Среднощен бой: Скинари вилняха в центъра на София

Резултатът - потрошена кола и ранени в "Пирогов"
Обновена: 1 авг 2015 10:25 | 1 авг 2015 10:25,
145
Среднощен бой: Скинари вилняха в центъра на София
Снимка: Булфото

Масов бой е избухнал тази нощ в района на женския пазар в София. По време на ексцесиите скинари са потрошили автомобил, съобщи ”Булфото”. Има и пострадали, приети в болница.

Още по темата
Сбиването е станало на на столичната улица "Цар Симеон" близо до Женския пазар. 

Група скинхедове са влезли в ръкопашен бой с роми. Дълго време след приключване на схватката са вилняли в района около пазара.

По непотвърдени сведения свидетел на боя е станала бременна жена, чиито води изтекли от стреса при безредиците.

Все още не е ясно как точно са се случили нещата и дали има задържани.

Районът на Женския пазар в София е често място на сблъсъци. Това е районът, в който има голяма струпване и на бежанци и роми.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Тези бежанци не са бедни. Те са биле мошеници и крадци в своите дивашки страни и сега идват да завладеят Европа. За да се дотътрят до България те са плащали прилични рушвети. Парите си естествено не ги държат в банки. Трябва сръчно да се пусне на *** защото те са недоверчиви, че тази африкано азиатска *** държи големи пачки в чорапите и зашити в гащите си. това ще реши мигранския въпрос у нас - на правителство и полиция не може да се надяваме.
45
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не харесвам ромите, но и не харесвам 15 - 16 годишни смешници който се мисля за националисти и ходят да си избиват комплексите по улиците и на 18 вече са с по 50 - 60 присъди.
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В държава, в която липсва правото, тояги и линч ще има. Може и бой с камъни. Все някак трябва да се реагира.САМО ПРИЗОВАВАМ МОМЧЕТАТА да не объркат някои заради по-матовата кожа.
43
17
 
10
 
! Отговори
XXX преди 8 години
Гледай ти....скинарчетата може ли да пишат, че даже и да изразяват мисли...Като се прибрахте после в панелката поискахте ли парички от мама за бозичка...Недоносчета малки
42
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на скинарите!
41
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вилняли една нощА другите обсебили пазара от дълги годиниЕ ,лошо е без полиция
40
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като държавата абдикира от своите социални функции резултата няма да закъснее. Нямам нищо против стига всеки да си знае мястото. Докато държавата лансира този етнос вече 30 години можем да очакваме нещо още по-страшно. Не е въпроса кой кого е пребил, а защо са го направили? Докога държавата ще лансира тази крадлива и нечиста? Ако държавата научи да живее достойно без да краде, да чака на помощи и да рови в *** то тогава българите ще започнем да ги уважаваме
39
11
 
19
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
И като изтекли водите на бременната жена удавил ли се е някой?
38
5
 
41
 
! Отговори
бг преди 8 години
браво на момчетата малко да ги стреснат тия щом държавата неможе няма само те да ни газят
37
40
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
О-хоо, скинарчетата са превзели коментарите. Кажете ми, милички, големи мъже ли се чувствате когато скачате на бой наляво и надясно и хулиганствате като ученици, които току-що ги е подхванал пубертета? Или за нещо компенсирате? Аман от комплексари в тази дръжава, затова ни е зле страната!
36
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Модераторе, коментарите които триеш са следствието , а не причината.
35
32
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При спор със скинари, националисти, ултраси и т.н., възможните отговори от страна на гологлавите момчета са два:1. Шутове, ритници /ако са повечко, при скинарите численото превъзходство е особено задължително, най-добре им е когато са 30 срещу 1/.2. При липса на числено превъзходство отговорът е: "Ти не си никакъв българин /патриот/", или "Ти си предател /американска/руска/ европейска ***" и т.н. Стандартно е и обвинението: "Аха, ти май си любител на */обратни/БГ враговете и т.н.
34
34
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Дълго време след приключване на схватката са вилняли в района около пазара." - това изречение показва, че са само повод. Въпросните скинари просто са искали да си излеят омразата и комплексите. За да бъде пребит човек от скинари, ***, ултраси и други подобни не е нужно да е - в повечето случаи е достатъчно че съществува.
33
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ot Turchin do Balgarina!Nqma smisal da se naprqgash tolkova emocionalno bratko! Romite sa rodeni v Balgariq i sa chast ot obshtestvoto!
32
35
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българите по принцип винаги са били расисти и нацита, но по време на комунизма нямаше как да го проявяват. Сега задръжките паднаха и истината излезе наяве. Още повече, че разни измислени политици, непрекъснато свирят по тази тънка струна за да си осигурят някой и друг фашистки глас за изборите. Тъжна история. Нищо добро не я чака Клета Майка България с тоя *** народ, който я населява и умишлено се опростачава ежедневно.
31
37
 
20
 
! Отговори
bolbov преди 8 години
Прабългарите създали държавата България и оставили името на своя народ като име на хората населявали тази земя са били предимно с черни коси очи и тъмна кожа.Нелепо е някакви *** грозници с по светла кожа да определят реда в Бълрария по измислен от други народи расов признак.Щом не им харесва в *** България с влака за Германия Швеция Англия,където съм сигурен ще изпаднат в положението на тукашните си по тъмни събратя.
30
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В територията, управлявана от мутрата и престъпната му шайка е така.Свиквайте.
29
3
 
17
 
! Отговори
Черноризец храбър преди 8 години
До брейХаресва ми как си написал думичката " отцъства " ! Коя ти беше учителка по Български език ?
28
6
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Модераторе не се прави на българин г-н Мангалчо *** си у Мароко от където са дошли пра дедите ти
27
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дасикане Рома са българи които ходят на Църква в София , защо ги мразите , та това не означава ли българи мразят българи питам аз сега