Шофьорите по "Витошка" били от ВиК, бързали за ремонт

Те сами си решили, че могат да преминат оттам
30 сеп 2015 08:24,
17
Шофьорите по "Витошка" били от ВиК, бързали за ремонт
Снимка: Facebook

Автомобилите, които вчера ви показахме да минават необезпокоявани по наскоро ремонтираната пешеходна зона на булевард "Витоша", били на ВиК.

Още по темата

"След бързата проверка, която беше извършена вчера, това е абсолютен прецедент. Причината, за да преминат автомобилите по бул. "Витоша", е че фирма по поддръжката на водопреносната мрежа е извършвала ремонт.

Шофьорите сами са решили, че могат да преминат оттам. Поддържа се денонощен патрул на бул. "Витоша", коментира Стефан Стефанов, началник сектор "Общинска полиция" пред Нова телевизия.

По думите му там не са сложени колчета, които да пречат на преминаването на коли в пешеходната зона, защото те ще пречат на Пожарната и на Бърза помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българин да се наричам "първа" радост е за мене.
14
0
 
5
 
! Отговори
@ преди 8 години
Айде са! Повервах ви!Колите на Софийска вода са бели с логото на софийска вода.Аз не видях на нито една лого, а и не бяха всички бели.
13
1
 
13
 
! Отговори
без майтап преди 8 години
Предлагам всички катафалки да минават по Витошка, за да стигнат по-бързо до гробищата.
12
0
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Хаха такава подобна глупост не бях чел!!!Е сега упоменете къде е бел ремонта на викато на бул Витоша ли ?Няма ли друг път и маршрут докато се стигне до аварията?Те дори Полицаите не си позволяват да минават от там с колите, а тяхната работа е къде къде по спешна от тези на вик!!!И след като колчетата пречели на преминаването на Бърза помощ как не пречи тоя скапан и грозен фонтан където не работи от самото начало и струва на данъкоплатеца няколко милиона лева?Това оправдание е подсъдно !!!
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво от това, бе?! Това оправдание ли е? Еми добре. И аз днес ще бързам за кафе на Витошка и ще си мина оттам и ще паркирам някъде посредата на алеята. Проблем ли ще е? Силно се надявам тея *** да бъдат глобени, защото иначе току-що това беше просто официално позволение за преминаване с кола през Витошка. Да беше линейка, да бърза много- ОК, ама....
10
0
 
14
 
! Отговори
Виктор преди 8 години
Линейките не минават по витошка бе Каналин Цолов-чета
9
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не стана ясно как ще бъдат САНКЦИОНИРАНИ. моля г-н стефанов да внесе повече яснота.
8
0
 
24
 
! Отговори
-10 преди 8 години
О, представяте ли си, човешки живот са бързали да спасяват, ***!
7
0
 
29
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Е щом са бързали, може. Егати оправданието.Да- 2 Не провинцията е проблем а ***.Има разлика.
6
15
 
19
 
! Отговори
До Анонимен преди 8 години
Без да звучи като заяждане /каквото е вашето/, в ремонтните бригади във ВиК за по 700лв.-800лв. на месец кой според вас работи?! Да ви кажа - тези, които дойдоха в София от дълбоката провинция, за да търсят работа и живеят като скотове по 10 човека на 40 квадрата, за да им стигат тези пари за живот....преди 1990 год. София беше чист град, и не защото е имало глоби или т.н. .... въпрос на възпитание е всичко. На мен моя роден град ми е мил и аз го пазя!
5
0
 
19
 
! Отговори
ВиК преди 8 години
По заблуждаващо заглавие не можахте ли да измислите? Това е доста глупав и дразнещ подход да привлечеш внимание към статията, госпожо журналист.
4
3
 
10
 
! Отговори
ники преди 8 години
До АнонименНе бе! Ние, които сме отраснали тук точно така щяхме да направим - да изградим в икономическото сърце на държавата селска главна улица. Ама нали така сте си свикнали. Радвайте ѝ се!
3
0
 
51
 
! Отговори
Жо преди 8 години
ВОДОПРЕНОСНАТА МРЕЖА на София се поддържа от фирма-концесионер "Софийска вода"Автомобилите на тази фирма са с бял цвят и са с надписи. Тези автомобили не са на "Софийска вода".
2
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак ли ви е виновна провинцията, а!?
1
4
 
10
 
! Отговори
emma преди 8 години
Tova samo v BG moje da se slu4i.