Сговорна дружина автобус от преспите изрина

Млади мъже избутаха закъсал в снега автобус №102 в София
Обновена: 17 яну 2016 21:05 | 17 яну 2016 21:00,
81
Сговорна дружина автобус от преспите изрина
Снимка: Facebook

Млади мъже избутаха по заснежена столична улица закъсал автобус №102.

На кадрите, качени във Facebook, се вижда как мъжете бутат с всичка сила, за да изкарат закъсалата машина, която лъкатуши по неизчистения път.

На другото платно е спрял още един автобус, а покрай тях са паркирали десетки коли.

В един момент, когато машината тръгва, тя поднася на една страна и хората са принудени да спрат, а няколко мъже да слязат и да започнат да "управляват" задницата на автобуса, за да не удари автомобилите им.

"Не снимай, не е хубаво", казва един от тях. "Това ще го пратя на Бойко, да види къде са снегорините? Колко предупреждения", отвръща му друг мъж от видеото.
 

 

21 век, София. Автобус 102 не може да отлепи по "изчистените" улици в Столицата. Чудим се дали шофьорът трябва да дупчи билет в този случай, брато

Posted by брато on Sunday, January 17, 2016

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
4
 
! Отговори
имен преди 8 години
До Анонимен "Ай ся, глупости. С Quadrifoglio съм, FWD - таблото светеше като коледна елха цяла неделя - ASR, ABS, ASR, ABS, ASR, ABS... Тоест, за "перфектно почистени пътища" не стига задвиждване на всички колела + гуми Michelin Alpin на 2 месеца сложени върху кола на една година"пф, и ракета да си купиш, като си некадърен никакви гуми и ABS не могат да ти помогнат! такива пишман шофьори с лопата да ги ринеш! :)
48
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато нормалните слизат и помагат както във всички цивилизовани държави мръсните червени *** свикнали цял живот да паразитеят правят клипове и викат за оставни! Много жалко че преди 25години не се проля кръв и не бяха *** всички с комунистическа мисъл!
47
3
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ преди 8 години
Бойко е супер, успя да ви убеди че е нормално да се живее като скотове :)
46
0
 
4
 
! Отговори
едно на ум преди 8 години
мъжете хубаво са помогнали но в добрите си намерения е имало опасност да стигнат до злополучен край, ако автобусът бе поднесъл по-рязко в дясно и бе притиснал някой от бутащите към паркирал автомобил. наистина е супер, че се е разминало без инцидент. хора, първо мислете как и какво и след това пристъпвайте към действие!
45
10
 
7
 
! Отговори
fen преди 8 години
Само Бойко ви е в устатами ето събрали сте се и сте направилида не сте закъсали в гората, където няма кой да помогнелигльовци
44
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тоя дето снима, вместо да отиде да помогне седи и снима за да качи после клипчето за няколко лайка във фейса и се прави на остроумен. Пълен *** е автора на клипа!
43
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно така беше. Това е в нашия кв. Дианабад. Аз живея точно срещу магазина БМБ. И после ще ми говорят как цяла София е почистена. ОСТАВКА !
42
0
 
22
 
! Отговори
Ганчо преди 8 години
Никакви конкурси за почистване на сняг . Вече пътниците в градския транспорт ще са задължени да бутат автобуса в който се возят. Хем здравословно, хем премахване на корупционните схеми при избор на фирми за почистване. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ.
41
2
 
4
 
! Отговори
duhku4e преди 8 години
Така,като гледам,автобуса не оставя следи от протектора(гумите),май няма дори летни гуми!Аз снощи се изкачвах по стръмен участук,около 30%,бавно на 2-ра и издаяних с блокаж!Какво остава за автобус без гуми на равен Участък?
40
8
 
30
 
! Отговори
До столичани преди 8 години
Хак да ви е. Толкова ли нямахте софиянци, та си избрахте кметица от селски произход. Нито кучетата махна от улиците, нито осигури детски градини за дечицата ви. Поне да беше направила удобни паркинги около метростанциите. А сега и снегорини нямате.
39
2
 
8
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Мила родна картинка. Май освен емиграцията друга алтернатива не остана, не заради снега, по принцип. Проблема не е, че не е минал снегорин, а че не обработен пътя предварително както се прави в цивилизованите държави.
38
5
 
4
 
! Отговори
шофьор преди 8 години
Няма, повтарям НЯМА всесезонна гума, която след 300 000 км пробег да осигурява необходимото сцепление на такъв автобус при тежки зимни условия. За топлите сезони стават да, но за зимата си трябва дълбок грайфер.
37
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
една такава гума (а тези са хубави) издържа поне 200 - 300 000 километра, че някой тежкотоварни и около 750 000 км. Тези са още нови автобуси и нямат толкова. Проблемът не е само в гумите. Миналата година, водачът на тролейбус 5 (новите Шкоди) закъса на една спирка на Цариграско, в кишата. И от него чух да казва, че Икарусите повече вървели в подобно време. Така че, не става дума само за вида гуми в случая.
36
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези автобуси са хубави и са нови, просто трябва да се поддържат като хората и да са с по-нови гуми. Тези юнаци дето бутат автобуса, ако се бяха качили и застанали отзад, щяха да свършат повече работа.
35
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В дания минималната цена за 1 билет - от спирка до спирка е 8лв.Там се возят във хубави автобуси...Не може с трици маймуни да ловим, за под лев билетче или лев - пак е супер транспорта!
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всесезаоони са да, но колко са изтрити? Тези автобуси навъртат по 200-250 км. на ден.
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всички автобуси, тролейбуси, камиони и изобщо тежки машини се движат с "всесезонни гуми". Никой няма да купи чисто зимни гуми на автобусите в градския транспорт. Рейсовете за междуградски транспорт също са с "всесезоннни" гуми.
32
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижда се улицата е била почиствана и няма чак толкова много сняг. Трябва да се провери с какви гуми са автобусите и как е подготвен градският транспорт за работа при зимни условия. Живял съм в северна Европа и такова нещо не съм виждал и при много повече сняг по улиците.
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лили да заголи маргарите и ще стопи снега! Ех тая палавница!
30
5
 
4
 
! Отговори
Black Death преди 8 години
Както е написал номер 2, това са неправилно паркирани автомобили. Ако от там мине снегорина означава да ги закопае под половин метър сняг. Не че и снегопочистването не са скатавки, но в случая вината не е само у тях