Палавият асистент не дава заверки без подпис в негова защита

Охраната на Чавдар Стоянов заплашвал с пистолет шумни студенти
Обновена: 17 дек 2015 11:02 | 17 дек 2015 09:22,
77
Палавият асистент не дава заверки без подпис в негова защита
Снимка: кадър, Нова телевизия

Скандалният асистент от Юридическия факултет на Софийския университет, Чавдар Стоянов, е карал студенти да се подписват в подписката в негова защита, иначе нямало да дава заверки на студентите. И още: бъдещите юристи се оплакват, че астистентът ги карал да правят лицеви опори, задължително голи до кръста.

"Аз знам за 100 лицеви опори без тениска пред него", разказва Добрин Спасов, студент, пред Нова телевизия. При конкретен случай едно момче е правило лицеви опори, асистентът му споделил сексуалната си ориентация. Обещал още, че като направи лицевите отношения, ще си стопли отношенията със студента.

Още по темата

"Моята сексуална ориентация е изцяло хетеросексуална. Никога не съм имал влечение към собствения си пол, камо ли към студент", настоя асистентът Чавдар Стоянов.

След това въпросният студент бил поканен на кафе, тъй като не ходил на две упражнения. Бил заплашен, че няма да получи заверка. "Но ако отиде на кафе с него, всичко ще бъде наред", разказва още Добрин.

Момичетата нямали проблеми с преподавателя, просто не ги забелязвал. Мария Атанасова, също студент в Юридическия факултет, разказва, че обикновено в упражненията асистент Стоянов се занимавал само с момчетата. Въпросите му били към тях, давал им само на тях доклади. Тя разбрала от колеги, че са получавали SMS покани за кафе.

"Моята голяма грешка е, че оставям мобилния си телефон на катедрата, когато слизам да пуша", обяснява Стоянов. По думите му този SMS с поканата за кафе е една добре скалъпена шега.

Шега или не, но студентите се обединяват в подписка срещу методите на своя преподавател. Подписват се над 150 души, а в своя защита асистентът организира контра подписка. Отново с принуда, според студентите.

"Група, която не се подпише, няма да прави колоквиума, който беше предвиден за следващата седмица, а оттам респективно няма да стигне до заверка", разказва Валери Найденов, студент от факултета.

Стоянов контрира:"Господата и дамите са юристи и знаят, че няма как да бъдат принудени да направят нещо такова", твърди той.

В крайна сметка с гласуване на преподавателите Стоянов към момента е отстранен от лекции. При това с пълно мнозинство. По думите на асистента той е бил подкрепен в лични разговори, но вероятно страхът от декана е този, който ги е накарал да гласува по този начин.

Нещо повече: Чавдар Стоянов ходил на лекции с охрана. Мъжете сядали отзад и вадили хладни оръжия. Един от студентите дори разказва, че по време на занятия в съседна стая на упражнение на студенти от специалност "Международни отношения" се чули аплодисменти за добре изнесен доклад. Тогава охраната станала и отишла в съседната стая. Заплашили с пистолет присъстващите - шумът пречил на Чавдар Стоянов.

Асистентът твърди, че охраната била нужна, тъй като имал заплахи по повод имоти на баща му по морето. Сега топката е в ръцете на ректора на Университета. От него зависи дали скандалният асистент ще бъде отстранен завинаги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То пък един университет е Софийския, котило на *** :)
47
0
 
1
 
! Отговори
Ганчо преди 8 години
Този младеж лепеше афиши по тоалетните в ТУ-София.
46
0
 
8
 
! Отговори
:( преди 8 години
До Прекръстих се!Ти *** в БАН да видиш какви същества са с научни степени и на научни длъжности - не да се прекръстиш, а ще изпищиш и ще побегнеш!
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
,,И още: бъдещите юристи се оплакват, че астистентът ги карал да правят лицеви опори, задължително голи до кръста.,,АСИСТЕНТ ПО КОЙ ПРАВЕН ПРЕДМЕТ ?
44
0
 
7
 
! Отговори
Petar, NY преди 8 години
Баси защо си тръгнах от България?
43
0
 
7
 
! Отговори
Александър преди 8 години
Този индивид е правния съветник на партия "АТАКА"!!
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Палав ,имотен ако е и от БСП,цена няма
41
1
 
14
 
! Отговори
странник преди 8 години
Чочо П*дераса сее мозъчни пръдни наред. Това, което вчера показа по телевизията не е подписка в негова подкрепа, а списък с присъстващите на упражненията му, който пуска всяка седмица. Това си е чиста злоупотреба с личните данни на студентите.
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
истина е всичко , преподавал ми е , и ме караше на някво кафе да ходя с него за заверка *** мръсен ама не го огря .
39
5
 
3
 
! Отговори
главен асистент преди 8 години
Ох как ги обичам и аз студентчетата едни сочни, младички направо агнешко.
38
2
 
15
 
! Отговори
Бай Танас преди 8 години
Леле, синът ми завърши право в СУ миналата година. Снощи го разпитвах имало ли е такива домогвания от тоз мъжеложец към него. Той отрече. Ако бях чул нещо - са качвам на жипката и от Церовене до София съм за два часа . След туй за пет минути убивам от бой бодигарда му, пък после тоа докат издържи ша го ши бам с кот намера. Докато е жив ша *** помни.
37
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми дайте му тлф номер на младежите в бежанския лагер бе :) Както са загорели....
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 42А аз, като ученик като спах с продавачката от лафката и една новина нямаше за менми да не си спал, а да си *** :)
35
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 47а да ги видиме с Боко Тиквун заедно в Биг брадер ..и да се преборат още на 1вата нощда не те е преборил Боко, та все за него се сещаш? Той такива ги пляска през гащите направо :)
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Верно бе, тоя с тази реклама сега нема нужда вече да ходи по учебни заведения, за да търси мръвка. Всички педроси сега ще му счупат шайбата от въртене!
33
1
 
17
 
! Отговори
джона преди 8 години
"Предлагам да преброим обратните в държавата защото са много",във външно министерство предлагам да не се броят, губене на време е, всички са обр атни
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чист евоРпеец на снимката .. има си и европекските ценностите..а да ги видиме с Боко Тиквун заедно в Биг брадер ..и да се преборат още на 1вата нощ
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чист евопеец на снимката .. има си и европекски ценносто..а да ги видиме с Тиквин заедно в Биг брадер ..и да се преборат още на 1вата нощ
30
2
 
21
 
! Отговори
още преди 8 години
Кога ще има статия за палавите преподавателки от СУ?
29
2
 
31
 
! Отговори
Кольо преди 8 години
До Учител.Не вярвай на преподавателя.Лъже.Информацията която имам е директно от извора.Искам този пре(педеро)подавател ако чете тук да запомни хубаво това което ще напиша.Ако продължава да бълва небивалици как си оставял телефона на бюрото като излизал да пуши и куп други глупости, ще направя така, че да стане публично достояние и друг СМС изпратен лично от него на телефона на друг студент и то изпратен не във времето когато телефона му се е намирал на територията на университета.Обещавам!!!