Спипаха мъж докато кърти скоба на жълтите павета

Не си платил "Синя зона" и бил арестуван заради наглостта си
4 мар 2016 08:30,
64
Спипаха мъж докато кърти скоба на жълтите павета
Снимка: "Монитор"

Полицията хвана мъж докато се опитва да изкърти скобата поставена на колата му на жълтите павета в София.

Случката се разиграла около 13:10 часа в сряда на площад "Княз Александър Първи".

Причината за поставената скоба е незаплатено време за паркиране в "Синя зона" след изтичането на времето, указано в поставения талон в лекия автомобил.

Мъжът започнал да обяснява на служителите от Центъра за градска мобилност, че ще си свали сам скобата и започнал да я разбива. Екипът веднага реагирал и закопчал с още една задното колело на автомобила.

През това време служителите се обадили и на полицията, които веднага пристигнали на място и задържали нарушителя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за тези защитаващи скобите-защо досега не беше построен един безплатен паркинг на няколко нива -за да не секва рекетьорския бизнес ли? къде отиват парите от смси?
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този човек има усещане за нефункционираща държава, за безнаказаност на престъпниците и решава сам да се справи и той безнаказано. Хайде сега ръчичката от китката и вече няма да прави така.
18
3
 
41
 
! Отговори
ДИНГИ БИ преди 8 години
Парите от скобите не влизат в Столична община!!!До кога ще търпим високите данъци, дупките ,мръсотията по улиците, а някой ще прибира по 2 милиона лева на ден от така наречените зони !!!Мафия !!!
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 7Коментарът ти е велик, колега. А з вече съм му дигнал мерника на един от тия .
16
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колеги шофиори .нaвсякaде в ЕВРОПA ТРЯБВA ДA СИ ПЛAЩAШ AКО ЛИ НЕ СНИМAТ КОЛAТA И ТИ ПРAЩAТ ЧЕСТИТКA ХAИДЕ СТИГA С ТОВA ДA МИНЕМ ТЪНКО ...AЗ СAМО ЗA 5мин
15
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голяма наглост е да арестуват невинен човек. Тези скоби трябва да бъдат забранени
14
3
 
15
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До АзЕ какво ти минаване тънко, аз си плащам, те ме закопчават? Такова безобразие никъде го няма, после ми разправяха как трябвало да си пусна аварийки, че те да разберяли че аз съм си купувал билет. И като ги питах къде го пише това и аз от къде трябва да го науча и те ми вдигат рамене...
13
13
 
26
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Всички бихме предпочели да минем тънко, особено ако спираш за 5-10 минути, но няма как да стане. Няма начин да съществува ред в центъра без двете зони.В цял свят паркирането в идеалния център на града е платено, а има и места, където се заплаща и за преминаване. Странно за България, но и контролът е добър. Зоните са си описани, има тябели навсякъде, при това на два езика, а това, че някой не ги вижда си е негов проблем! Единствено трябва да се разкарат изоставените автомобили!
12
5
 
27
 
! Отговори
Аз преди 8 години
А на мен като ми сложиха скоба докато си купувах талонче? Беше ми паднал телефона и не можах да пусна СМС, тръгнах да търся продавач на талончета и докато купя и се върна до колата (5 минути разлика от времето на талона до слагането на скобата) и вече бях закопчан. Не само че трябваше да я изкъртя тази скоба ама и да я навра в **** на тия ***.
11
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие сте велики новинари! В петък пускате новина за събитие от сряда.ГОЛЕМИ СТЕ
10
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лишаването от временно ползване, чрез поставяне на скоба, е престъпление. Има други начини, законни, да се санкционира. За едно нарушение две санкции. Скоба и глоба?!
9
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вероятно млад човек, но колко много е увреден мозъкът му. Вероятно се мисли за голям революционер. Властта я няма за нищо. Атакист та дрънка.
8
11
 
26
 
! Отговори
бай Рангел преди 8 години
Аман от такива селски тарикати! Чий търси на жълтите павета,като не ще да плати ,колкото литър бензин?
7
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това със скобите е уникална простотия и за сведение на всякъде по света има хора, които реагират като този. Гледах по телевизията предаване за различните професии и имаше интервю с един слагач на скоби в Лондон. Та той обясняваше, че е виждал какво ли не, хората си режели скобите, пикаели върху тях, заливали ги с всякакви помии... така, че това да извадиш инструмент съвсем не е български патент.
6
21
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашите доморасли Андрешковци така и не разбраха , че всичко е с пари . И какво ти пречи да дадеш 2лв. за паркиране. Ако нямаш значи не трябва да имаш и кола, защото това са разходи , а не да се фукаш .
5
7
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скобите са незаконна форма на задържане. И сините и зелени зони трябва да бъдат очертани, и да има паркометри, където да можеш да си платиш. Ако нямаш телефон или идваш от чужбина....?
4
0
 
71
 
! Отговори
Смешници преди 8 години
Полицията хваща кокошкаритеНО НЕ ХВАНА НИКОЙ ОТ ОПАПКАЛИТЕ 4 милиарда от КТБ.
3
12
 
41
 
! Отговори
НИЛАТС преди 8 години
НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ АКО ВСЕКИ ДЕН ИМА ПО ЕДИН ОБЕСЕН ОТ ЦЕНТЪРА ЗА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ!
2
5
 
52
 
! Отговори
Дани преди 8 години
Отдавна съм си харесал един флекс на батерии, не ми вдъхва доверие, но мисля че за една скоба ще стигне. Скобраите слагат скоби дори и на места които няма знаци и се оправдават че било на центъра, че било зона, имало нарадба за тази улица ... само че закона за движение по пътищата е категоричен кога има забрана и кога не.
1
2
 
64
 
! Отговори
смЕх преди 8 години
И защо този "страшен" престъпник е задържан не трябва ли да му съставят акт или този случай ще бъде отчетен от МВР като успешен в борбата срещу престъпността???