Фандъкова взима главите на всички в ЦГМ

Поискала е и проверка на всички обществени поръчки
63
Фандъкова взима главите на всички в ЦГМ
Снимка: Булфото, архив

Столичният кмет Йорданка Фандъкова най-вероятно ще поиска след часове оставките на целия Център за градска мобилност,  пише "24 часа" като се позовава на източници от общината.

Още по темата

Фандъкова е била силно разгневена от скандала с обществената поръчка, спечелена от мъжа на депутатката от ГЕРБ Ирена Коцева, в който бе замесен зам.-кметът по транспорта Любомир Христов.

Още преди седмици тя е поискала пълни проверки на всички обществени поръчки, които Центърът за градска мобилност, който е общинското дружество, което се занимава с движението в София, е обявил през последната година.

Зам.-кметът в оставка Любомир Христов е разговарял по телефона с Фандъкова след излъчването на разследването на Нова тв. Тогава тя е наредила и външна техническа експертиза на материалите, които са използвани за навесите на 60-те спирки,  дали съответстват на техническите изисквания на поръчката.

Според източници от ГЕРБ в Самоков се води вътрешнопартийна битка. Преди местните избори е бил отстранен областният координатор в региона и на негово място е била назначена Ирена Коцева.

Още тогава в местния вестник на Самоков е имало данни за бизнес развитието на съпруга на Коцева, подадени от сваленото самоковско ръководство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
Крум преди 8 години
Проблемът с Българските Комунисти е, че Не приличат по нищо на Китайските, а на руските мародери. Даскалицата ако беше в КИТАЙ отдавна да е екзекутирана за престъпленията си и никой да не си спомня за нея. Тази лелка много краде. Видиш ли руснак, хвърли камък по него.
34
0
 
8
 
! Отговори
Федя преди 8 години
Едно въпросче за Топлофикация де!?! Няма съд на планетата Земя дето да не ги осъди за извращенията. Гуантанамо ще е курорт за всичко свързано с ГЕРБ, БКП, россия...
33
1
 
7
 
! Отговори
Ханко Брат преди 8 години
Ооооо, Момент. Даскалицата резюлира документите им. Значи и тя е в "Калта"..........Вони на развалена риба. И да попитам къде са начислените амортизации на активите!?!?!!! Май са Гепени от същата. Подозрително обаче Другарят Прокурор си мълчи!?! Не си е изпратил дори сам Ес Ем Ес. И той вони значи. Руснаците обичат да залагат на пропаднали типове.
32
1
 
6
 
! Отговори
оня преди 8 години
След дъжд качулка.
31
1
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Пада ти се като не асфалтира " Цар БорисIII"!!!!!!ама отечеХайде някой да разрови сега колко се харчи за това постоянно да пренареждат паветата някъде,и за щетите по колите ни!!!За президент те гласяха ,ама отече:-)))))
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кметка-марионетка.
29
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уж умни и интелигентни хора заемащи високи постове във държавата а чакат на някаква телевизия да им отворят очите....та чак гневна била....опаааа
28
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КРАДЛАТА ВИКА: "ДРЪЖТЕ КРАДЛАТА!"
27
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Фандъкова взима главите на всички в ЦГМ"---Като войници в Самоков му казвахме "Камерун", градът на 3-те "К" - Камъни, Картофи и Ку+ви.А сега добавяме и КРАДЛИ и стана "Градът на 4-те "К". Е, пак си е Камерун, де!
26
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червения *** да говори против корупцията или кой краде е все едно педофил да иска да стане детски учител . БКП-БСП крадат 50 години и техните хора са най омазаните от всички в България и света . Така , че мнението им е фалшиво и лъжливо .
25
5
 
33
 
! Отговори
Покана преди 8 години
Йорданке и ти си в схемата. Не се прави на ощипана самоковска мома. Хващай мотиката, копай картофите и не се занимавай с това дето не ти е работа. И каква е работата на кмета, ако не контрол върху всичко и всички. И какъв контрол е имало - никакъв, да са живи и здрави журналистите от Нова иначе парите на данъкоплатците щяха да утекат и никой нямаше да разбере.
24
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днеска Билета , Поскъпна Утре Водата ,Другия месец Тока с 21 % ще поскъпне И всичко това се повтаря на всеки три месеца .Докога бе хора ще спите ?Докога ще търпите гаврите на мафията ГЕРБ.
23
4
 
31
 
! Отговори
дан преди 8 години
За съжаление по-некадърни управници на всички нива България не е имала... Герберасите си уреждат хирата на заплатка и топличко. Ама не разбирал нищо-***... Недосегаеми сме...
22
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ,не са омазани,те направо си плуват в кафевия,миризлив басейн. Тази власт са я вземали с единствената цел: крадене,крадене и пак крадене !
21
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А между другото, така да попитам, Какво става с концесионният договор на Софийска вода? Които искат кубика вода да стане 2,20 лв.?!?Вода газим, жадни ходим и златна я плащаме?ЗАЩО?КОЙ?
20
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Където и да се направи проверка само нарушения и далавери . Спомнете си култовата фраза на Тодор Живков . В България имам осем милиона факири ,на които им давам по 100 лв. месечна заплата , а те харчат по 300 лв. Това казва всичко за морала , който насади БКП-БСП в народа . Сега всеки се занимава с кражби и далавери. Няма партия , няма правителство има само далавери .
19
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Фандъксамо ти ли не си разбрал, че герберастите са сред най-върлите ***?!?
18
2
 
5
 
! Отговори
do Fandyk hrizantemo преди 8 години
E nali tikvenite komunisti bili nai-svestnite komunisti? Nali za tova kuhi leiki kato tebe glasuvat za tqh??? Za tova horata gi pluvat
17
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи, добре са и дали опорните точки за новата цена на билетчето, а пропуснали да и кажат за златните спирки! Ха сега да седне и да премисли - може ли с билет за 1.60 да се возим по всички маршрути в рамките на един час, както е по белите държави? Ако не може, ще се окаже че в Софищ имаме най-скъпия транспорт - 1.60 лева (0.80 евроцента) за една спирка!
16
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алоo рокерката казвай как и с какво купи апартаментите в София