Нагъл шофьор скочи на майка с две деца

Извадил бухалка и налетял и на минувач, защитил жената
Обновена: 27 окт 2015 21:09 | 27 окт 2015 21:07,
67
Нагъл шофьор скочи на майка с две деца
Снимка: Архив Булфото

Шофьор прояви агресия към майка, която е карала с колата децата си. Инцидентът стана на столичния булевард "Черни връх". Водачът нападна и млад мъж, който е защитил жената, съобщи bTV.

В локалното платно на булеварда шофьорът се движил в забранената посока и засякъл автомобил с млада жена и две деца. Започнал да я заплашва, при което случаен минувач се опитал да я защити.

Защитникът дал свидетелските си показания в полицията, но не разкрил самоличността си.

"Разхождах се из квартала и видях млада жена в безизходица, крещейки от ужас "С малки деца съм, не те ли е срам" и мъж, който тръгна да й налита на бой", разказа той.

Мъжът хванал ръката на агресора преди да е ударил жената. Нападателят обаче отишъл до колата и извадил бухалка. Заради натрупалото се задръстване обаче се върнал и напуснал мястото.

Малко по-късно нарушителят е задържан от полицията. За шофьора се знае, че е криминално проявен и е задържан няколко пъти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Едно ченге преди 8 години
Абе странни хора сме българите, всички ревем, ама накрая нищо. Знаете ли, на доста места съм бил, в Канзас, Аризона, Тексас, Охайо и т.н. такива неща почти не стават, щото там майката щеше да гръмне хулигана и закона щеше да е зад нея. Да, там стават големи гадости, ама на определни места, щото полицията в големия град идва до 4 - 5 минути, ама през това врме хулигана ще е ритнал камбаната.
35
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KAKVO KATO E GENA S DVE DEZA V PRAVILNIKA TAKAV KAZUS NE SASHTESTVUVA-SAGALIAVAM CE GRAGDANINA NE SE E ZAPOZNAL S BUHALKATA.
34
0
 
10
 
! Отговори
Кукуряк преди 8 години
Каквито народните представители, такива и гражданите. След като Волен Копакабански, бие полицаи, събаря на земята жени,, налита на студенти, рита по кокалчетата журналисти, защо някакъв ***, който е и виновен на всичко отгоре, да не нападне майка с две деца? Но ако в тая окаяна държава имаше повече хора като младия мъж, нещата щяха да стоят по-иначе.
33
0
 
12
 
! Отговори
123 преди 8 години
Като е криминално проявен и познат на полицията, какво прави на свобода? У панделата, да му се радват.
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не знаех че О-Т-З -А - Д е *** дума? Как да го кажа - обратното на отпред?
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сега една случка - преди дчетири пет години теглвим ремарке с теглич със старо рено и изведнъж един джип минава на червено и ПРАААААС! като се наби в теглича. потроши фара си. Добре че беше виновен та се стресна и не подаде оплакване.. Много ми стана кеф - викам си, колко е готино даимаш теглич, това ако беше нацелил реното отзад щеше да стане на сол.....
30
1
 
5
 
! Отговори
наско преди 8 години
Имах подобен инцедент на прохода Шипка засече ме габровска кола на непрекъсната линия,аз му свирнах. То спря , блокираме и слезе да се саморазправя , изрита колата, отвори вратата и ме удари. ЗВЪННАХ НА 112 Те обещаха да заявят случилото се в РПУ Габрово. За сега отговор от 112 нямам. Направих и писмено оплакване. Дано има някакви последствия
29
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, много сте прости! Само тоя Волен ви е в устата. Защо не си гледате мижитурския животец?
28
0
 
37
 
! Отговори
НЕ преди 8 години
До лелеБИЯЧЪТ Е БИЛ НЯКОЙ НАГЪЛ ***,КОЙТО СИ МИСЛИ,ЧЕ В СОФИЯ МОЖЕ ДА СЕ ДЪРЖИ ПРОСТАШКИ КАТО В РОДНОТО СИ СЕЛО!БРАВО НА МЛАДЕЖА ,КОЙТО СЕ Е ЗАСТЪПИЛ ЗА МАЙКАТА И ДЕЧИЦАТА!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!
27
3
 
32
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
Браво на младия човек., а на побойника сега един добър съвет както на Волен.Всички от районното да се изредят за бушонирането за да усети и той страх и болка.До кога такива "***- не се извинявам за израза макар и просташки" ще си позволяват всичко и със всеки?!!!!!
26
1
 
17
 
! Отговори
От Прованса преди 8 години
Маде ин България
25
0
 
45
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Че лошо лошо, но все пак никой не каза нищо за доблестната постъпка на този човек. Браво на него, затова че се е намесил.
24
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докога ще търпим това положение, бе хора? Виждате, че и на най-коравите сред нас могат да им пребият жените, децата, бабите, майките...От хора, които трябва да киснат по затворите. Кога ще започнат да носят отговорност тези, които ги пускат такива гадове на свобода и после се чувстват неприкосновени....
23
1
 
18
 
! Отговори
батко преди 8 години
в панделата и да го е..........т, много пъти11111
22
0
 
48
 
! Отговори
Gogo преди 8 години
На кариерите да копае камъни по 12 часа на ден и след една година ще го питам дали ще си помисли да го направи пак (ако оцелее една година)
21
0
 
57
 
! Отговори
:) преди 8 години
Защо е на свобода и кара автомобил тогава?!
20
0
 
8
 
! Отговори
МВР преди 8 години
До 30 - кажи й да скъси дистанцията към 6-7 метра, на 15 си е чисто убийство, на 6 - законна самоотбрана :-)
19
0
 
29
 
! Отговори
Прокурор преди 8 години
Това с бухалката си е чиста ситуация за неибежна отбрана, в закона за ОББВИ не пише, че е само твоя самотбрана, в случая на женицатал Преди време не сколасах да извадя моя, изпревари ме един кротък, добре обречен човечец, когото една мутра искаше да бие. Като видя деветнайската в ръката на човека и чу затвора мутрата просто се свлече на земята и се напик...
18
0
 
7
 
! Отговори
Билл преди 8 години
До 30 - препоръчвам и Бил Дрил за всеки случайр ько са повече Ел Президенте и Мозамбик - напоследък пълнителите са с 15 патрона ще стигнат
17
3
 
20
 
! Отговори
Ловец преди 8 години
Аз моя вампир съм го обучил. Прави мозамбик /два в тялото един в главата/ от 15 метра без грешка, много е точна. А като е с децата е като мечка стръвница, лани я засече некаф моторджия...още се съдим....крака, ръце, моторетки, грозна работа..