Строежът на метрото затваря още улици в София

Закриват спирките на бул. "Прага" в посока площад "Македония"
10 фев 2016 10:37,
6
Строежът на метрото затваря още улици в София
Снимка: Булфото, ахрив

София става все по-блокирана, заради изграждането на третия метродиаметър. От днес още централни улици ще бъдат затворени.

До края на месеца преминаването по част от булевард "Пенчо Славейков" в района на "Баня Мадара" ще бъде забранено, съобщи Нова тв.

Още по темата

Влизането на пътни превозни средства по западната половина на пътното платно няма да е възможно. Платеното паркиране в "Зелена зона" и преминаването между улица "Свети Георги Софийски" до улица "Раз-слатица" ще бъде забранено.

Спирките на градския транспорт на булевард "Прага" в посока площад "Македония" и в посока софийски университет "Св. Климент Охридски" ще бъдат закрити и преместени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Николай преди 8 години
Грабвайте велосипедите и хич не му мислете. Е все пак гледайте да не ви сгазят, бутнат или някоя заблудена акула да не се покаже.
3
0
 
2
 
! Отговори
Kukota преди 8 години
До АнонименБратле, в София софиянци отдавна няма. Всички са дошли отнякъде. Затова най-хубаво в София е по дългите празници - всички са си по родните места и може да се диша, кара, разхожда или каквото там ти се прави. През останалото време не можем да се разминем от селяни в най-гнусния смисъл на думата - прости, нагли и с претенции
2
7
 
9
 
! Отговори
До 2 иван преди 8 години
Иванчо, мамин. Купи си кола, ако не искаш животът ти да премине в пътуване за работа и обратно. Другият вариант е, да се преместиш да живееш близо до местоработата ти и да ходиш пеша на работа. Редовното пътуване с градският транспорт на София отдавна не е препоръчително за нормалните хора, с изключение на метрото.
1
7
 
7
 
! Отговори
иван преди 8 години
Въпроса е дали и как ще се движи тролейбус 2 че пътувам с него за работа ,сега ми е 1 час от хаджи димитър до белеи брези а колко ще стане с трафика или ако се затворят улици където се движи или се спре как ще има транспорт за пътуващи защо няма информация. защо с този кошмарен трафик не се въведе времена винатека за софия експериментално за 1-2 години и да се намали трафика а с парите да се спонсорира за нови енерго ефективни тролеи,автобуси транвай, а не да се вдига билета