Чудо! Спасиха работник, нанизан на арматурно желязо

51-годишният мъж паднал на обект в Студентски град
5
Чудо! Спасиха работник, нанизан на арматурно желязо
Снимка: УМБАЛ "Св. Анна"

Мъж, прободен от арматурно желязо, бе спасен от лекари в УМБАЛ "Св. Анна" - София, съобщиха от здравното заведение.

51-годишният работник пострадал от тежка трудова злополука. По време на строителни работи на обект в Студентски град, мъжът пада от висока стълба и се нанизва на арматурно желязо (F16 мм), което минава косо през цялото му тяло, засягайки коремната му кухина и тазовата област.

Колегите му на обекта изрязват с флекс долния край на желязото и пострадалият е доведен в шоково състояние от екип на Бърза помощ в Спешното отделение на болницата.

След като са му направени изследвания, той е насочен за незабавна операция. Комбиниран екип, воден от д-р Славчо Тошев от Клиниката по хирургия и д-р Евгении Нешев от Клиниката по ортопедия и травматология, оперира пациента повече от 3 часа. Оказва се, че е засегнато тънкото черво и има счупвания на тазови кости.

След успешната оперативна намеса мъжът е стабилизиран в реанимация на УМБАЛ "Св. Анна" - София АД и впоследствие изписан за долекуване в домашна обстановка.

Предстои му допълнителен преглед за евентуално оперативно лечние на счупванията на тазовите кости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
15
 
! Отговори
Xxxx2 преди 7 години
Дано се оправи човека!
4
1
 
20
 
! Отговори
неграмотни автори преди 7 години
Фи 16 мм. Другото е няква модификация на самолет ми се трува. ЕВАЛА на ДОКТОРИТЕ.
3
1
 
21
 
! Отговори
ДС преди 7 години
Дано се оправи. БРАВО НА ДОКТОРИТЕ.
2
1
 
24
 
! Отговори
Cartman1912 преди 7 години
Дано се възстанови бързо човекът!Иначе цепите мрака с това F16мм, това самолет ли е какво е? Чули сте фи 16, което се отнася до дебелината на арматурния прът, но това F, което сте сложили е смехотворно!
1
3
 
24
 
! Отговори
бай Х преди 7 години
това днес ли е станало, че нещо е много умотано написанослед три часова операция е изписан за домашно лечение..............................................................................абе тия неща в сайта .....да не се пишат от ученици п.п. ако ти направят тричасова опецация три дена само от упойка ще излизаш па камоли да те изпишат