Баровци цакат за жилища в небостъргача в София

Турци са първите купувачи "на зелено" в "Младост 3"
Обновена: 21 юли 2015 07:19 | 21 юли 2015 07:17, Александър Попов
101
Баровци цакат за жилища в небостъргача в София
Комплексът трябва да бъде завършен през 2018 г. Снимка: Гаранти Коза

Баровци от Турция и Персийския залив са първите купувачи "на зелено" на петзвездните апартаменти, които ще бъдат част от небостъргача в столичния квартал "Младост 3". Реализацията на проекта за изграждането на Трите кули ще започне през есента, очаква се инвеститорът да получи разрешенията за строеж също тогава, съобщиха брокери пред "Монитор".

Според тях в следващите 6-7 седмици на терена ще бъде завършено събарянето на стария соцмагазин „Деница” и ще тръгне подготовката за нулевия цикъл на изграждането.

Вече се сключват предварителни договори за всички видове апартаменти в бъдещия комплекс, като цените вървят от 1540 до 1780 евро за квадратен метър. Засега интересът е основно от чужденци.

Комплекс "Гранд Каньон София" трябва да е готов до януари 2018 г. Той ще се състои от три кули с общо 765 апартамента. 30-етажният небостъргач ще носи името „Рила”.

От първия до 17-ия етаж ще се помещава 5-звезден хотел от известна световна верига, а от 18-ия нагоре ще има луксозни ВИП апартаменти. Плътно до него ще се издигат още две високи жилищни сгради, съответно с по 20 и 22 етажа, които пък ще се казват „Витоша” и „Пирин”.

Според проекта в комплекса ще има мол, фитнес, СПА център, басейн, амфитеатър, детска площадка. Там ще бъде построена и втората по големина очна клиника на Балканите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
2
 
! Отговори
991 преди 8 години
Боже опази София! Стига простотии господа! На това място преди 30 години имаше блато! Но софиянци останаха малко, а сега и ще си внасяме!
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 91Ти май си от фирмата продавач???Бутиков, бутиков- колко да е бутиков в Младост? И като го купи, нали трябва да го използва за нещо и да е ликвиден, т.е. да го продаде после на сметка на друг, на който пак ще му трябва за нещо. Тъй че, ай по изи, става ли?
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До LUCKYинтересно щом живееш в Младост вашите от кое село са дошли да бачкат в Кремиковци и са ви набутали в гарсониерата :D :D :D
62
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мерси, в Гадост няма и да стъпя, камо ли да живея там, камо ли с 10000 съседи в блок! Разбирам донякъде само хора на които даром са им дали жилища на такова място, но сам да си го причиниш да си го купиш - никога!
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Случайно във фейсбук ми се мерна снимка на Парк-Хотел Москва и си мисля, че ако подобен комплекс, като този на картинката горе можеше да се построи на подобно място- хем централно, хем спокойно и до парка ,щеше наистина да си струва.
60
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баааа, къв е тоз баровец от Персийския залив, дето му се живее с 765 комшии, че и в Младост, па чак и от нетърпение броил на зелено?!
59
0
 
4
 
! Отговори
Б.С.Т. преди 8 години
Пускайте тото... ;-)
58
0
 
28
 
! Отговори
sss преди 8 години
Да бе, те баровците шейхове точно си мечтаят за апартаменти в Младост. Жалка реклама на комплекса за да може да купуват на зелено поредните балъци.
57
0
 
17
 
! Отговори
шоп преди 8 години
Хохо, и къде точно чакат като всеки ден минавам пред офиса на турската фирма и в него няма никой!?А архитектът на София и Фън-дък-ова как си представя инфраструктурата на района около небостъргачите да поеме потока на живеещите там, на гостите на хотела и на всички останали!? Парк трябваше да има там - в Младостите парк няма! Но не би - от парк се не взима!
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ama mnogo prilica na grand kanyon istanbul
55
0
 
5
 
! Отговори
God преди 8 години
До Анонимен 80И то в Младост 3?!?!?!
54
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селянията е повсеместна. Да имаш милиони и да се набуташ да живееш в блок, ако и да е на 100000 етажа- неам думи!Очаквам феномена- повреден или паднал български асансьор в небостъргача им, хахаха
53
2
 
34
 
! Отговори
Финансист преди 8 години
Ехооо, в публикацията липсва надписа " ПЛАТЕНА РЕКЛАМА' !!!
52
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудя се дали ще има пред блока детска площадка където надвечер през лятото чичаци по шкембаци ще пият биричка и ще обсъждат политиката, а жените им ще люпят семки и навикват децата си, които ще ровят в пясъчника, от който ще изравят скъпоценни кучешки съкровища.Ако няма да е така, няма да се вписва в разбирането за младост. Все пак околоблоковите пространства в бачкаторските квартали са част от чара
51
3
 
39
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Небостъргач по правило се нарича сграда, която е по-висока от 150 метра, а не такава, която е около 2 пъти по-висока от люлинска панелка.
50
0
 
6
 
! Отговори
В преди 8 години
...и на мен това ( на снимката ) ми харесва. колко много дръвчета има там...
49
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
София е презастроена и има нужда от повече зелени паркове и гори които да пречистват бензиновия смог иначе ще стане по-горещо и от пустините на Гърция и Сирия.
48
1
 
30
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
българина на зелено не купува вече щото бая хора останаха да спят на зелено - я полянка, я градинка
47
13
 
22
 
! Отговори
LUCKY преди 8 години
В Младост беше хубаво и спокоѝно,докато не се напълни с *** и мазни селяни-отвръщават ме с грозните си аграрни физиономиѝ
46
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не съм от София но това ми харесва няма нищо лошо да има такива сгради и да се развива София супер е проекта