Момиче скочи от 14-ия етаж, почина на място

Инцидентът е станал в столичния квартал "Бъкстон"
Обновена: 23 юни 2016 15:50 | 23 юни 2016 15:37, Камелия Цветанова
137
Момиче скочи от 14-ия етаж, почина на място
Снимка: Булфото, архив

Младо момиче почина, след като скочи от 14-ия етаж на блок в София, съобщиха от МВР.

Сигналът постъпил в полицията в 13:45 часа.

По първоначални данни момичето се е качило между 14-ия и 15-ия етаж на блок 10 в кв. "Бъкстон", след което скочило. Починала е на място.

За момента самоличността й не е установена, екипи на полицията са на мястото.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
22
 
! Отговори
додо преди 7 години
Не са добри тия новини. Горкото дете и горките му родители. Народа ни е масово депресиран. Мята пари за какво ли не, но не лекува душата и мислите си
59
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я скочила я са я блъснали като гимнастичката, как пък разбраха толко бързо истината?
58
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мутро оставка
57
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виновни са комунистите които за 45 години по времето на дикатора Тодор Живково съсипаха България.
56
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до дядо иванмного добре казано,бих предположила,че си мъж,който не слуша чалга!и не хвърля салфетки!!рядко срещано явление си по начина на изразяване,за тая..държава!
55
5
 
21
 
! Отговори
Това е истината преди 7 години
Политиката на Герб е довела хората до отчаяние!
54
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не са виновни ГЕРБ, ами са виновни червените капиталисти. България трябва да се изчисти от червените капиталисти и да въведем либерален капитализъм от западен тип - западният линерален капитализъм е хуманен и затова там хората взимат по 5 хиляди евро заплата.
53
2
 
12
 
! Отговори
мда преди 7 години
Трагедията на едно младо момиче е повод да се заработят няколко жълти стотинки от шепа празноглави *** без грам собствени възможности... бих ви написал точно какво мисля за такива като вас ама и в най-жълтата преса ще ме цензурират... Мислех да напиша че не ви пожелавам да имате подобен случай на близък до вас човек но не съм толкова благороден и затова ще замълча пък ако ви сполети... съдба... Лека му пръст на детето.
52
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя ако изкара цял мандат сме свършени, няма да има кой да ни копае.
51
6
 
7
 
! Отговори
one преди 7 години
Тук само разбирачи коментират- правителството виновно, младите били разглезени, ниските доходи и прочие.Айде малко по сериозно има различни човешки съдби/драми и аз не се наемам да ги окачествявам. има си близки, роднини които ще тъжат и премислят и прочие. Не почвайте със строя сега всичко се разбира щото има интернет, нещастия е имало и преди 50-100, 300 години само че като си на полето или в двора няма ка кда разбереш
50
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да сменим ГЕРБ и нещата ще се оправят. За всичко са виновни ГЕРБ, но сега сме демокрация и можем да си изберем БСП, реформатири, ДПС, абеве, патриоти, атаксити, Слави Трифонив и като изберем някой от тях ще работят за народа и намя да крадат и заплатите ще станат по 3 евро като на запад и младите момичета няма да скачат през прозорците, само да сменим ГЕРБ и всичко ще се оправи.
49
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 64Е НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛА ЗА НИКОЙ,написах виновни сме,защото е така..търпиме унижения вече десетилетия,мързи ни да си искаме нормалния начин на съществуване..
48
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даааа виновни сме.....! Виновни сте вие - гласувалите за Герб !!! Свършихте държавата!
47
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Красива ли е била като Цвети? Грациите ще отидат ли на погребението и?
46
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не е нормално..нямам думи,ВИНОВНИ СМЕ ВСИЧКИ,от родители,до приятели,училища,и т.нна 14 години,родителите са на към 35,40 примерно..нямаме ценности,нямаме вяра,стимул,не се чувстваме пълноценни хора а това как?защото няма как да се чувстваш нормален човек,като все си в дългове,и тая чалга..как няма кой да им покаже,че има и друг вид музика,и друг вид отношения..и друг вид заплащане,и друг вид живот-МАХАЙТЕ СЕ ОТ ТАЯ ДЪРЖАВА..
45
3
 
15
 
! Отговори
123 преди 7 години
До фишек: Напротив , всичко е овързано с политиката на управлението , социалната политика , образование и т.н.!Като се има предвид , че Боко Мутрата ни води може да се направят изводите , това е началото на края на държавата!
44
5
 
14
 
! Отговори
До 55 преди 7 години
По-скоро политиката на Банкянскя некадърник и ***!
43
9
 
10
 
! Отговори
Фишек преди 7 години
Вие толкова ли сте изчаткали, че всичко го свързвате с управлението на някой и нещо ? Т'ва, че американци се самоубиват всеки ден е що Обама им е президент ли ? Тоя народ тотално се побърка. Да всеки му е трудно и всеки сам преминава през трудните си моменти (явно някои не преминават). Не се подигравайте с болките на хората, а като не можете да кажете нещо хубаво по-добре не казвайте нищо. ФОК ОФ !
42
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВИНИВНИ СТВ СВИЧКИ ВИЕ, ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ!Психиятрите от години повтарят, че непрекъснатоъо и обстойно докладване на самубиства и масови убийства води до натрупване на напрежение и отключване на анормалните наклонности при лабилните хора.Ако час по час не излизаха мовини за гимнастичката, има голяма вероятност тази мома да беше ище жива. Сигурно няма да е последната. Статистиката не лъже!
41
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Политиката на Тиквата не жали никой , геноцид!