Женска агресия на пътя: Газ и след газта – спирачка

Жена не даде да я засекат и си навлече агресия
Обновена: 8 яну 2016 12:32 | 8 яну 2016 12:30,
186
Женска агресия на пътя: Газ и след газта – спирачка
Снимка: кадър Youtube

Поредна агресия на пътя възмути стотици във Facebook. Действието се развива в София в ж.к. "Младост".

Видеото по-долу е заснето вечерта на 6 януари в 17:20 ч. и е публикуван от дама, заснела безумието.

"След като понечи да ме засече и да мине между моята кола и автобуса (на завоя от бул. "Сахаров" към ул. "Йерусалим"), натиснат клаксона, за да не се ударим, а каката с Пежо с регистрационен номер СА4703КХ ми показа в отговор среден пръст", разказва Цвети, качила видеото.

Уви, историята не свършва до тук. На клипа ясно се вижда, как жената с Пежо-то изпреварва в насрещното платно по ул. "Йерусалим" автомобила, от който е записано видеото. След това набива спирачки, а после подава газ. Всичко това се повтаря многократно.

Междувременно двете коли преминават през кръстовища, на които дамата с Пежо-то очевидно не намира за нужно да подаде мигач, вероятно заради натрупаната агресия към втория автомобил, неразрешил да бъде засечен.

"Накрая задръсти едновременно кръстовище и входа на паркинга, към който отивах, показа си черната главица от прозореца и започна нещо да ми нарежда", пише още Цвети. Дамата от Пежо-то заплашила и с бой. Вижте и самите кадри:


И продължението: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
7
 
! Отговори
до 142 преди 8 години
Много филми гледаш.
128
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо обичайно за нашите пътища... Само, че случката се развива във Варна. Засече ме на няколко пъти, кара пред мен и набива спирачките и така до кръстовището където спря и си мисли, че ще го оставя... Да ама не... слязох и го попитах какъв му е проблема... След което ония се разбуча, ама не и на мен тия, щом се опита да слезе от колата си му разкъсах крака и му счупих костите под коляното.. затискай крака му между вратата и прага на колата му... После го и бих много, вътре в колата му... Едва ли ще се прави на умен втори път! Така, че хубаво си помислете като си правите на тарикати кой к
127
0
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Гледайки видеото и четейки коментариите, ме хваща страх да шофирам. Повечето хора не само че не познават правилата за движение, но даже и не осъзнават, че не ги знаят. Ами вземете прочетете от *** до *** Закона за движение по пътищата, за да влезете малко в час!Най-фрапиращият случай за мен е, че и служителите на КАТ не познават Закона, примерно не знаят какво е пешеходна пътека според ЗДП, не го знаят и повечето от шофьорите, които знаят само за пешеходната пътека тип зебра, а то не е така.
126
0
 
1
 
! Отговори
Аматьора преди 8 години
До 139:Да! Сега го прочетох и видях че е променена максималната скорост.
125
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Градския аматьорЕто точно текста "в населените места, на пътно платно с две и повече пътни ленти за движение в една посока, обозначени с пътна маркировка или пътен знак, по които е разрешено движението на пътни превозни средства със скорост не по-голяма от 80 km/h;"Включеното в точката показва, кога можеш да се движиш в "най-удобната" лента.и описаното в точката включва всички пътища в населените места, които имат повече от една лента в една посока и са с разрешена скорост до 80КМ/Ч.
124
12
 
1
 
! Отговори
Градския аматьор преди 8 години
Цитат 127:"И това е хубаво да го знаят повече хора дето си мислят, че в града съм длъжен да карам в най-дясната лента...."Ако няма наложено друго ограничение ( до 80км./ч ). Т.е. ако има знак за максимално допустима разрешена скорост 50+ км/ч, си ДЛЪЖЕН да си в най-дясната свободна лентаДо 136: Жената с камерата ОТНЕМА предимството на пежото като се опитва да продължи след автобуса. Автобуса спира в ръкава на спирката.
123
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В населени места не си длъжен да даваш път на джигитите! Ако ще завивам наляво пак ли да се изнеса като иде отзад някакво *** с античното бмв, дето има 5000 кч стаж и се чувства като транспортьора
122
3
 
12
 
! Отговори
Не си прав преди 8 години
До ПфффКак да я пусне да продължи в дясната си лента, след като в дясната спира автобуса, а пежото се опитва да мине в лявата през снимащата кола? Трябва да мине или през автобуса или през колата вляво . Предимство има жената с камерата, тя си продължава в лявата лента, а пежото трябва да спре и да изчака зад автобуса, след като вижда, че няма как да се шмугне в лявата лента.
121
21
 
6
 
! Отговори
Пффф преди 8 години
Тази която снима клипа е виновна на 100%, а и на всичко отгоре видимо преследва Пежото с цел саморазправа. И тази която е писала статията....Мария Нестерова, тя да си скъса дипломата...даже и тази от основното училище!!! Айде със здраве! Поздрави, Жена-Шофьор
120
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНе съм забравил а нямаше място. Ето го целия текст на точката.от него се вижда, че се изброяват няколко случая в които можеш да се движиш където искаш:Чл. 15. (1) от ЗДП2.в населените места, на пътно платно с две и повече пътни ленти за движение в една посока, обозначени с пътна маркировка или пътен знак, по които е разрешено движението на пътни превозни средства със скорост не по-голяма от 80 km/h;
119
3
 
15
 
! Отговори
Градски "аматьо преди 8 години
Цвети!!! Когато се престрояваш от лява в дясна лента запомни следното:- Не се прави вътре в кръстовище.- Преди да се престроиш трябва да се убедиш, че дясната лента е свободна. Ако беше закачила пежото което толкова те възмути и стигне до ПТП - 5+9 КТКифленското поведение да караш по средата на осевата линия, да сечеш на два пъти пътя само и само да не те изпреварят няма да го коментирам.До Мария Нестерова: Може ли фейсбук-а на въпросната лично да и напиша какво мисля? :-)
118
1
 
5
 
! Отговори
Гимназиста преди 8 години
До Анонимен 112, как ще коментираш, че "каката с пежото" започва изпреварване от дясна лента? Още повече, че точно на това кръстовище дясната лента е спорно решена. Там и водачът на автобуса прави малко нарушение, т.к. не би трябвало да е в лявата лента щом му престои спиране и престой. Ако искаш пробвай да разгледаш кръстовището на Гугъл карти, и ще видиш, че Цвети напълно закономерно е заела място в лява лента, автобуса преминава от лява в дясна лента, и този момент "каката с Пежото" атакува.
117
10
 
1
 
! Отговори
от своге преди 8 години
аз пък като изсецах през аварийното платно 5 километра задръстване в магистралата преди Мюнхен много хора ми свириха и даже един ми показа среден пръст! А точно преди тунела искаха да ме прецакат и да не ме пуснат да вляза в лентата, че аварийното свършва, ама един дядка с каравана му изгасна от много зор да ме сецне и аз минах преди 5 километра шваби! е ТЕ това е шофер, па тия да се сецкат по сокаците в Младост! глупости!
116
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДа ама не съвсем.Според закона за движение по пътищата, от 2010г. има добавена точка към това, което си написал:Разпоредбите на ал. 1 не се прилагат и водачът на моторно превозно средство може да използва за движение най-удобната за него пътна лента в следните случаи:2. (изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г., изм. - ДВ, бр. 54 от 2010 г.) в населените местаИ това е хубаво да го знаят повече хора дето си мислят, че в града съм длъжен да карам в най-дясната лента....
115
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
патицата с камерата кара между 2те ленти след завоя и сече пежото след като автобуса се прибира в ухото - маркировката се вижда. После кара и в насрещното! Кво иска точно да й дадат медал може би? Не спирачки а шамари е трябвало направо та да се освести.
114
1
 
17
 
! Отговори
Минувач преди 8 години
И двете са един дол дренки. Особено снимащата, която влиза в насрещното само и само да не позволи Пежото да я изпревари и за малко да предизвика челен удар. Да ги привикват от КАТ и да им сложат по една глоба и на двете.
113
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво очаквате от такива. Отраснала е в селския коптoр с клoзет на двора, цял живот гледала как невменяемия и баща се налива с гадна парцуца и пребива майка и. Какво искате да стане от такава когато емигрира в града?
112
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брей, брей, брей що писане се изписа тука за две селянки учещи се да карат из София ???
111
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И каката с камерата не кара по правилата. А като не караш по правилата е възможно да попаднеш на дива *** с Пежо.
110
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-гадно от *** нахлула в София няма! Ужасни, cмръдливи маймyни!