Къде ще спират водата на 10 юни в столицата

Ще се извършват ремонти
8 юни 2015 15:16, Василия Пейчева
0
Къде ще спират водата на 10 юни в столицата
Снимка: Софийска вода

На 10 юни 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ливада“, кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бл. „Трезор“ от вх. А до вх. З; по ул. „Ливада“ от ул. „Любляна“ до ул. „Войводина могила“; по ул. „Народен герой“ от ул. „Ангелов връх“ до ул. „Войводина могила“; по ул. „Рачка“ от ул. „Народен герой“ до ул. „Ливада“;

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народен герой“ срещу бл. „Трезор“.

На 10 юни 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Бенковски“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Георги Бенковски“ от бул. „Княз Александър Дондуков“ до ул. „Екзарх Йосиф“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Бенковски“ ъгъла с ул. „Искър“.

На 10 юни 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мичур“, с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Мичур“, ул. „Пламък“, ул. „Блато“, ул. „Емилиян Станев“, ул. „Чичовци“, ул. „Коста Спасов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Мичур“.

На 10 юни 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Емилиян Станев“,кв. „Кръстова вада“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Емилиян Станев“ от ул. „Проф. Марин Големинов“ до ул. „Околовръстен път“; ул. „Димитър Манчев“, ул. „Йосиф Брадати“, ул. „Никола Крушкин-Чолака“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гатьо Шишков“ ъгъла с ул. „Йосиф Брадати“.

На 10 юни 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Партизанин“,с. Волуяк , се налага спиране на водоподаването от 14:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Никодим Тодоров“, бул. „Ломско шосе“, ул. „Незабравка“ и ул. „Незабравка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никодим Тодоров“ ъгъла с ул. „Дружба“.

На 10 юни 2015 г. (сряда), във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Клен“, вилна зона „Малинова долина - Камбаните“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Клен“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Клен“ ъгъла с ул. „Бяла река“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари