕФЕРЕНДУМИ ---ЩЕ ИМ ЗАПАЛИМ ЧЕРГИТЕ ПОД ЗАДНИЦИТЕ!!!ГЛАС , НАРОДЕН---ГЛАС БОЖИЙ...!!!БРЮКСЕЛ Е С НАС!!!!
97
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е луд този, който яде баницата, а който му я дава. Избрахте си ги, сега им сърбайте попарата. Гербави и милиционери-всички са от едно комунистическо котило и една майка кърмилница-БКП. Не се заблуждавайте. За комуниста няма род и Родина. Тия, които 70 години убиват демокрацията, отричаха религията и убиваха умните хора по лагерите, днес се наричат леви-десни и демократи.
96
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Воленеее, комунистине, благодарение на теб и измислените ти националисти-продажници, управляват тия милиционери и местановци. Заради такива като теб винаги ще сме мизерниците на света. От тия протести файда няма, освен че се пречи на нормалното движение по столицата.
95
2
 
4
 
! Отговори
няма оправия.. преди 10 години
До ГЮРО МИХАЙЛОВ 1Ей, лайновоз мазен, я си хващай билета за Сибир или за Северна Корея и да не съм те чул да църкаш... гаден комунист да ти се разпаднат ръцете и езика бе предател! 20-години управление на БСП и как е държавата ни в момента? или пак Бойко е виновен??? Майка ви да ... ***!
94
2
 
6
 
! Отговори
емигрант преди 10 години
Тия ранобудните, явно още са заспали и ги тресе сънната болест. Абе урковци, като дойдат гербавите милиционери, които са също кърмачета на БКП, както социалистите и депесарите, ще си намалят заплатите ли. Затова гласувайте и мислете и изхвърлете комунизма на бунището на историята и се променете. Иначе винаги бугаристан ще е в гетото на Европа и последната дупка на кавала.
93
3
 
2
 
! Отговори
... преди 10 години
ПИСНА МИ ОТ ТИЯ КОМУНИСТИ И ОТ ФЕНЧЕТАТА ИМ ДАНО ВИ УБИЕ ЧУМАТА БЕ НЕРЕЗИ.. ПИСНА МИ ОТ БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА НАРОДА... В ТАЯ ДЪРЖАВА СА ОСТАНАЛИ САМО БАБИЧКИ КОМУНИСТИ И ПЛАТЕНИ *** .. ДАНО ПЛАНЪТ РАН ЪТ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В РЕАЛНОСТ И ДА ГНИЕТЕ В АДА И ДА СЕ СЪЖАЛЯВАТЕ КОЛКО СТЕ БИЛИ *** :)
92
6
 
7
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Няма как ГЕРБ да бъде моя глас, там никой от нищо не разбира. Разбират всичко само, като начин за усвояване на пари! Бойко Борисов не е човекът, който ще промени България. Такива хора не ме интересуват. Левицата трябва да свърши своята работа относно обединението си, за да не е възможно партии като ГЕРБ, ДПС и смешните Десници да управляват.
91
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 103Всеки има право да си протестира за каквото иска. Който иска, да протестира заради заплатите на общинарите. Плюс, горе пише, че недеволстват срещу това, че на фона на нищожни заплати и пенсии, депутатите си вдигат своите. Това не е ли и срещу недостойните доходи? Май всеки си разбира каквото му е изгодно.
90
7
 
7
 
! Отговори
ДИАГНОЗА преди 10 години
Платен протестър и Провален Гербер без власт е нещо отвратително,той е като наркоман без доза. Врещи, пищи, скимти, *** се, краде каквото има под ръка, посяга на бой, изпуска неволно фекалии и т.н
89
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия плазмодии унищожиха значението на думи като митинг и протест. Като не можеш да правиш нещо или нямаш ресурса за него по-добре не го прави. Ама то за 20 лв правим всичко.
88
0
 
8
 
! Отговори
До 101 преди 10 години
М да не протестират срещу ниските заплати на хората а Срещу увеличаването на тези на депутатите. Протестиращите не искат справедливи и достойни доходи за обществото а депутатите да не си увличали заплатата.Странно обаче пропуснаха да протестират когато общинарите си увеличиха заплатите с близо 1000 и то не само в София но и В Бургас, Пловдив.И в крайна сметка увеличението на депутатските заплати колко ще ощети бюджета в сравнение с общинските. Ама как да им го обясниш на протестърите
87
10
 
11
 
! Отговори
фактитеее преди 10 години
Много ви е изгодно Кутевчета, всеки протест да го наричате платен. Хората се събуждат, не са онова стадо което бяха, все по трудно ще ви е да водите анти-българската си политика, все по-трудно ще ви е да крадете и да демаготствате. В света на интернет, на социалните мрежи много трудно може да манипулирате, всичко се вижда, всечко се чува....Света е на младите!Електората ви измира по естествени причини и най-вече заради вас, от 24г. половината управлява БСП - и какво - най-бедната държава в ЕС!!!
86
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ИТПо дефиниция протестът е против нещо, а не за нещо. Отвори речника - протестирам означава възразявам, изказвам несъгласие, роптая.