Ранобудните отново на протест

Недоволството им е заради увеличението на депутатските заплати
6 фев 2014 08:18, Анисия Иванова
132
Ранобудните отново на протест
Ранобудните студенти. Архив: Булфото

"Ранобудните студенти" излизат на протест срещу повишаването на депутатските заплати. Акцията им ще се проведе тази вечер от 18.00 часа пред Министерския съвет, съобщиха организаторите.

"Ранобудните студенти" подчертават, че възнагражденията на народните представители от близо 2200 лева ще се увеличат с 350 лева. Те напомнят, че минималната заплата за страната е 340 лева, а от средата на годината минималната пенсия ще се увеличи с 4.50 лева и ще стигне 154.50 лева.

Участие в акцията са заявили над 1400 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
7
 
12
 
! Отговори
надежда преди 10 години
Браво на студентите те трябва да бъдат подкрепени. Политиците мислят народа за *** и са прави защото народа дреме и се спасява поединично. Трябва единство и голяма метла, трябват радикални мерки сдобро не става. След 3 месеца ще си увеличат още с 350 лв и ние пак ще мълчим. Заслужаваме си крадците облечени във власт.
64
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
марш да учите *** недоносени да и *** м....
63
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От статията разбрах ,че и тези деца ще напуснат България ,а пък от коментарите разбрах че на българина не му пука за тях.
62
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов пак плаща яко мръсника
61
10
 
14
 
! Отговори
До Герберите преди 10 години
Мръсни герберасти, това за вас е патент , да използвате децата като инструмент за връщане на власт!
60
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ейййй, Кутевчета стига плюите по студентите това са вашите деца!!!!!Огледайте се, замислете се и вижте 350 лв. отгоре на заплата от 2200лв., на кой??? На Бисеровците в парламента не на ваште родители-пенсионери, не на работещите-бедни, не на майките, не на лекарите в бърза помощ, не на учителите????? Тия *** в парламента заедно с Олигархски ще ни затрият, тез *** ни занимават с Петното а крият Бисеров *** и себеподобните си!!! ОСТАВКА!!!!
59
5
 
12
 
! Отговори
отвори си очите преди 10 години
БСП казва че е лява партия, че мислела за хората, за обикновенните хора, а не за гадният капитал. На фона на това си повишават заплатите с 350лв., а на тези обикновенни хорица, дето защитавала с 5-6лв....!Има ли още ***, има ли още *** в тази държава, които продължават да вярват, че БСП не е олигархична подметка, а лява социална партия?!!!
58
0
 
3
 
! Отговори
merichleri преди 10 години
protest dobre, ama pred eu parlamenta v Bruxelle.:-)))v Sofia sa gluhi.
57
12
 
11
 
! Отговори
До Борисов и Цветано преди 10 години
Борисов, Цветанов , спрете да клатите България бе нещастници!!! Чуждите инвеститори заради постоянните протести не смеят да инвестират, сума и пари губим заради вас и вашето его и жажда за власт!
56
0
 
13
 
! Отговори
писна ми преди 10 години
Абе протестът защо не е пред НС, а пред МС? Нали все пак става въпрос за депутатски, а не за министерски заплати? Не са ли депутатите тези, които следва да приемат някакъв закон или нормативна уредба, с която да замразят тези възнаграждения или нещо бъркам?
55
12
 
9
 
! Отговори
недей да лъжеш преди 10 години
Има ли още някой да си мисли ,че тези недоносчета са излязли ей така от нищото? Всичко се плаща и се организира от Герб и Реформаторския блок!.............................Сестра ми е една от тея момичета, нито ст. не е взела, недей да лъжеш червена писърушке..Или считаш че е нормално на старите хора да има дадат по 5лв. отгоре, а те да си повишат заплатите с цяла минимална заплата..
54
2
 
4
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
Tez pikliovci ne sa li naiasno che komunist vlast bez kryv ne dava?? Ako shtat 10 godini da stoiat tam nishto niama da promeniat.
53
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Принципно съм против глупостите на ранобудните, но в случая със заплатите са напълно прави.
52
3
 
9
 
! Отговори
За тез девойки преди 10 години
може и аз да се прежаля и да протестираме някоя вечер заедно
51
9
 
8
 
! Отговори
До наивните преди 10 години
Има ли още някой да си мисли ,че тези недоносчета са излязли ей така от нищото? Всичко се плаща и се организира от Герб и Реформаторския блок!
50
5
 
8
 
! Отговори
АРХИВНИ КАДРИ преди 10 години
като няма какво да покажат - 5 пръча наркомани -> показват девойки снимани на студентския паразник
49
7
 
13
 
! Отговори
ДО РАНОБУДНИТЕ !!! преди 10 години
Ако искате да ви подкрепим протестирайте и срещу ГЕРБ и срещу РБ !!!
48
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защото са на власт ДПС, БСп и АТАКА, а ГЕРБ не е .. за това се протестира срещу управляващи и срещу, това което правят, а не просто защото някой не харесва някой.. както вие плюете все по ГЕРБ. Да те са същите комунисти като вас, но вече не са на власт, СРЕЩУ ТЯХ ПРОТЕСТИРАХМЕ МИНАЛАТА ГОДИНА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ! ТАПАЦИ КОМУНИСТИ! Разсипват държавата за пореден път!! ВСички кризи в България са след или повреме на управление на комунисти! Т.Живков - 10 милярда дълг,Луканов,Виденов,Станишев и БОйко!!
47
9
 
15
 
! Отговори
аз питам преди 10 години
Червено-депесарската хунта показа грозното си лице. И Атака и БСП и ДПС бяха за повишението, само Герб беше против..Факт!Коя е според вас лявата партия в случая?
46
0
 
15
 
! Отговори
колю преди 10 години
Нужен е протест и срещу РБ.Там са от най-крадливите бивши,те крадоха най-здраво.Демократчета,костовачета,царистчета,депесарчета,точно тези,жадни за власт,,хора,,поддържат измислените протести.