Вдигнаха ромска каруца на бул. "България"

Наложило се е и разпрягане на коня
25 фев 2014 14:01, Петя Славова
71

Вдигнатата каруца от автомобил на Център за градска мобилност. Снимка: Булфото

Каруците, теглени от кон по софийските улици и булеварди, са обичайна гледка. Днес обаче репатриращ автомобил на Центъра за градска мобилност изненада роми, като вдигна подобно возило.

Случката се разиграла на булевард "България" в София. Рядко срещаното репатриране станало в близост до кръстовището с бул. "Акад. Иван Гешов". Наложило се е разпрягане на коня.

Собственикът на каруцата би трябвало да е глобен от Центъра за градска мобилност, тъй като нарушава забраната за движение на превозни средства с животинска тяга в центъра на столицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво!
7
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Конфискува се, репатрира се, кара се извън града, литър бензин и толкоз! А *** да положи 10 дена обществено полезен труд.
6
13
 
13
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Това ли е най-важната новина за деня,че е пусната навсякъде.Кажете какво се случва в Кърджали ? Защо се мълчи,какво става там,защо са задържани още преди да стигнат до града."България без цензура"внася в парламента законопроект за стимулиране на бизнес ангелите".Текстът, който ще регламентира ролята на държавата в подпомагане на стартиращ бизнес,вече се подготвя от напусналия ГЕРБ Светлин Танчев,който стана представител на движението на Бареков."Откога партията на Бареков е в управлението ни!
5
0
 
34
 
! Отговори
Най-после преди 10 години
В София се сетиха да разкарат каруците. Всяка вечер на смрачаване по ул. Суходолска е върволица от каруци, натоварени с дървени трупи. От къде ги секат представа си нямам, но са опасни за движението.
4
7
 
19
 
! Отговори
БГ съдия преди 10 години
Коня,коня на луканка,тогава ще ви призная.
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голям смях е паднал! :)) Ама тъй де, след като аз внимавам къде паркирам и как карам и тия трябва да внимават и да спазват закона. Ако не, санкции! Сега мангасарят да плати 50 лева за да си взема "каляската" от наказателния паркинг.
2
0
 
12
 
! Отговори
бай Курти преди 10 години
Ай хафтеееееее....................
1
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕС нарича това дискриминация на ромите и расизъм.