Антиромски протест в центъра на София

"Атака" предупреди, че се готвят провокации
154
 Антиромски протест в центъра на София
Снимка: Булфото, архив

Протест под мотото „Да спрем циганските своеволия” предстои в София днес. Така е наречено събитието от организаторите му в социалната мрежа Facebook, които твърдят, че не са свързани с политически партии. Инициаторите призовават за мирни действия и поведение по правилата на обществения ред. 
 
„При наличие на маски, свастики, боксове, бухалки, всякакви хладни и огнестрелни оръжия, наркотици и алкохол, лицата ще бъдат незабавно задържани”, напомнят  те в социалните мрежи.
 
Организаторите настояват  да се улесни достъпа на гражданите до оръжие, за да предпазват домовете си, както и за налагане на образователен ценз, който да ограничи правото на глас на хора без  основно образование.

Акцията е насрочена 12 часа в градинката до Народното събрание.
 
В четвъртък от "Атака" призоваха симпатизантите си да не участват в протеста. 

В съобщение до медиите националистите предупредиха, че "външни фактори подготвят сблъсъци на етническа и верска основа" у нас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
6
 
! Отговори
.... преди 9 години
1992 пазарджик 70 са изнасилвали бременна жена.... насладете се на интервиуот
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 56 ах 4арнобил как нямаше опасност и ссср се спавяше с него ЗНАЕМВИ комунисти4еските лъжи ЗНАЕМ и как ромите се ОВЕЛИ4ИХА ОТ 182 000 през 1944 до 1000 000 днс
38
3
 
3
 
! Отговори
.. преди 9 години
Ти си много умен да ти кажа честно в гради ми има 2 махали но едната недай си боже да влезеш..... Полицай ми го е казвал че през комунизма ако е влизал някой са биле баретите :) полицай още не е влизал там... https://alterinformation.wordpress/2013/05/09/1992098352/ ето ти го комузма !!!! нямола проблем .. оффф
37
7
 
9
 
! Отговори
уйо преди 9 години
Айде, още едни платени мекерета, целта е почти завършена а именно вътрешен конфликт в страната то този сценарий по света стана банален ето че е ред на ***. За да има спокойствие горе се предизвиква конфликт долу.
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 53 а стига де работиха при соца си е виц НО ВИЖ ДА СЕ МНОЖАТ ГО ПРАВИХА живяхме в този период неми хвали соца
35
7
 
21
 
! Отговори
до 57 преди 9 години
Не комунизмът създаде този проблем!По негово време работеха и ни уважаваха!Демокрацията и някои западни сили го подпомогнаха!-вкл.БХК
34
4
 
8
 
! Отговори
Мен преди 9 години
Атака са заре на провокациите ! Добре е, че поне предупреждават какво са подготвили.
33
4
 
6
 
! Отговори
Roman Republic преди 9 години
До АнонименА, това трябва да е друго предложение. Със сигурност предложиха във видинско да им се организира държава и това беше Словения или Чехия, ама по-скоро Словения си спомням че беше. Унгарците не са ***, няма да стане там. БГ е "спасението" за ромския въпрос.Опичайте си акъла, както казах!
32
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комунизма създаде ромския проблем зада се караме по междуси а РЕШЕНИЕТО Е Българи и Роми заедно да вкарат в затвора соц бандитите
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Roman RepublicЛъже се ПРЕДЛОЖИГО Унгария и то на нейна територия
30
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** ,защо ще протестирате само срещу ромите? Те поне са бг граждани. Срещу тези от арабски сят трябва да се протестира защото това е цунами,а ромите лесно могат да бъдат поставени на място както беше при соца. Стига да има българи във властта.
29
8
 
3
 
! Отговори
Roman Republic преди 9 години
Какво става в БГ? Human Rights Watch, Амнести, "демократичните" сили не се ли възмущават от това мероприятие? Те винаги се крещят, преди да се е замътило събитието даже. Ако сега не са вдигнали вой до небесата а само вяло протестират, значи нещо не е наред!Опичайте си акъла!!! Да не се появи една нова Ромска Република на картата на света? Словените (ако не се лъжа) бяха предложили миналата година в северозападна България да се направи държава на всички * от ЕС.
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв е проблема и можели да се реши ПО ЕВРОПЕЙСКИ ромите не гласуват току така тях ги организират местни босове най ве4е с криминална дейност или в НАЙ добрия слу4ей в сивия сектор Тези босове не биха оцелели ИКОНОМИ4ЕСКИ ако бъдат накарани да СПАЗВАТ РЕАЛНО ПРАВИЛАТА И ЗАКОНИТЕ кой оба4е не допуска това ПОЛИТИЦИТЕ най ве4е ДПС но и вси4ки други са в кюпа.
27
4
 
6
 
! Отговори
очевидец преди 9 години
* проблем го създаде "ДЕМОКРАЦИЯТА". Не манипулирайте анонимно. Все още има живи и помнещи онова време!И гневът на мислещите трябва да е насочен не срещу *, а срещу онези, които ги развратиха! Много е лесно да се репчиш на слабите. Кой ще спечели от този протест?
26
4
 
25
 
! Отговори
Ивайло преди 9 години
Освен антиромски, протеста трябва да е и антибежанскида се спрат тези *** нелегални имигранти да идват тука, под предтекст че бягали от войната. Всеки знае че около нашите граници война нямаидват всякакви пакистанци, сомалийци, ганайци, афганистанци, защото чули че в Европата се живее добре, ядене пиене без пари, ток вода не плащат, че трябва и за * им да се грижим
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кой е гласувал за БКП докато е още легална по царско 80 процента от братята роми МНОГО ГОТИНА СТАТИСТИКА по етноси
24
0
 
13
 
! Отговори
бай Иван преди 9 години
Политическата върхушка много добре знае за своеволията на * и чувсото им за безнаказаност.Но проблема е,че те са им основният сигурен гласоподавател, ако не им достигат гласове.Така,че всички политчески партии охажват тоя етнос,дори и да нямат желание,защото гласовете ще отидат в опонентите им.Извода е,че няма държавник,който да рискува политическият си рай,и да се заеме с неотложният въпрос.
23
6
 
12
 
! Отговори
ром преди 9 години
1942-1947 преброяванията братя са 182 000 Дойдоха комунистите и броят им стана до 1 000 000
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А отзаде на снимката се вижда черната грозна костелива ръчичка която дърпа кончетата на проруската партийка у нас!
21
3
 
22
 
! Отговори
Василев преди 9 години
Това не е антиромски протест, защото българският народ е доказал на практика ,че не е расистки народ!Това е протест срещу беззаконието,това е протест за неспособността на държавните институции да бъдат блюстители на закона!Това е протест срещу скритата *изация, която тече в българското общество вече 25 години!Това е протест срещу евро атлантическата политика, която трябва да направи българската държава заден двор в затихващи функции и само един плацдарм!Агент Клайв Парсън!ЦРУ!!!