Седем ранени при масов бой между българи и роми в София

Две групи се скарали заради силна музика
Обновена: 13 юни 2015 23:00 | 13 юни 2015 22:43, Елка Василева
739
Седем ранени при масов бой между българи и роми в София
Снимка: архив, Булфото

Седем души пострадаха, а двама бяха арестувани след масов бой с участието на българи и роми в столичния квартал „Орландовци” тази вечер, съобщиха от пресцентъра на СДВР.

Инцидентът е станал около 20:30 часа тази вечер, като двете групи са се скарали заради силна музика. Според очевидци група роми дошли в парка, възникнал конфликт между тях и момчета, които били там.

Още по темата

Скоро след това от махалата дошли още 5 автомобила, от които слезли и хора с брадви.

Сред закараните в „Пирогов” има както българи, така и роми. Няма тежко пострадали сред ранените.

Двама души са арестувани, продължава издирването на най-активните участници в мелето, съобщи bTV.

Полицейското присъствие в района е засилено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


739
Още по темата: българироми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
0
 
0
 
! Отговори
до тими преди 8 години
Миличък, като ти гледам правописа, много се радвам, че не работиш повече в която и да е телевизия. :)
223
1
 
46
 
! Отговори
Избягал преди 8 години
При голямото ви плюене на САЩ, ето как е тук закона : музиката НЕ трябва да се чува на по вече от 60 ft което е 18 метра! Ако се чува и е от кола, полицията те изхвърля от колата и я вдигат. След ката си платиш за вдигането си я получаваш. Във всички други случаи си арестуван и отведен от там. Просто и ясно! Разбира се това се постига с полиция не с милиция.
222
2
 
24
 
! Отговори
тими преди 8 години
мили мой журналисти такива новини се предават на мига 2 минути след случилото се и вие трябва да сте на мястото на събитието ане 24 след това да си презказвате справката на мвр всеки може да си я прочете научете се бе хора работил в тв и знам как се правят истенските новини новините се предават на мига ане се преразказват това не са съчинения не сте на изпит
221
0
 
22
 
! Отговори
тими преди 8 години
за съжаление българските медии никога няма да се научат как се праявят новини и как се отразяват новини било ектрони или информациони сайтове просто няма как журналистите да правят нещата като гледат да угаждат само вземете пример от SNN BBS EWRONUS I ALDJAZIRA научете се поне малко как се правят новини и отразявайте на момента на с закъснение 24 часа толкова сте били и на лекците в университета
220
15
 
7
 
! Отговори
rihanna преди 8 години
До Що за абсрдНе разбираш ли че накрая ще останат само сайтове платени с милиардите на Путин и Ердоган?И ще налагат и определят обществено мнение, чрез дребни продажни писарушки, докарали се до 200 лв. заплата ?Аз не искам. Ти искаш ли ?
219
1
 
33
 
! Отговори
rihanna преди 8 години
РОМ е вид спиртна напитка.Справка - речника.И германците си викат Дойчо, ама ние им викаме Шваби.Нима на финландците трябва да им викаме Суоми?Или на грузинците Сакартфело ?Само защото на някой така му е текнало?
218
0
 
8
 
! Отговори
Що за абсрд преди 8 години
До rihannaНе се занимавай с тоя смешен сайт да им правиш кефа да те трият.Какво има да им се обясняваме като е ясно че сме прави и всеки го знае,а тук че сайтчето има някаква наложена линия какъв да тонът на коментарите не е наш проблем.Просто аут от сайтчето и това е.Сериозно ли ще убеждаваш някаква *** ли е Любка ли е,която е на заплата и са и казали какво да трие,не се занимавай.
217
1
 
29
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Поради факта, че *** от депесарският сайт изтри коментара ми, ще го перифразиам така. - Обичам РОМ, но повече обичам, ... БЪЛГАРИЯ!
216
1
 
31
 
! Отговори
rihanna преди 8 години
Когато един римлянин е готов да защитава с цената на живота си и с помощта на оръжия като брадви, ножове и колове желанието си да озвучава целия квартал с неистови маанета, въпреки протестите на останалите жители на квартала, тогава същият този римлянин има сериозен проблем, който трябва да се озапти в интерес на обществото.
215
0
 
16
 
! Отговори
Що за абсрд преди 8 години
До rihannaАми нека си цензурират,времената на едната национална телевизия и едното радио отминаха и аз имам избор.И без това не влизам често в този сайт а сега съвсем пък съм го зачеркнал.Смешно ми е даже как сигурно и мислят че като ме цензурират са едва ли не над мен ,някаква институция,регулатор,бла бла бла,че едва ли не умирам от яд как някоя лелка с 500 лв заплата ме цензурира защото шефът и със С-класата наредил.Не,симпатяги,просто забравям за сайтчето ви и това е.
214
0
 
17
 
! Отговори
rihanna преди 8 години
Някой знае ли някъде в нета да се организира група за внасяне в парламента на наказателен закон против триенето на коментари в нета ? Като почнат да им раздават по една-две годинки ефективно, да видя как ще трият.
213
0
 
8
 
! Отговори
тими преди 8 години
нато каза малка армия с оръжие от 15 век
212
0
 
4
 
! Отговори
timi77 преди 8 години
с едната шепа дето са армия нещата няма как да се оправят там няма и 30 хиляди души мвр са 64 хиляди пък армията не може да се меша в вътрешните работи не както преди да имаме 170 хилядна армия
211
3
 
5
 
! Отговори
rihanna преди 8 години
Това с триенето на коментари тука е приказка.Идете в БЛИЦ или в Медияпул да видите какво се вика *** и диктатура.
210
1
 
23
 
! Отговори
Що за абсурд? преди 8 години
Написах че не е нормално ромски наказателни бригади да търчат с брадви при всяка разправия и спречкване и бях цензуриран и мнението ми изтрито...Що за ненормална история.Живеем в свят на абсурди-някакво сайтче пуска новина,има опция за коментари,но не дава да напишеш че е ненормално цялата махала да се изсипва със сечива когато на един ром се направи забележка.Подигравате ли се днес.бг.За мен повече не сте медиа и ще ви блокна да се правите на цензори на някой друг.
209
1
 
16
 
! Отговори
rihanna преди 8 години
Крайно време е да се приеме закон за звуковия тормоз и тероризъм, с драстични наказания - вкл. затвор (защото при Ци....те актове, глоби и прочее закачки не минават) . И този закон да се спазва стриктно ! В момента е 14:18 ч., събота следобяд, и на ул.Три Уши в Коньовица ци...те са извадили трапези на улицата и са надули маанета до дупка. Представете си какво щеше да им се случи ако същото това нещо го бяха направили в центъра на Берлин или Париж - не ми се мисли. Когато се обадя в Трето РПУ да
208
0
 
14
 
! Отговори
Г дог преди 8 години
И защо триете мнения?Нали за това е тази опция за коментиране.Като не искате мнения просто спрете коментарите.Смешна работа.Едно време медиите бяха на в услуга на един комунистически режим,сега явно цензурата е в полза на ромите.Защо изобщо пбликувате тази новина тогава?Много странен сайт.
207
1
 
27
 
! Отговори
ФАБРИКА ЗА САПУН преди 8 години
Някой навит?
206
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Turchin!Nishto losho ne see sluchilo!Dve grupi leketa se zborichkali i tova e! Aman ot plateni Trolove! Elka im e vinovna zashtoto nemogat da si iskarat nadnicite! Che tq iztriva platenite Teolove kato toq ot Ataka KKK!
205
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До северозападаТрият коментари против Путин и за НАТо. Трият анти ком. Коментари, а фашизирани коментари оставят