Днес: временно без вода в части на София

Причината са ремонтни дейности
28 апр 2014 08:10, Мария Захариева
0
Днес: временно без вода в части на София
Снимка: Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от компанията.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бригадирска” кв. „Доброславци”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Доброславско шосе”,ул. „Здравец”, ул. „Бригадирска” и ул. „Станислав Денков” №5, №7, №9.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ул. „Бригадирска” ъгъла с ул. „Здравец”. 

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Дъбова гора” кв. „Бояна”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Найден Николов”, ул. „Абанос”, ул. „Острица” по ул. „Карамфил” от ул. „Иван Багрянов” до ул. „Маринковица” по ул. „Еровете” от ул. „Абанос” до ул. „Иван Багрянов”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ул. „Дъбова гора” ъгъла с ул. „Карамфил”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари