Спипаха мъж докато кърти скоба на жълтите павета

Не си платил "Синя зона" и бил арестуван заради наглостта си
4 мар 2016 08:30,
64
Спипаха мъж докато кърти скоба на жълтите павета
Снимка: "Монитор"

Полицията хвана мъж докато се опитва да изкърти скобата поставена на колата му на жълтите павета в София.

Случката се разиграла около 13:10 часа в сряда на площад "Княз Александър Първи".

Причината за поставената скоба е незаплатено време за паркиране в "Синя зона" след изтичането на времето, указано в поставения талон в лекия автомобил.

Мъжът започнал да обяснява на служителите от Центъра за градска мобилност, че ще си свали сам скобата и започнал да я разбива. Екипът веднага реагирал и закопчал с още една задното колело на автомобила.

През това време служителите се обадили и на полицията, които веднага пристигнали на място и задържали нарушителя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
3
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Разсмя ме, невероятната глупост написана по-долу, че "автомобилът е лукс". Кога ли са прокарали интернет в неговото село? Може би в Африка и да е лукс, не знам. За България автомобилът отдавна, от около 50 г не е лукс. Някой знае ли в кое село карат каруци и са виждали автомобил на снимка само?
39
1
 
0
 
! Отговори
peefski преди 8 години
plashtaite i tiho
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До LesaintМай много не знаеш какво става по света. Отнасят ти колата на платен паркинг ако си в нарушение. Първо поставят глобата и ако те няма след определено време я дърпат, като се плаща глоба+дърпането+платеният паркинг.
37
4
 
10
 
! Отговори
Hristo преди 8 години
Ако беше син баджанак,леля или баба на депутат щяха да го пуснат веднага
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До там живеяО не, със сигурност има и други комплексирани ***.
35
21
 
7
 
! Отговори
там живея преди 8 години
Само аз ли искам да има синя зона и санкции, за да не ми спират разни селски трошки на мястото което съм платил!? И тръгнал скоба да кърти, селяка!
34
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
безплатен паркинг може да се направи с парите от смси,защо никой не се пита къде отиват те?
33
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо безплатни нещица има единствено в социализма, който всички така псувате, второ автомобила е лукс навсякъде по света, а да паркираш в центъра е дори още по голям лукс, за това ако нямаш два за трошката си я държиш в дружба 16 и си траеш и трето навсякъде по света ако паркираш неправилно ти премхват колата с паяк. Но повечето от пишещите не са напусали село "***" и то си личи.
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нямаше да настане чак такъв хаос ако се строяха безплатни паркинги а не да се обират хората като видите ли това било за тяхно добро -да имало ред а 2лв само за да ти стояла колата на улицата за час е много
31
1
 
7
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До Lesaint. Да де, ама в нормалните държави хората имат съзнание и спазват законите. А знаеш ли какви са глобите за неправилно паркиране? И няма такъв челъм като неплащане. Като не платиш в рамките на седмица глобата се удвоява, и така в геометрична прогресия. . Иначе и аз съм против скоби и паяци, и също считам че си е чисто посегателство върху частната собственост. Ама като няма съзнание и дисциплина трябва да има принуда. Иначе в големите градове ще настане пълен хаос.
30
2
 
3
 
! Отговори
хаххха преди 8 години
До Анонимен 34Паркираш и залягаш със снайпера, а? Благословено да е слънцето, то кара ''тиквите'' да растат.
29
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано вече са му пръснали немитата шоферска дупара в ареста. Поредния психопат на пътя.
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗА ТЕЗИ СКОБИ СА ИЗМИСЛЕНИ ДОСТА ДОБРИ НАЧИНИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ. НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА Я ТРОШИШ И ДА СЕ ЦАПАШ. САМО ЗА 30 СЕКУНДИ И ОТ СКОБАТА ОСТАВА САМО ПЕПЕЛ! ХАРАТА НЕ СПЯТ А ИЗМИСЛЯТ ИЗОБРЕТЕНИЯ. НЕ СА КАТО ВУЛГАРИСТАН ДА СПЯТ И ДА ЛЮПЯТ СЕМКИ. ТОВА ЧУДО СТРУВА САМО 45 ЛЕВА.
27
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако ти откраднат колата с паяк въпреки че си платил паркинга никой не носи отговорност.Но да счупи чужда собственост скоба която не е негова си е сериозно престъпление и трябва да носи отговорност.Такива са правилата.
26
15
 
15
 
! Отговори
Lesaint преди 8 години
Никъде в света го няма това! Вдигане на МПС или заскобяване. Посегателство в/у частна собственост, третира се като кражба! Но България си остава социалистическа, милиционерска държава! Освен това, при особени случай, когато се налага преместване се извършва от МВР,Никога не се възлага на друг орган, организация или организъм! Сега крадците Ви крадат колите защитени от закона! Криворазбрана цивилизация! Типично по български!
25
9
 
15
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До 22. Ами взимай си летите джанти и се пръждосвай обратно в селото от което си допълзял да си паркираш в калта. Щял да бие, а присъда за хулиганство и обезщетение да платиш как ти се вижда а? И всичко това защото си селски тарикат и ти се свидят 2 лв!
24
5
 
8
 
! Отговори
хаххха преди 8 години
Марш на село, бе!
23
3
 
21
 
! Отговори
До тъпунгерите! преди 8 години
Вие *** такива докога ще обвинявате и ще се каните да биете служителите слгащи скобите! Те са обикновенни хора като нас на работна заплата! Какво да направят като вие сте се направили на тарикати и не си плащате по някакви си 2 лв.?!?! Проблема е по горните етажи на властта не по хората които си изпълняват служебните задължения! Изклювам единиците които само те следят да слезнеш от колата и да те закопчаят преди да си си купил талонче защото има и такива! Трябва да има изчакване от 5 мин!!
22
10
 
10
 
! Отговори
dp преди 8 години
Човек трябва да носи в багажника си флекс на батерии вече явно :D.
21
5
 
15
 
! Отговори
До анонимния бияч! преди 8 години
Бияча зад екрана на монитора, като толкова си гъзар и явно имаш 'скъпи алуминиеви джанти' не се стискай за някоко левчета ами си плати синята зона! Но, не всички сте големи гъзари, но се стискате за някакви си 5 лв.! Какви сте дребни душички само.....