Конкуренти разлепили лицата на дилърите из София

Повечето на снимката са наркоиграчи от провинцията
16 сеп 2016 07:26,
14
Конкуренти разлепили лицата на дилърите из София
Снимка: Булфото

Най-вероятно конкуренти стоят зад разлепените в столицата плакати със снимки на хора, за които се твърди, че са на наркодилъри. Това предполагат експерти, цитирани от bTV.

Прокуратурата разпозна шестима от мъжете на снимките. Всички те имат криминални регистрации, двама са в ареста отпреди месец, а Веселин Христов чака присъда осма година.

Още по темата

Останалите снимки вероятно са на играчи от провинцията. "На плаката липсват някои от конкурентите им, казват източници на медията", като дилър с прякор Стъкларя, например.

От полицията отказаха коментар. Според Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията, това е част от битката между бандите – не с наказателни бригади, а с доноси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Политиците и полицията нямат воля да се прекрати зарибяването и продажбата на дрога,защо ли? Като бивш полицай тия дилърчета за една седмица могат да се приберат и при всяко залавяне солидна глоба,а шефовете им в панделата.Това е солиден бизнес и явно много хора са на хранилката.През Тошово време наркотиците пресичаха България с помощта на службите,но тук не оставаше нищо,защото такава бе политиката-да тровим само гнилия капитализъм.Сега няма контрол,няма държавници,има само инкасатори.
12
0
 
0
 
! Отговори
Vanilia преди 7 години
Umnoooo!...praviat si gratis reklama na narkomestata i biznesa....ot popovete mnogo imat da se uchat!...
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хаха, да позная всички са познати на полицията и от 20 години ги следят? и нищо друго освен да ги следят и да им водят счетоводството на продажбите? :D
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами като ги знете "експерти", защо тези хора не са на правилното място - затвора. Може ми защото с тях трябва влезе и останалата част от групите - полицай, прокурори, съдии, депутати...
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха ха ха, който и да го е направил, не е измислил това сам, а го е видял в един филм, който не много отдавна цяла България гледа по телевизията.Нищо, нека да им е за акъл на някои!
8
0
 
12
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Веселин Христов чака присъда осма година............Нямам думи
7
0
 
8
 
! Отговори
странно преди 7 години
Вместо да се разследват тези убийци на деца и техните закрилници от полицията и прокуратурата,нарочно разни мижитурки ни втълпяват че било разчистване....
6
0
 
7
 
! Отговори
нищо ново преди 7 години
Много удобно нали,било разчистване на сметки!?
5
0
 
9
 
! Отговори
додо преди 7 години
в нашата държава се прогресира и преуспява с 2 неща: 1. Рушвети и 2. Доноси...учудващото е, че и в криминалните среди тези практики процъфтяват...вече изчезват и мъжкарите, които се стреляха, млатеха с бухалки, връзваха за дървета в полите на Витоша...еееех времена....а сега каква скука настана
4
0
 
9
 
! Отговори
Майка бе, една Майка преди 7 години
К'во значение има кой ги е разлепил. Кото ги гледам тия хубавци, ми се ще да ги позастрелям един по един. Всичките. А после и онези от конкуренцията, които да разпространили плакатите - и тях така ! *** !
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да живее свободният пазарен капитализъм, да живее конкуренцията!
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
" център за изследване на демокрацията".Колко са компетентни по криминалните неща и особено за наркотиците, на вътре в нещата са, така да се каже. И това е някакво демократично нарко депо като НАТФИЗ.
1
3
 
12
 
! Отговори
партньори преди 7 години
Това си е направо клевета!Някои от управниците от ГЕРБ нямат интерес от подобно разлепване,поради няколко причини: Първо - това са партньори и колеги, второ-тези кратуни вършат работата, която носи им огромни доходи,за да се стимулира икономиката, пардон-корупци ята.И трето - не е морално.А и е и болезне но гущерът да си къса опашката.