Баневи знаят кой драснал клечката, но не казват

Семейството 60 пъти се оплакали от заплахи, но без резултат
27 юли 2016 07:51,
38
Баневи знаят кой драснал клечката, но не казват
Снимка: архив, Булфото

"Хората, които стоят зад атентатите срещу нас, са известни. Но адвокатите ни и разследващите ни посъветваха да не ги споменаваме, за да не пречим на следствието." Това е заявил пред в. "Труд" Николай Банев.

Още по темата

Рано сутринта в понеделник двама с маски на лицата влизат в имението на Баневи в кв. "Бояна" и го подпалват. Милионерите твърдят, че атаките срещу тях са заради бизнес и политика.

Часове след палежа Евгения Банева разказа, че преди дни непознат мъж поискал по телефона да му бъдат предадени 500 000 евро. След отказа й той я посъветвал да си купи нови мебели.

По време на пожара Баневи били в туристическия си комплекс "Русалка". Двамата твърдят, че досега са подали над 60 сигнала за атаки срещу тях, но нямало никакъв резултат. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Баневиизгоряла къща
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бАНЕВИЦА СИ ПОДПАЛИ СТАРИТЕ МЕБЕЛИ И ОПУШИ ВИЛАТА ЗА ДА ПРАВИ ПОЛИТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА- АМА НЯМА КОЙ ДА И СЕ ВЪРЖЕ.
27
0
 
0
 
! Отговори
? преди 7 години
Какво работеха двамата до 1989?Ако са им дали куфарчета и бизнес, сега "благодетелите" СИ ГИ вземат.Има ПРОВИДЕНИЕ, виждате какво прави Путин с олигарсите, които финансира.Или Костов- убиецът с куфара- руснак, герой, разузнавач, КГБ, финансиран за бизнес в ЕС... Да го е защитил някой от Русия?
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дайте ги на народа бе ,,нека ние да ги съдим тез Баневи..дайте ни ги на полощада да ги разпитаме от каде станаха толкоз богати,,ДАЙТЕ ГИ НА НАРОДА
25
0
 
11
 
! Отговори
.... преди 7 години
и престъпниците търсят правосъдие.
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
днеска порачах порше за 10 милиона от сащ утре чакам да дойде инспектор от напа да провери с какви съм го купил
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tia,Баневи да не са открили някоя златна жила в Клондайк,като във филма Треска за злато с Чарли Чаплин.
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виждал съм извънземни, ама няма!
21
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия Баневи са директно за затвора , а преди това конфискация на цялото имущество в полза държавата!
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като знаят и не казват, защо ни занимават с глупостите си? И докога ще триете коментари, свързани с "бедната" Банева и офширките й?
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Академик Николай Банев от Московския институт по електротехника на места казва 40 жалби, тук 60, ама те дето 40, там и 60 жалби, само не разбрах от кого се жалват и къде са ги подали.
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
15, а аз като си хвърлях *** в контейнера нещо нададе стон- погледнах- хвърлила съм си *** върху дете с огромни и красиви очи, търсеше си нещо да хапне- ОЛИГАРСИТЕ СА ВИНОВНИ ДА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ, АКО СИ БЯХА ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИТЕ МОЖЕ БИ ЩЕШЕ ДА ИМА ПОЛИЦАИ С ДОБРА ТЕХНИКА, ВИСОКО СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ЗА ДА РАЗСЛЕДВАТ- А ТО СЕГА ПРИ 10% ДАНЪК ОСВЕН ДА СЕ ЖАЛИ ДРУГО НЕ И ОСТАВА, ОБАЧЕ СА ТОЛКОВА ...ЧЕ НЕ СЕЩАТ У КОГО Е ВИНАТА.
17
0
 
14
 
! Отговори
до онбашията преди 7 години
Прав си бате, к`ви бяха па тия? Баси смешковците! В тая държава не бива да си некав бълхар новобогаташ и да се показваш навсякъде и да се правиш на велик! Да проверят откъде имат толко пари първо!
16
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...НЕ НОВА ВИЛА,НОВИ ПЕРДЕТА, НОВА КОЛА, НОВИ КАРТИНИ, НЕ Е ЗАПЛАШИЛ ЖИВОТА ИМ, А САМО НОВИТЕ МЕБЕЛИ, ЗНАЧИ ТИЯ ДЕТО СА ПАЛИЛИ СА ПАЛИЛИ С УМЕН ОГЪН- КОЙТО ДА ИЗГОРИ ВСИЧКО, НО НЕ ВИЛАТА- ОТ 2 ЧАСА ДО 6 ЧАСА, КОГАТО ОТКРИВАТ ПОЖАРА МОЖЕШЕ ДА ИЗГОРИ ЦЯЛАТА ВИЛА, НО НЕ ТЯ Е САМО ОПУШЕНА, И СА СЧУПЕНИ ДЖАМОВЕТЕ- ТАМ Е ИМАЛО ЧОВЕК КОЙТО Е КОНТРОЛИРАЛ ОГЪНЯ ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ИЗВЪН КОНТРОЛ- ПОРЕДНАТА ЛЪЖА НА ФАМИЛИЯТА- "НА КАРУЧКА ЛИ ДА СЕ КАЧА"...ТРЯБВА ИМ ЗАСТРАХОВКАТА.
15
0
 
22
 
! Отговори
ккккккк.....ррр преди 7 години
Баневи знаят кой драснал клечката, но не казват. И аз знам - те!
14
3
 
34
 
! Отговори
Станка Пердю преди 7 години
Другарко Банева, не знам от какво точно се оплаквате!?Полицаите не ви обръщат внимание!? Еми мисля, че те трябва да са заети с по-съществени престъпления - например убитото в Борисовата градина момче посред бял ден преди около две години!А вашите мебели - откъдето дошли, там отишли! :) Важното е да сме живи и здрави, нали!? :)Но пък знаете ли, онзи ден видах в Лидъл-Перник как едно момче - строителен работник /дрехите му го показваха/ - си купува ПАСТЕТ ЗА КУЧЕТА, за да обядва!
13
1
 
12
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Идват избори,може пък някой от тях да се пробва ,или да е част от друга въртележка?При всички случаи на дъното е голямата тиня
12
2
 
24
 
! Отговори
монк преди 7 години
след като не искат да съдействат на разследването и не казват кой ги е запалил, то защо си пряват труда да се жалват? Че чак и 60 жалби били пуснали?! Ами и 160 да пуснат какво очакват, те да мълчат като комунисти, а МВР по някакъв начин да разкрие извършителя? Е нема да стане
11
2
 
39
 
! Отговори
65 преди 7 години
Може и да знаят,кой е драснал клечката,но незнаят колко много се кефят.Между другото тези ми мязат на вампири.От тези дето ти изсмукват силите и енергията и акъла.Особено жената.Чак е страшна
10
1
 
12
 
! Отговори
ТОчно така е преди 7 години
До АнонименПрав си за милиционерите, държава от минцифайки невършещи нищо.
9
1
 
12
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
ама нали им ръкопляскате и ги преизбирате. така че... не виждам какво роптаеш.