Не студентска стая, а гробница – общежитие на УНСС

Мухъл, изпочупени мебели, легла без дюшек...
Обновена: 18 сеп 2015 10:54 | 18 сеп 2015 09:11,
164

Снимка: Кадър Нова Телевизия

Майка на второкурсник от УНСС е възмутена от потресаващите условия в студентското общежитие.

Жената разказа пред Нова тв как семейството и синът й били щастливи и доволни от приема в елитния ВУЗ, знаейки колко много студенти има и колко чакат да бъдат приети.

"Но радостта ни беше попарена, след като видяхме "гробницата", в която трябва да спи моят син - мухъл, изпочупени мебели, изтърбушени столове без облегалка, счупени бюра, легла /3 броя в невероятно малко място/ без дюшеци", разказва жената.

"Бих искала да зная дали преди настаняването на студентите минава някаква комисия, която да провери и удостовери годността на стаята за нормален, защото някои студенти отиват там да учат, а не само да пребивават за по една нощ! Възмутена съм...", допълва още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: общежитиеусловияунсс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
16
 
! Отговори
Force преди 8 години
Стаята не е по лоша от моята преди даже прозорците са много добре и плочките са си по местата. А за радостта че е приет преди години имаше конкуренция и много деца вече ги няма. :)Бивш студент от последния етаж и предпоследната стая на блок 26.
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тъа стрина кой знае в какъв коптор живее на села, ама ...
11
10
 
17
 
! Отговори
no name преди 8 години
Има квартири на свободен наем. Ама столичаните в повече искат за без пари.... ми не става. Да се живее, учи и работи в София е скъпо. Това е положението. Всички искат да се намъкнат тук и да учат вишу и после забравят да се върнат по родните си места. Сори. Не може всички да са висшисти. Някой трябва и да кара автобуса...... Ако имаш възможност си пращаш детето да учи в Софията и му плащаш квартира, за да не живее в коптор.
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До бащата на от 1 до 5 *** в Германия приемат всички , не всички завършват и ще плащаш 300 евро квартира 11 -15 квадрата сам..
9
0
 
3
 
! Отговори
Име преди 8 години
Да дадат и ремонтираните общежития, които не са никак малко.
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много от студентите не отиват в София да учат , а някак си ако може да се установят да се заженят или омъжат , а тези от УНСС почват работа на телефоните не учат , само се водят студенти..
7
5
 
8
 
! Отговори
бащата на от 1 до 5 преди 8 години
А стига бе, за това ли ви хрантутих толкова години, да станете такива глупави парчета. Въобще замисляте ли се когато пишете и по-точно какво пишете.
6
10
 
36
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Като не й харесва общежитието, да ходи да наеме квартира по неин вкус и маминото синче да живее там. И без това откакто махнаха казармата, всички от поколение 1990 година насам са мамини синчета. Никакъв ред, никаква дисциплина, никакво чувство за самосъхранение - нищо. Чакат на мама и тате....
5
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за почти без пари в София е идеална!който не се кефи, да ходи на квартира или хотел, щом няма кинти за къща или апартамент.комунизма си отиде и образованието отдавна не е безплатноама народеца иска хем комунизъм, хем капитализъме нема начин
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един път да се съглася със Синдито.
3
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами като не й харесва жилище за 50лв, да отиде да вземе луксозна квартира за 300 евро... Доста хора сме минавали през общежитията поради липса на пари за лукс квартира, и е въпрос сам да си направиш стаята да е удобна, чиста и подредена...
2
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е добро за 60 лв. с консумативи какво искате.. идете в Германия и ще плащате 300 евро , 600лв..
1
2
 
39
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
преди години и в Търновския беше същото (сета незнам) за мен решението е да им ремонтират стаите и като ги приемат да ги карат да оставят 3-400 лева депозит ,че ще напуснат стаята оставяйки я в същите условия , отговорника на общежитието да ги проверява 1 път в месеца и да се забрани и ОГРАНИЧИ всякакъв външен достъп