Части от столицата остават без вода на 1 април

Вижте в кои квартали ще се извършват ремонтни дейности
Обновена: 30 мар 2016 17:05 | 30 мар 2016 17:03,
1
Части от столицата остават без вода на 1 април
Снимка: Софийска вода

На 1 април  2016 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Войнишка чешма“, кв. „Челопечене“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Челопечене“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 1 април 2016 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран до  бл. 170, жк. „Дружба“1 се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 170, бл. 171.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 170 и бл. 171.

На 1 април 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Брегалница“, жк. „Зона Б-5“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Брегалница“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“; по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Осогово“ до ул. „Българска морава“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Брегалница“.

На 1 април 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Черни връх“, кв. „Кръстова вада“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: бул. „Черни връх“ №168, ул. „Ген. Иван Колев“ бл. 497, ул. „Ген. Иван Колев“ от №40 до №86 и от №85 до №89.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Иван Колев“ №40.

На 1 април 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и реконструкция на уличен водопровод на ул. „Бъдеще“ и ул. „Стара планина“, с. Чепинци , се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”: от 9:30  до 21:30 часа по ул. „Светльовци“ от ул. „Комитин Петре“ до ул. „Георги Никифоров“, ул. „Бъдеще“; от 10:00  до 14:30 часа ул. „Просвета“, ул. „Дол“, ул. „Кооператор“, ул. „Стара планина“, ул. „Хризантема“, ул. „Зора“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „Старата ливада“; ул. „Светльовци“ ъгъла с ул. „Манастирска“.

На 1 април 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Виткова ливада“, кв. „Модерно предградие“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Виткова ливада“ от ул. „Светла“ до ул. 367 и ул. 366.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Виткова ливада“ ъгъла с ул. 367.

На 1 април 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шабаница“, с. Горни Богров , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: ул. „Шабаница“, ул. „Рендова“, ул. „3-ти март“, Ботунски път.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството на ул. „3-ти март“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари