Жена загина на пешеходна пътека в София

Шофьорът е невредим
14 ное 2014 09:03,
59
Жена загина на пешеходна пътека в София
Снимка: архив Булфото

Жена е загинала при катастрофа на пешеходна пътека в кв. „Дружба”, съобщават от полицията.

80-годишната жена е пресичала булевард "Христофор Колумб". Сигналът за инцидента е получен в 6.30 сутринта.

По информация на Нова телевизия шофьорът на автомобила е невредим и не е употребил алкохол преди катастрофата.

В момента на мястото на инцидента се извършва оглед и тече проверка за установяване на причините за катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
27
 
! Отговори
fsb преди 9 години
има си правилник и точка! Ако не е пресекла на пешеходна пътека или продължение на тротоар, което е със статут на пешеходна пътека, а колата която я е блъснала се е движила с ограничението на това място, значи жената е виновна. Точка. Трагедия е, но не може да се хвърля винаги вината на по-силния. Който ми сложи минус, значи не е шофьор и изобщо не знае за какво говоря. Писнало ми е да ми пресичат разни хора отвсякаде, даже на червено за тях и зелено за мен....
16
3
 
26
 
! Отговори
там някой преди 9 години
До АнонименДа не мислиш че човека нарочно я блъснал..... За съжаление минах от там :((( бях в рейс .... И това което видях е че жената беше облечена в доста тъмни дрехи,което за 6:20-6:30 трудно може да се види...И найстина беше на около 20 метра от пешеходната пътека.За съжаление в неосветената част .......И къде се вика ако беше предпочела да измине тези 20 метра до пешеходната пътека вместо да бърза сега можеби ще ше да е жива ...Дано е на по хубаво и добро място.Лека и пръст
15
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отнемането на предимство е предпоставка на ПТП. В случая кой е отнел предимство? Защо шофьорите трябва вечно да са нащрек, да "седят на тръни", за да пазят живота на пешеходци- самоубийци? Ако има правило- не е ли на пешеходна пътека газИ, тогава на пътеките, пешеходците на опашка ще се редят.
14
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 12Пешеходеца е с предимство драги мой! Да, трябва да се огледа, ама колите трябва да спрат също, а не пешеходеца да тръгва и тогава колите да спират; някои даже изобщо не спират, а ти трябва да се провираш между интервалите. Изглежда не ти е ясен правилника за движение.
13
2
 
32
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
До 12 Във "възпитаните " държави когато пешеходеца застане до пешеходната пътека (там има част за това ...) то шофьор е ДЪЛЖЕН да спре и пешеходеца не трябва да се върти наляво -надясно а да мине ! когато е тъмнои мъгливо времето То шофьора трябва да намали скороста и да внимава със знаците и да кара със скорост позволяваща да реагира на пътя ! А това че пешеходците са нагли -еми тЕ са от българския народ както и шофьорите които не остават поназад в наглоста си и то не само по пътищата .
12
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи където и да е пресичала жената (даже и да е неправилно) това оправдава ли тя да е блъсната. Затова макс скоростта в населени места е 50 км/ч - да можеш да спреш. По никакъв начин не оправдавам шофьора - трябва да може да предвижда такива ситуации. Как? Чрез съобразена скорост.
11
6
 
31
 
! Отговори
Галина преди 9 години
Много са опасни пешеходци, особено възрастни и трудноподвижни, които пресичат не на пешеходна пътека! Дори когато е на 5 метра от тях, те избират да минат през улицата, а особено в дъждовно време и на тъмно, е много трудно да видиш пресичащия и да спреш. А на пешеходните пътеки спират 95% от шофьорите, не си кривете душата!
10
18
 
18
 
! Отговори
палачи преди 9 години
Шофьорите в България карат като палачи. Особено, като видят пешеходец на зебра.
9
1
 
11
 
! Отговори
Messi преди 9 години
По Нова тв казаха,че наблизо имало пешеходна пътека!
8
4
 
15
 
! Отговори
ламбаролобист преди 9 години
Всеки пешеходец с фар за през деня.
7
1
 
9
 
! Отговори
ьяаьяа преди 9 години
В момента на мястото на инцидента се извършва оглед и тече проверка за установяване на причините за катастрофата ??? катастрофата ??? катастрофата ???
6
0
 
23
 
! Отговори
Кристина преди 9 години
Не е на пешеходната пътека,а около което също не е оправдание.Но има пешеходна пътека 5 метра по надолу.Да не дава Господ на никой
5
4
 
12
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Оф , този български народ още живее в епохата на пещерното право -кой е по слабият -то той и трябва да отстъпи !
4
12
 
21
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Значи другарю сержант щом бабата не е пресичала точно на пешеходната пътека трябва да се гази, така ли?!
3
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По принцип знаем за журналята какво значи, че някой е пресичал на пешеходна пътека. То всъщност не било по пътеката, ами близко до пътеката и всъщност май даже било забранено да се пресича там.
2
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам чувството, че *** като видят пешеходна пътека и нарочно дават газ.
1
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Утрепал човек на пешеходна пътека - направо разтрел до трупа на жертвата му.