Части от София остават без вода на 12 септември

Причината са строително-ремонтните дейности
10 сеп 2016 13:42, Елка Василева
0
Части от София остават без вода на 12 септември
Снимка: "Софийска вода"

На 12 септември  2016 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 722  район „Люлин“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Сливница“ от ул. 722 до ул. „Околовръстен път“
ССБ „Успех“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Сливница“ №138 пред ССБ „Успех“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 12 септември  2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. 186 вилна зона „Американски колеж“,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 182, ул. 183, ул. 184, ул. 185, ул. 186, ул. 187, ул. 188, ул. 189, ул. 190, ул. 191, ул. 192, ул. „Банишка река“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 186 ъгъла с ул. 191 .

На 12 септември  2016 г. (понеделник), във връзка с направа на водопроводна връзка на уличен водопровод на ул. „Каменно цвете“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Каменно цвете“ от ул. „Враня“ до ул .“Козлодуй“ 
по ул.“Козлодуй“ от ул. „Каменно цвете“ до ул.“Калофер“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Враня“ ъгъла с ул. „Каменно цвете“ .

На 12 септември  2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Оборище“,  кв. „Подуяне“,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Ситняково“ от ул. „Оборище“ до ул. „Гълъбец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ситняково“, ъгъла с ул. „Русалка“.

На 12 септември  2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Царица“,  кв. „Горубляне“,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Царица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Царица“.

На 12 септември  2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Железопътна“,  с. Световрачене,  се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Железопътна“, от ул. „Зора“ до ул. „Македонска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Железопътна“, пред бл. 4.

На 12 септември  2016 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Богатица“,  жк. „Лозенец“,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Цветна градина“, ул. „Вежен“, бул. „Черни връх“, бул. „Арсеналски“ и ул. „Славище“
по ул. „Богатица“ от ул. „Цветна градина“ до бул. „Арсеналски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Църноок“ ъгъла с ул. „Цветна градина“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари