Специална организация за концерта на Aerosmith

Стадион "Локомотив" отваря врати в 17.30 часа
5
Специална организация за концерта на Aerosmith
Снимка: Reuters

София мюзик ентерпрайсис, в сътрудничество със Столична община, предприемат специални мерки във връзка с първия концерт на Aerosmith в България.

Стивън Тайлър и компания пристигат у нас в оригиналния си състав и на 17 май ще стъпят на сцената на стадион "Локомотив".

Те са подготвили уникално шоу, подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти и огромни видеоекрани, а на грандиозната сцена с ширина над 35 метра ще чуем за първи път у нас класики като „Love In An Elevator“, „Dream On”, „Livin' On The Edge“, „Walk this Way“ и „Sweet Emotion“, съобщиха организаторите.

Според тях стадиона е в отлично състояние и ще може да побере хилядите фенове на американската банда.

Преди, по време и след концерта редица мерки ще улеснят зрителите. На всички входове ще бъде монтирано допълнително осветление и с негова помощ пропускателният режим ще е на много високо ниво.

Столична община ще предприеме специална организация на градския транспорт. Ще бъде удължено работното време на метрото по линия 2 – „Обеля“ – „Лозенец“ с около 40 минути, като в този период ще бъде увеличен броят на мотрисите и те ще се движат на по-кратки интервали. Работното време на автобусни линии 85 и 108 също ще бъде удължено, а интензитетът на движение ще бъде увеличен. Ще бъдат осигурени и допълнителни безплатни автобуси за извозване на всички зрители от стадиона до метростанции "Хан Кубрат" и "Мария Луиза".

София мюзик ентерпрайсис съвместно със Стоков базар Илиянци ще осигури удължено работно време и на платения паркинг на базара. Той е с капацитет 1000 коли и ще работи по време на концерта и поне час след приключването му.

Преди Aerosmith на сцената ще се качат музикантите от D2. Те ще изпълнят специална селекция от парчета, включваща тракове от чисто новия им албум “Феникс” и най-популярните песни в дискографията им. D2 ще се качат на сцената в 20:10 часа. Очакванията са Стивън Тайлър и компания да се появат около 21.10 часа, като шоуто им ще продължи поне два часа. Очаква се концертът да приключи към 23.15 часа, уточняват от СМЕ.

Вратите на стадион "Локомотив" ще бъдат отворени в 17.30 часа.

Билетите за него на цени от 70 до 150 лева все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.
 


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ахахахахахах Д2 ... ех ако не трябваше да си пазя место щях да отида в 21:10!!!!
3
0
 
3
 
! Отговори
Петър преди 7 години
Д2 са смешници.
2
2
 
7
 
! Отговори
федя преди 7 години
Първо- защо на стадион Локомотив? Второ- защо Д2?. И трето- много скъпи билети, не са за бедните метъли.
1
4
 
18
 
! Отговори
Мартина преди 7 години
Взетите мерки са смешни в сравнение с броя зрители и отдалечеността на мястото - 40 мин. за едната линия и 2 автобусни линии... неадекватно е. А хората по всички квартали извън тези лъчове да му мислят... А D2 са просто нелепи :)