Пускат допълнителен транспорт за концерта на Aerosmith

Метрото ще работи до 1 часа през нощта
15 май 2014 11:21, Красимир Ангелов
7
Пускат допълнителен транспорт за концерта на Aerosmith
Снимка: Reuters

Столична община ще осигури допълнителен транспорт до и от стадион "Локомотив" за концерта на Aerosmith в събота, съобщиха от "Московска“ 33.

Концертът е част от подкрепата на кандидатурата на София и Югозападния район за европейска столица на културата. В тази връзка столичната община създава специална организация на градския транспорт във връзка с концерта.

Още по темата
Посетителите на музикалното събитие ще могат да ползват маршрутните линии от обществения транспорт, като най-удобните спирки в близост до стадиона са "Софарма АД",  "153-та гимназия" и "Стоков базар "Илиянци". Автобусните линии, които преминават и спират на тези спирки, са 83, 86, 108, както и трамвайните линии 11 и 12.

След края на концерта e осигурено движение на превозни средства и по трите автобусни и по двете трамвайни линии. Ще има и допълнителни трамваи, които ще пътуват по маршрут от "Хюндай България" до метростанция "Хан Кубрат", както и допълнителни автобуси, пътуващи по маршрут от "Хюндай България" до Централна гара.

Допълнителните превозни средства ще спират на всички спирки на обществения транспорт. Метрото ще работи с удължено работно време до 1.00 ч. през нощта на 18 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Важното е да се мрънка!!! Ако не идват групи в България - защо не идват, ако пък идват - защо чак сега идват...На кривите ракети КОСМОСА ИМ ПРЕЧИ! ПРОСТО СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ БЕ - ХОРА! ТОЛКОВА Е ПРОСТО!
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аман от дъртофелници дето с прегракнали гласове идват да се изявяват като звезди, къде бяхте във великата зора на демокрацията бе скапаняци, къде бяхте по време на кризата през 93 и 97 година да ни повдигате духа ? За какво ми идвате сега дее.а вашто маме, Сега като съм на 36 години ли да почна да скачам от кеф на концертите ви бе палячовци, я марш да ви няма един Азис и чалгарията ни стига !
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сетиха се кога да дойдат в България... май другаде не щат да гледат мумии
2
3
 
2
 
! Отговори
rock dino преди 9 години
direktno ot starcheskite li domove shte gi izvozvat :)))
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мдааа, колкото имаше скапан транспорт след Depeche Mode. :x