Фандъкова поиска от районните кметове мерки преди очакваните бури

Те трябва да наблюдават корита на реки и мостове
Обновена: 29 май 2014 11:45 | 29 май 2014 11:45, Красимир Ангелов
13
Фандъкова поиска от районните кметове мерки преди очакваните бури
Снимка: БТА

Кметът на София Йорданка Фандъкова възложи на всички районни кметове на Столичната община да създадат необходимата организация за наблюдение на хидротехническите съоръжения като корита на реки, язовири, както и мостове, надлези, подлези и ниски места на територията на града, съобщават от Столична община.

Поводът за това са очакваните днес и утре поройни дъждове и гръмотевични бури, придружени със силен вятър.

Според разпоредбата на Фандъкова районните кметове трябва да огледат териториите на районите за недобре обезопасени предмети, а при усложнена обстановка да информират оперативния дежурен на Столичния съвет по сигурност.

При паднали дървета и клони, наводнени места, гражданите могат да подават сигнали в Столичната община на тел. 02 93 77 217; 02 9377 604, както и на тел. 112.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
2
 
! Отговори
жорката преди 9 години
Фандъкова е крадец номер 1, *** на Тиквата. С близо двумилиардния бюджет на София тя не може да се справи нито с дупките по улиците, нито с бездомните кучета, нито с разбитите тротоари, нито с мръсния и нередовен градски транспорт. София е все така задръстена от коли. Добре че вали дъжд. Иначе се задушаваме от прахоляк и мръсотия, ама кой да мие. Алоооо, самоковски компир, два три булеварда дето мокриш, не са един цял град! Оставка, некадърницо!!!
11
0
 
2
 
! Отговори
ДО 5 преди 9 години
*** си ти, с нищо не се справя тъБ гербераст!!! С кучетата ли, с дупките ли, със селянияте дето носят такива като теб - с кво се справя??? Да изчезва
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кметка-марионетка, назначена от Мутрата с единствената цел да прикрие колосалните му кражби от Строежа на Метрото.
9
0
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 9 години
Във Владайската река преди бул. Ал. Стамболийски има заклещен метален контейнер за *** в самото корито на реката. Покрай него са се събрали куп *** изхвърлени от загрижени столичани и ***. КОГА ще се вземат мерки след моя сигнал отпреди седмица :)
8
3
 
2
 
! Отговори
ПЕТКО преди 9 години
ЛЕ ЛЕЕЕЕЕЕ, КОМУНИСТИТЕ СА НЕВИННИ......
7
1
 
5
 
! Отговори
нямам думи преди 9 години
Точно подадох сигнал за опасни дървета на този телефон 02 93 77 217. От там ми казаха да се ободя на еколога на района(след леко объркване район/квартал витоша и още три обаждания). В крайна сметка получих телефона на дежурния на моя район (Лозенец), който щял да предаде сигнала. Човека ми обясни че за да предам сигнал той трябва да е в писмен вид :), защото имало много сингали за клони, които не били опасни(ако е така си винвен за сигнала).Може да подадете молбата тук:office***lozenets-sofia.org
6
9
 
6
 
! Отговори
Люлин - 1 преди 9 години
Фъндъкова, ти ходиш ли на работа?! Почисти ли шахтите? Колко паркирани автомобила от тротоари си премахнала? Колко незконни гаража си отстранила? Познаваш ли град София като "широките пръсти" на едната си ръка, тази с бижутата? Оправи ли разписанието на Градския транспорт, че май от бронирания Мерцедес не усещаш нуждите на жителите на гад София, сред които Ти не си. Колко струваш фъндъкова?
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 4, с кое не се справя бе? с градския транспорт ли, с новите пътища ли, със зелените площи ли? ***! Фандъкова е номер 1 кмет на столицата от много години насам!
4
8
 
5
 
! Отговори
OSTAVKA преди 9 години
Fandikova da si hodi , Ostavka!!! ne se spravq s Sofiq da hodi Kmet na nekvo selo
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
иде потоп, спасявайте се
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
районните кметове си наблюдават само далаверките! Ако наемат фирма с обществена поръчка да наблюдава коритата на "пълноводните" софийски реки, тогава вече е друга бира...
1
2
 
4
 
! Отговори
синагугу гага преди 9 години
некакъв ужаст....некакъв ад...