Шофьор плаши с пистолет пешеходец в София

Двамата се скарали за неправилно пресичане
40
Шофьор плаши с пистолет пешеходец в София
Снимка: архив, БулФото

Шофьор на маршрутка опря пистолет в главата на пешеходец в центъра на София след скандал за неправилно пресичане. Инцидентът е станал тази сутрин на кръстовището на булевардите "Сливница" и "Опълченска", съобщи БНР.

Пешеходецът е засякъл маршрутката и след разправията водачът извадил газов пистолет и заплашил с него опонента си. Сигналът е подаден в МВР малко след 9.30 часа.

И двамата участници в скандала са арестувани.

Случаят е станал пред очите на десетки хора, возещи се в маршрутката, както и шофьори, преминаващи на кръстовището в този час.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименDA TEZI SA OT GERB,VSICKI PRESTAPNIZI V BALGARIA SA OT GERB.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименTOZI E AGENT INACE OTKADE SHTE IMA PISTOLET.
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде е била родната полиция да спре инцидента в зародиш или е чакала ранното пенсиониране и двадесетте заплати някъде на топло?!
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-големите калпаци на пътя са бакшишите, маршрутките и баничарките (и товарните микробуси). Ако всеки един имаше по един от тях свитнат по пътищата щеше да е в пъти по-нормално.
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До калащникне се притеснявай в случая пешеходеца здраво му е *** кратуната и ако не е имало случайно полицай наблизо да му го е заврял някъде със сигурност
28
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една глоба от поне 1ООО лв за неправилно пресичане на пешеходеца и отнемане на книжката на шофьора за една година + 3 години условно, ако се прави на интересен в тоя изпитателен период : годинка на топло ... Много бързо всеки ще се научи да пресича и да кара по правилник...
27
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пешеходнице пресичат където си искат, без въобще да се съобразяват с автомобилите. Шофьорите пък от своя страна не се съобразяват нито с пешеходците, нито с пътните знаци и ограниченията, нито със самата пътна обстановка. Въобще - какъвто народът, такава и държавата - без правила, без съобразяване с другите около теб, без елементарна кулкура на поведение в обществото.
26
0
 
5
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
До подобни инциденти се стига защото в България има закон за носенето на оръжие, има и закон за пътищата, но никой не следи за тяхното спазване.В България има закони за всичко но никой не следи за тяхното налагане. По закона за пътищата освен за превишена скорост, минаване на червено и шофиране в нетрезво състояние за друго не се следи.
25
1
 
30
 
! Отговори
калащник преди 9 години
всеки ден съм на улицата,и ако за всяко засичане и нарушение от маршутните талибани ,вадех пистолет и стрелях нямаше да е останал нито един,от тези самозабравили се *ета.
24
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТЕЗИ И ДВАМАТА СА ОТ ФЕНОВЕТЕ НА БАНКЯНСКАТА ТИКВА. НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ ПРЕСИЧАТ НА НЕОБАЗНАЧЕНИ МЕСТА. А НОРМАЛНИТЕ ШОФЬОРИ НЕ ВАДЯТ ГАЗОВИ ПИСТОЛЕТИ ДА СИ ИЗБИВАТ СЕЛСКИТЕ КОМПЛЕКСИТЕ.
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а, ако не е имало свидетели, ако няма кой да типомогне или съобщи в полицията, ако е дете или младеж, ако на човека му е лошо, тогава ...
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вчера в 19.00 часа спрени 3 коли на кръстовище/пешеходна пътека и чакат една група "младежи" да пресекат, стигнаха до средата, върнаха се до половина, спряха и взеха да чукат лаф с някой от тротоара.Това нормално поведение ли е?
21
5
 
23
 
! Отговори
от номер 6 преди 9 години
Що се дразните драги пешеходци, всеки ден карам и гледам пешеходците от двата пола. С две думи, криворазбрани права, скокове от нищото, разходка по пътеката ако може и с разговор по мобилния, страстни целувки на гаджето, биркане в дисагите нещо да се търси, тръгване и връщане от средата, стоене в началото без намерение за пресичане с внезапен скок след мозъчен прутоберанс, пресичане по диагонал но 10 метра от пътеката и кво ли не! Е, как да не ти идва в края на деня да ни излезеш и да не шибнеш
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей без стрелба няма да мине,така да знаете!!!А и само със стрелба няма да стане!Аз си ося граната!Есе някой ще стане на кайма,ама де да видим!!!!!
19
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изумление е че има хора, които са на страната на шофьора. Има ли шофьор на автомобил в София, който да не е изправян на зъби и нокти от някой от тези "ангелчета" - шофьорите на маршрутките? Едва ли има и нормален клиент, който да е доволен от тяхното обслужване. Че има и пешеходци в нарушение, има, и то немалко, но поведението на двете групи участници в движението е несравнимо! Когато окончателно забранят маршрутките, доста хора ще въздъхнат с облекчение.
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама защо само са ги арестували?!Трябва като в дивия запад,идва шерифа бам единия,бам другия духва дулото ,прибира пищова и вика оня с метъра за да им прави ковчези!:::)))))
17
0
 
21
 
! Отговори
boy преди 9 години
Наистина ни изнервиха до краен предел, караме се и избиваме за глупости. Не е нормална такава държава, всичко е наопаки :((
16
0
 
20
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Много изнервени станахме ...
15
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе масово хората не биват. И пешеходците че търчат като шматки на необозначени места, и шофьорите които масово изпитват ужас като наближат пешеходна пътека и трябва да спрат. А и дори да няма маркировка какво по-нормално има от това да намалиш или спреш като видиш човек на платното?
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спрете да раздавате оръжие на ***. Оръжието = ОТГОВОРНОСТ!!! Ако ще го вади, да го ползва по предназначение и после да си носи последствията... но ако ще го размахва сватбарската да се прави на мъж - нещата стават МНОГО лоши, а и никога не знаеш отсреща кой стои и какво носи... ама това са размисли за хора с повече от 2 мозъчни клетки! В случая див аграр - шофер на маршрутка а от другата страна овен на автопилот.... идилийка!!!