Братът на убития Омар: Убийството му е израелско дело

Кашиф Зайед: Това е терористичен акт с опасни последици
28 фев 2016 18:47, Красимир Ангелов
86
Братът на убития Омар: Убийството му е израелско дело
Снимка: БТА

Убийството на Омар Зайед е израелско дело, същото писаха и израелски вестници. Това мнение изрази в предаването "120 минути" по bTV братът на палестинеца, който почина при странни обстоятелства в посолството на Палестина в София.

Още по темата
Според Кашиф Зайед едно от доказателствата за това е, че Израел иска екстрадицията на брат му след 30 години. "Това е доказателство за жаждата на израелската страна за отмъщение, която достига до психопатия”, допълни палестинецът.

Той сподели, че семейството му и това на брат му често са получавали заплахи. "На няколко пъти в израелската преса се повдигаше отново и отново въпроса „защо продължаваме да мълчим за този човек, след като се знае къде е той", допълни Кашиф, но отбеляза, че близките му не са “лични врагове на Израел”.

По думите на Кашиф израелските тайни служби са знаели къде се намира Омар Зайед. "Когато Омар се женеше, съпругата му трябваше да излезе през израелски граничен пункт. Тогава, на нея й бяха казали да носи много здраве на Омар, защото знаели къде е", разказва Кашиф.

Братът на загиналия палестинец изрази надежда, че българското правосъдие и органи ще си свършат работата и ще бъдат справедливи към децата на Зайед. "Смятаме, че има и посегателство спрямо сувернитета на България. Гледаме на това като на един терористичен акт с изключително опасни последици", посочи още Кашиф Зайед.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
11
 
! Отговори
Джон преди 8 години
В този случай има много дразнещи неща. Дразнещо е, че българка се е омъжила за палестинец. Бълк***рката не е трябвало да се жени за чужденец и да разваля ген0фонда ни. Дразнещо е в България да се дава убежище на съмнителни типове. Дразнещо е изрелските служби да си разиграват коня необезпокоявано в България и да убиват когото си искат а нашите служби да спят. Дразнещо е някакви хора да оправдават убийството понеже виж нали и жертвата бил престъпник ами тогава за какво ни е правосъдна система?
27
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може би си го е заслужил, кво очаква, да му подарят цветя ли, е сега вече може!
26
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
юдейското племе са най-злопаметните и алчни същества на земята и затова са и най мразени по целият свят.
25
8
 
8
 
! Отговори
nina преди 8 години
До #24Това,че Арафат е роден в Кайро,не го прави египтянин.Палестинците са си били в Палестина винаги,евреите са приходящите .Еврейската държава е изкуствено създадена с подкрепата на USA.Няма да е зле да прочетеш как е създадена еврейската държава и след това да се изказваш.
24
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
най много да пратим и този при брат му
23
4
 
5
 
! Отговори
експертно становище преди 8 години
Брат му бил голям ентусиаст! Щом българските служби казват ,че е самоубийство значи случая е приключен!
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
iSrAel. ..
21
8
 
20
 
! Отговори
Защо ли? преди 8 години
Защо ли българските медии, воглаве с Нова Телевизия изкараха смъртта на ислямския терорист и осъден убиец едва ли не мъченическа и нарочиха за убиец държавата Израел? Че дори се скъсаха от оня ден да канят в студията си всякакви арабски ислямски тъмни субекти да плюят по Израел и по България и българите, че видите ли "не били защитили'' техния другар? Чии интереси, платени или безплатни, обслужват тези български медии и в частност Нова Телевизия?
20
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво не му харесва на тоя терорист, че евреите са преследвали брат му след 30 години. Убиецът си е имал присъда.
19
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 22 Доживях да видя такъв като теб, който хем е русофил, хем защитава мюсюлманите някъде си по света. Ти су изтрещял тотално, братко!
18
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1. Няма доказателства, че този въобще е убит, а не става дума за самоубийство, не е като да няма поводи точно този човек.2. Дори и да е убит, България няма нищо общо с това. Каквото се е случило, се е случило на СУВЕРЕННА ПАЛЕСТИНСКА ТЕРИТОРИЯ!!! 3. Човека е убиец, който е ръководил терористична организация и радикален ислямист. Откога българите почнаха да ги обичат ***?Поредната опорна точка - САЩ и Израел - империя на злото. Асад и Палестина - добри и цивилизовани главорези.
17
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ислямското куче си го е заслужило, макар и твърде късно.
16
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
един тероряга по малко браво на мосад така се прави
15
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много харесвам приказките на комунисти и мюсюлмани за избитите "палестинци". Същите тези "палестинци" появили се като нация за един ден през 1967, измислени от КГБ и Египет. Предвождани от египтянина Арафат (палестинец, а), индоктринирани в омраза към евреите, извършващи похищения на самолети, бомбени атентати, обучаващи от 3-годишна възраст децата си да мразят евреи и християни и да ги убиват. Харесва ли ви цялата *** идваща от Близкия Изток в ЕС сега? Това са вашите "палестинци". Честито
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Sega az ne razbrah,rusnacite v UKRAYNA sa geroi koito se biyat za rodinata si ,a arabite v PALESTINA sa teroristi ,sega az li sum lud ili vie,a evreite deto se nastaniha na arabski zemi kakvi sa???
13
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя нали е някакъв убиец?Наръгал е детски учител с нож 5-6 пъти докато оня *** е купувал бонбони за учениците си..Не знам дали е убит или са го убили ,но мисля че добре е станало.
12
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не вярвам на очите си. В българските медии се леят материали сякаш убитият е някакуюъв герой и филантроп. Сълзливи истории за братя, жени, пък и деца. Това е убиец на невинни хора. Извършил убийство и планирал и други. Вместо да се задават въпроси от рода как той е могъл да живее в България и даже да отвори бизнес, който бизнес може би е бил параван за криминална дейност, се леят сапунки. Всъщност какво ли да се очаква в държава, в която убийци като този са обект на почит и укриване.
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
PO tazi logika samata darjava izrael e teroristichna,i tq trqbva da bude zakrita
10
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората са си защитили интереса. Някой убил израелец и дори и след 30 г, и на друг континент дори, си е получил възмездието.Е, искам и България така да защитава гражданите си!И всеки посегнал на българин да бъде преследван до дупка, дори и миша дупка.
9
9
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Кашиде, терористи бяхте с брат си, ***. Жалко, че не си последвал съдбата на брат си.