Гард пребил спасеното от Кобрата момче, после го изхвърлил

Мелето в "Plazza" започнало след бурен скандал между две компании
Обновена: 11 мар 2016 10:12 | 11 мар 2016 09:00,
129
Гард пребил спасеното от Кобрата момче, после го изхвърлил
Дискотеката, пред която е станал инцидентът. Снимка: Facebook

Висок, едър и брадат охранител е ударил в тила 23-годишния Кирил Тодоров, когото боксьорът Кубрат Пулев спаси в столична дискотека преди дни. След като го набил, гардът го вдигнал и изхвърлил през входа на заведението, разказва свидетел на инцидента пред "24 часа".

Още по темата

Версиите за това как е пострадал Кирил са противоречиви. Димитър Тодоров, брат на Кирил, твърди пред Bulgaria ON AIR, че той е бил ударен от охранител в тила с твърд предмет.

Според управителя на заведението Кирил не е удрян, а сам се е свлякъл, при което е ударил главата си. От дискотеката твърдят, че гардовете, а не Кубрат Пулев са оказали първа помощ на младия мъж.

Това, което е известно до момента, е, че между компанията на Кирил и компания от съседна маса избухнал скандал. Какво е провокирало разправията, все още се изяснява.

Кирил се нахвърлил върху един от младежите от съседната маса. Цапардосал го с юмрук в лицето и му счупил носа.

"Все още не сме разпитали младежа със счупения нос", обясни полицай.

Скандалът станал причина охраната да се намеси и да изведе Кирил от заведението. Пред изхода в един момент се озовали Кирил и извеждащият го гард, който вървял зад него, а зад тях били Кубрат Пулев, Андреа, други охранители и бившият национал по бокс Калоян Стоянов-Цимбика, твърди свидетел.

Той видял как охранителят удря по тила Кирил. Пострадалото момче повече не мръднало. "Не го пипайте", викали охранители, които се били скупчили около Кирил.

Тогава се намесила Андреа, която позвънила на тел. 112. Линейката са забавила, наложило се фолкзвездата да звъни повторно на спешния телефон и гневно да попита защо екипът се бави.

Според свидетеля минали и двама полицаи, които попитали това ли е припадналият, и си тръгнали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
5
 
26
 
! Отговори
Трол преди 8 години
Голям проблем стана , че едни истински батки са набили някъв wannabe батка.Ся три дена за това ще четем.
61
4
 
26
 
! Отговори
българин преди 8 години
Стига с това"гард"!Истинската дума е "пазач".С това гардосване им вдигате в техните очи просташкото самочувствие.Пазач-човек,без образование и технически умения,който не става за нищо.
60
3
 
18
 
! Отговори
поетично преди 8 години
Български мамини синчета,се правят на мъже в дискотека,дойдоха баш биячиите и ето,здраво го наритаха гъ-зето!
59
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От излъченото се вижда,че охранителите се справят очудващо професионално,естествено записът може да е поорязан,но някой бърз тупаник си е напълно заслужен от,,екшън-героя".,,Да бе мирно седяло,не би чудо видяло!"
58
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
селяците дойдоха на софията е прецакаха всичко
57
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Охранителя го наградете, че спаси останалите хора от един див селянин.
56
2
 
9
 
! Отговори
Ферибота преди 8 години
Това направо е като виц разказан защо кобрата се хвали че той е спасил някого?!?а не се гледа него
55
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mного камери,много нещо,вече всеки пиянски бой става баси новината, А всичко е прозаично,тъпо и тривиално,но човек от гледане на непрестанни глупости по новините си мисли:,,Край,идва апокалипсиса!"
54
0
 
19
 
! Отговори
Тъпунгерите дебнат преди 8 години
*** дебнат отвсякъде, какво друго да кажа. В тази ситуация ще се окаже, че и пребитият си е търсил майстора. Но като се има предвид къде е станал побоят, не се учудвам. Чалгарията на никого не прощава
53
2
 
21
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
Трети ден медийното пространство ни занимава с някакво отупано наркомаче, прекалило с алкохола и прахчетата. Телевизии сайтове и радия до толко са деградирали, че не спиарт да ровят в случая на повярвал си провинциалист. Голяма работа че го респектирали охраната това им е работата.
52
2
 
30
 
! Отговори
факт преди 8 години
КОЙТО ТЪРСИ НАМИРА !! ДИВАКА СЕ ИЗКЕФИ КАТО НОКАУТИРА НИЩО НЕПОДОЗИРАЩОТО МОМЧЕ !!ДА СЕ РАДВА ,ЧЕ ПОПА НЯМА ДА МУ ПЕЕ !!
51
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На камерата се вижда как двете компании си стоят кротко и се забавляват една до друга. Изведнъш Кирил приближава момчето и без никакво предупреждени му вкарва тежко кроше в носа. Момчето стои леко странично от него и няма шанс за реакция. От камерите се вижда , че охраната реагира супер професионално - дори след като оня тръгва да бие наред охранителя не го удря, а прави ключ зад врата му , и го извежда. В този момент няма как някой да го удря отзад, защото тила му е залепен за охранителя.
50
1
 
41
 
! Отговори
Кирчо преди 8 години
Кирчо, Кирчо като си мека мекица , къде си тръгнал да се млатиш. Момчето с разбития нос , задължително трябва да го съди.
49
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
защо ни занимават само с простаци и глупости каква новина е това
48
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малко му е, *** ***
47
0
 
39
 
! Отговори
Дедо Слон преди 8 години
Абе що не се сбиха нейде я в библиотеката, я в операта я на поетичен рецитал ами все в дискотеките се бият, там само Австралопитеци се събират явно.
46
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво е това заглавие? Правилното заглавие е: Охранител спасява клиенти от развилнял се комплексар.
45
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До !Работата на охраната е да въдворявя ред,НЕ да раздава правосъдеие,с една дума,хващат го от двете страни и фуори,навън,а не с бой!ама в тая мутренса държава докато почнем да мислим цивилизовано бая народ ще измре
44
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах сутринта репортажа на БТВ от камерите на дискотеката. Там ясно се вижда ,че 23-годишния Кирил Тодоров удря всички на ред без никой да му посяга. Това е доказателство , че Кирил е поредния друсан бок...к който се мисли за бесмъртен , а сега ми го искарват невинната жертва.
43
2
 
18
 
! Отговори
Киро бияча преди 8 години
Ям пия и съ бия !!!! Що дискотеки съм изръшкал малеее!

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe