София има най-голямата ледена пързалка на Балканите

Време е децата да излязат от клубовете и да се пързалят
21
София има най-голямата ледена пързалка на Балканите
Снимка: БТА

Най-голямата ледена пързалка на Балканския полуостров беше открита тази вечер на езерото "Ариана" в Борисовата градина.

Ние харесваме кънките и това ни е основното занимание през зимния сезон. Кънките са нещо в България, за което през последните години има все по-голям интерес и от малки, и от големи. Това е най-голямата пързалка на Балканите. Много е забавно и е много хубаво да се карат кънки. Адреналинът е голям. Това е един много приятен и демократичен спорт, подходящ и за млади, и за възрастни, казаха някои от първите кънкьори, съобщи БНР.


"Посланието ни е, че е време децата да излязат от клубовете, да станат от компютрите и да дойдат тук, за да се пързалят, да се движат, да са здрави. София се готви да бъде достойна европейска столица на спорта през 2018 година и това е една възможност за стимулиране на масовия спорт“, каза столичният кмет Йорданка Фандъкова на откриването на най-голямата ледена пързалка на Балканския полуостров на езерото "Ариана" в Борисовата градина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека политиците и депутатите със армията от любовници да идат да се пързалят......народа от днеска за утре едвам оцеляева
9
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крадливия и корумпиран катун София НЕ Е БЪЛГАРИЯ.провинцията защо няма такива удобства....има ли политици,управници да отговорят по въпроса....от КОГА кръвопийците на народа от катуна София са България....истинската България е извън катуна София.....да живеее свободна България без крадливия и корумпиран катун София
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде всички български политици на пързалката.
7
4
 
2
 
! Отговори
11 преди 8 години
До опаНе се кОси,оти,це ти мине!ШОПСКИО И СЕЛЯНДУРССКИО МАНТАЛИТЕТ И ПРОСТНОТИЯ ПРЕЧАТ НА СОФИЯ!
6
3
 
6
 
! Отговори
ихаааа преди 8 години
Бреййййй тази София,тя голяма работа бре направо заприличала на някой квартал в Лондон
5
6
 
3
 
! Отговори
опа преди 8 години
В Софето всичко е най-най като се започне първо от шопския манталитет и простотия
4
2
 
3
 
! Отговори
е да де преди 8 години
Вече от няколко години по това време я сглобяват на това място прилича ми на реклама защото посещението не е кой знае какво . Явно наоколо няма достатъчно желаещи , а е далече от спалните на София за да се вдигнат хората с децата си и да ходят през седмицата може би през почивните дни мераклиите ще са по-вече и ако това нещо Фандъкова е загрижена за децата такива обекти трябва да има и по кварталите.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Най-голямата ледена пързалка на Балканския полуостров беше открита тази вечер на езерото "Ариана" в Борисовата градина."---А най-голямата тиква на Балкански полуостров бе открита преди това в Банкя под магнолиите в Борисовата градина.
2
1
 
3
 
! Отговори
мда преди 8 години
Но само с пожелания и еднократни изяви нищо няма да се получи.
1
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те и половите ни органи са най-големите на балканите, и енергийният тигър сме на балканите, ама сме и най-бедните. Как става това? Комплексираният Бай *** го тресе грандоманщината.