Ремонт променя маршрута на 3 трамвайни линии в София

Времената организация е в сила от 1 до 18 юли
30 юни 2014 07:33, Красимир Ангелов
3
Ремонт променя маршрута на 3 трамвайни линии в София
Снимка: Булфото, архив

Променя се маршрута на трамвайни линии с номера 6, 7 и 12 в София заради реконструкция на релсовия път и контактно-кабелна мрежа в участъка от Пета градска болница до надлез "Надежда", съобщават от Столична община.

Времената организация се въвежда за времето от 4.30 ч. на 1 юли до 4.30 ч. на 18 юли.

За това време се възстановява маршрута на трамвайна линия 1 от ж.к. "Иван Вазов" до надлез "Надежда" (в посока надлеза мотрисите ще се движат по ул. "Струга").

Трамвайна линия 6 ще се движи по маршрут: от ж.к. "Обеля 2" по маршрута си до спирка "Триъгълника", през транспортен възел Надежда продължава по маршрута на трамвайна линия 11 по ул. "Скопие", ул. "Габрово" и бул."Константин Величков" до бул."Александър Стамболийски", наляво по бул."Александър Стамболийски", площад "Възраждане" и надясно по бул."Христо Ботев" по маршрута си до ж.к."Лозенец" двупосочно.

Скъсява се маршрута на трамвайна линия 7 - от ж.к. Борово до надлез Надежда.

Трамвайна линия 12 ще се движи по маршрут: от кв."Илиянци" по маршрута си до спирка "Триъгълника", през транспортен подлез Надежда продължава по маршрута на трамвайна линия 11 по ул."Скопие", ул."Габрово" и бул."Константин Величков" до бул."Александър Стамболийски", наляво по бул."Александър Стамболийски", площад "Възраждане" и надясно по бул. "Христо Ботев" по маршрута си до площад "Журналист" двупосочно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
интернет лумпен преди 9 години
То бива глупости, ама... "трамвайна линия 7 - от ж.к. Борово" може да тръгне само с вертолет. Цялото трасе по булевард "България" поне тая заран си беше разкопано и без никакви изгледи да бъде завършено "тия дни". В частност кръстовището с "Петко Тодоров" още даже не е и разкопано...
2
6
 
9
 
! Отговори
123 преди 9 години
Какви глупости пишете! Баба Йорданка отново излага софиянци. Трамвай 7 трябнаш да тръгне на 09.06.2014 г. след това на 28.06.2014 г. И до днес 30.06.2014 г. никакъв го няма. Как ще му променят маршрута. ОСТАВКА!!! Бабо Йорданке.
1
0
 
10
 
! Отговори
Пътникът преди 9 години
Електротранспортът в София е западащ отвсякъде защото всички ръководители на звена и някои директори са пълни некадърници , необразовани , ловджии и пияници .....