Петима били банковите обирджии в "Люлин"

Двама вътре в банката, двама ги чакали и един шофирал
6 яну 2016 10:22,
18
Петима били банковите обирджии в "Люлин"
Снимка: Bulphoto

Петима са мъжете, участвали в обира на банковия клон в столичния комплекс "Люлин" снощи.

Близки до разследването обясниха пред БНР, че двама от тях са били въоръжени с огнестрелно оръжие, най вероятно пистолети, а един е носил нервнопаралитичен спрей.

Двама от мъжете са нахлули в офика на банката, други двама са ги чакали отвън, а петият участник е шофирал автомобила, с който групата е избягала от местопрестъплението.

Още по темата

Все още не е ясна точната сума пари, открадната от банковия офис. Неофициално появилата се цифра от 100 хиляди лева не е потвърдена нито от МВР, нито от управавта на банката.

Dnes.bg припомня, че в следобедните часове вчера маскирани нахлуха в банков клон в "Люлин 7" и задигнаха неуточнена все още сума пари. От МВР започнаха оглед на местопрестъплението. Появи се информация, че е възможно и колата, с която крадците са избягали, да е била открадната в последните дни.

Продължава разследването и на другия инцидент, станал снощи в столицата - сбиването между бежанци на Лъвов мост. Все още не са разпитани тримата пострадали афганистаци, които бяха ранени с нож след инцидента.

На място са установени няколко граждани на Пакистан, но тепърва ще се изсянява съпричастността им към случая. Като най-вероятна причина за скандала се посочва паричен спор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Румен преди 8 години
До апоОт зор да се направиш на интересен и ерудиран си объркал банките. Искал си да кажеш КТБ, но ти е простено, защото най-вероятно си на 18г. и не си имал изобщо сметка в банка при фалита на КТБ.
10
0
 
2
 
! Отговори
от народа преди 8 години
Обраха банка, Гръмнаха политик,Застреляха банкер....все добри новини за изтормозения и ограбен народ!! Дай Боже все такива новини тая година!! За Много Години! Амин!!
9
0
 
0
 
! Отговори
Анализатор преди 8 години
След този успешен удар да учакваме още ентосиасти да последват примера !
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бандата на Оушан !
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименмного важно бълха ги ухапала
6
1
 
8
 
! Отговори
апо преди 8 години
Петима неизвесни откраднали незнайно колко ( съобщават за 100 000 лв.) - т.е. нищо.Преди година и нещо 2-3 добре извесни "джентълмени" откраднаха 4 милиарда от ЦКБ, други също така не по-малко извесни дами и господа от минали и настоящи парламент и правителство.......и още и още грабежи за милиони и милиарди и какво от това няма осъдени няма върнати пари !!!
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момчетата са искали с тези пари да направят дарение на МВР !
4
0
 
2
 
! Отговори
Сп??нс преди 8 години
В Испания по баровете оставят едни рекламни брошури , в които трябва да се открият 7 печатни грешки и после участваш в томбола за 2 бири във всички барове рекламирали се в брошурката , съвсем като тук
3
0
 
2
 
! Отговори
Сп??нс преди 8 години
думата днес е "офика" . Първи я открих хехехе
2
8
 
3
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 8 години
xaxaxa все ми е на акъла ,че във всеки банков клон има по 100 бона суха пара хахаха , нормалното по цял свят е такива суми да се заявят от предния ден и така има време да "изтече" инфо до заинтересуваните лица
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Особености на новите инженери...