Пускат от днес трамваите през "Руски паметник"

Тролеите, автобусите и колите ще минават в края на август
8 авг 2015 09:35,
18
Пускат от днес трамваите през "Руски паметник"
Снимка: архив, БТА

Движението на трамваите, които минават около пл. "Руски паметник" в столицата, днес трябва да се възстанови.

Мотрисите обаче ще минават транзитно и няма да спират на двете спирки в района, тъй като около тях продължава да се работи.

Още по темата

Предстои върху релсовия път, за участъците, където върху коловозите няма автомобилно движение, да е с тревно покритие, но това ще се направи на по-късен етап.

В края на юли стана ясно, че строително-монтажните дейности на кръстовището са изпълнени до 45-50%.

Изграден е изцяло водопроводът и се довършва подмяната на канализацията в кръга.

В момента се подрежда паважна настилка в зоните на локалните платна, продължава и изграждането на тротоарите.

Шофьорите могат да използват като алтернативни маршрути булевардите "Пенчо Славейков", "Прага", "Христо Ботев" и "Стамболийски".

Тролеите, автобусите и леките коли ще могат да минават през обновеното кръгово едва в края на август.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
тъп народ преди 8 години
До Путлераст от Атаклъ Вземи се разходи по ул. СИМЕОН до женският пазар да видиш ,че там управлява ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА
9
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новата опорна точка на Позитано 20 е Качество.Хората виждат реален резултат -иго харесват.Сега *** започват-ами качество.Кметицата е даскал и не разбира от строителство.*** толкова Сте Жалки ,и комплексирани че нямам думи
8
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
браво боко и данчето мачакйте червените ***.всяко паве е куршум към тях
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ремонтите, които се извършват са с изключително ниско качество не само в София, а в цялата страна. Гонят се срокове, а не качество и така се стига до парадокса, че табелите с надпис "Пътя е в ремонт" след откриването му трябва да се преименуват на "Пътя е за ремонт".
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Данчеееее, какви линии бе душко? Не помниш ли как се държеше за нас като ги прескачаше за да не те удари тока? Кога от смотана даскалица от самоковско започна да разбираш от градоустройство? Да си архитект или строител, да разбираш от ремонти а ти си даскалица по ....Руски език. Е как ти помага Руската граматика не знам но на София не. Всичко което уж направи за добро следващата пролет се ремонтира. И си най-добрият кмет?!? Кой го каза, Тикваров. Защо, защото крадете от ремонтите безогледно.
5
7
 
5
 
! Отговори
Софиянец преди 8 години
Новата опорна точка на Позитано 20 за ремонтите в София е качеството . Разбраха , че хората подкрепят тези ремонти сега почват с новата мантра , а качеството. Ами качеството другари е от това колко образовани хора остави БКП-БСП в България . Всичко що годе нормално се изнесе към Западна Европа и тука сте вие червените *** и вашите *** братя . Въпреки вас София става все по хубава за живеене .
4
4
 
10
 
! Отговори
сашо преди 8 години
София може да стане, по-приятно място след римонтите, но като знам с какво качесво ги правят по-скоро след 5 години пак трябва да се прави пемонт.
3
12
 
8
 
! Отговори
Софиянец-пенсионер преди 8 години
Каквото и да се мъчат да измислят другарите против най-добрия кмет на София в последните години нищо не става .Браво на ГЕРБ , че направи София за 10 години един Европейски град с Метро , хубави булеварди , зали , детски градини и училища , паркове и много още . Същевременно дълбок поклон на Софиянци , че никога не гласуваха за БСП и така помогнаха на нашия любим град .
2
6
 
13
 
! Отговори
Путлераст от Атаклъ преди 8 години
Мрън, мрън, мрън, мрън...абе най-добре да е кмет някой от Бесепету или Атаклъ, може и нищо да не прави, само да краде, ама ще сме доволни, щото ще е наш човек - русофил и путлераст
1
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Юрданка е най-добре да иде в селото си и там да нанка.