Къде няма да има вода днес?

Водоподаването ще бъде прекъснато заради ремонтни дейности
11 юни 2014 07:49,
3
Къде няма да има вода днес?
Снимка: архив, Булфото

"Софийска вода" ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул."Московска" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. в района на ул."Московска", от ул."Г.С.Раковски" до ул. "11-ти август"; ул."Париж" от ул. "Московска" до ул. "Врабча".

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."Простор", с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. в района на улиците "Простор", "Съединение",  "Св. Св. Кирил и Методий" и "Янко Панайотов".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."Иван Чушков", кв."Васил Левски" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 13.00 ч. в района на ул."Иван Чушков" между ул."Рилска обител" и ул."Бесарабия".

Заради подмяна на спирателни кранове на ул."Боговец" в ж.к. "Лагера" се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 21.30 ч. в района на ул. "Пиърс О'Махони" от ул. "Боговец" до ул. "Троянски проход"; ул. "Евстати Пелагонийски" от ул. "Боговец" до ул. "Мъглен".

Днес водоподаването ще бъде прекъснато и в част от ж.к."Младост" 4, кв. "Манастирски ливади" - запад, кв. "Факултета", гр. Банкя и с. Волуяк.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на  водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата абонати могат да получат повече информация на телефон 0700 12121.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това се нарича оправдаване на кражби! Видите ли нали искате инвестиции-НА Ви! А сега да вдигнем цената на водата! И това е НОН СТОП!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе квое това от два несеца там няма вода тук няма вода