Хиляди със знамена в ръка пеят със Слави на "Орлов мост"

Мероприятието протече без инциденти, информират от СДВР
Обновена: 29 окт 2016 21:26 | 29 окт 2016 21:00,
391

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Хиляди хора се събраха на площад "Орлов мост" и по протежението на бул. "Цариградско шосе" за митинг-концерта в столицата, организиран от Инициативен комитет за провеждане на Национален референдум.

Безплатният концерт на Слави Трифонов започна малко след 19.00 ч. с мощна заря. Слави и "Ку-ку бенд" изпълняват патриотични песни.

Още по темата

Полицейското присъствие в района е изключително засилено. Организаторът на събитието е осигурил 140 служители, които са с обозначителни елеци и имат ангажимент по настаняване на гражданите, помощ и опазване на обществения ред, осигурени са и 60 доброволци от Столична община със същите задачи.

Мероприятието протича без инциденти. "Всичко по организацията и провеждането на концерта протича без проблеми и без инциденти", съобщи директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов пред "Фокус".

Група младежи във видимо нетрезво състояние са опитали да прескочат ограда на къща, за да стигнат до площад "Орлов мост" със скандирания: "Слави президент". Служители на охранителната фирма, ангажирана с реда по време на мероприятието и на СДВР, обаче възпрепятствали младежите.

В момента покрай оградата полицейското присъствие е засилено.

На 22 пункта полицаите следят да не се допускат хора с обемисти багажи и във видимо нетрезво състояние. Осигурени са още 3 пожарни автомобила, 3 медицински пункта и 5 линейки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мутра си избрахме да ни управлява ,сега чалгар с татуировки ще ни води .Няма такава държава с толкова *** народ
198
13
 
35
 
! Отговори
Niki преди 7 години
*** народ.Всеки има право да харесва Слави или не,факт е че с референдума имаме шанс да променим нещо като например: да нямаме пилуграмотна мутра за министър-председател, да намалим десетократно субсидиите на мафията, да намалим представителите на мафията на полувина.Аз също не гледам и не харесвам много Слави, но аз и цялото ми семейство ще гласуваме само на референдума. Иначе става безнадеждно и трябва да напуснем държавната.
197
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дьржава президент премиер армия мьже певци всичко е жалка работа добре , че преди много години избягах от тази страна
196
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам тези дето плюят по Слави. Може песните му според някой да са чалга , но се пеят от душа и стигат до сърцата на хората.А и идеята на концерта беше друга ..... ДА СИ РАЗМЪРДАМЕ НАЙ-ПОСЛЕ ЗАДНИЦИТЕ.БРАВО ЗА СЛАВИ И ЕКИПА МУ.А тези на които им плащаха преди 2 години ,за да ходят на Орлов мост всяка вечер да млъкнат най-после , че скоро няма да има кого да защитават с простотията си
195
2
 
10
 
! Отговори
Калоян преди 7 години
Xaxaxa дааа, "възмутен",от един бряг сме: )))) На вас хейтърите като не ви изнася,и си ги нагласяте както ви е удобно. Нищо, и ти да си жив и здрав!
194
5
 
12
 
! Отговори
Калоян преди 7 години
Хахаха,хеййтваййй, давай! Тя тая омраза ще ви погуби вас,не нещо друго!
193
26
 
10
 
! Отговори
Калоян преди 7 години
Слави Трифонов ПРЕЗИДЕНТ!
192
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще събере хора, щом е спрял движението
191
6
 
12
 
! Отговори
комитет преди 7 години
Вече има инициативен кабинет за построяване на паметник бюст на Слави на Орлов мост съгласувано е с общината открита е и сметка в общината
190
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доло *** и крадливата и манипулативна свита
189
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
руските *** Д.Г.Д.
188
4
 
1
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
Сиднякоо не е събсало достатъчно кашони, че да купи ваучер. Ще се появи по някое време
187
5
 
1
 
! Отговори
to e qsno che koito преди 7 години
slusha rok e tesnograd s intelekt na bulonka :)
186
9
 
14
 
! Отговори
Вики преди 7 години
До Луд за девет села Ти си луд за 900 села. Това че е изпял с Нина Николина тази хубава народна песен не заличава чалга-блатото, в което тъне. Той обезобрази и музикантите си.Чуйте как къдри гласа си Солтарийски.
185
8
 
12
 
! Отговори
Вики преди 7 години
До Иво Сиромахов Кулеков е мрънкало. Здължително е да се сложи портретът на великия Слави - революционер, поет, певец, танцьор и преди всичко - Велик мислител !!!
184
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А рокът е просто западният вариант на чалгата."Хм. Я да видим: Fred Mercury: My soul is painted like the wings of butterflies; Fairy tales of yesterday will grow but never die; I can fly, my friends; The show must go on...Фреди е велик, текстовете на песните му са едни от най-добрите въобще.Но нека вместо Фреди да вземем други велики рокаджии - Рамщайн например. Песни като "***" те правят духовно богат, извисяват духа, изграждат ценности на цяло едно поколение.
183
1
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
До Иво СиромаховАз книги на плагиати не чета. Предпочитам оригиналите.
182
4
 
10
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
Не съм интелектуалец и няма как да те спасявам. Слушах и си слушам хеви метъл. Харесва ми и българска естрада. По принцип всякаква хубава музика без ориенталскокючекчийски елементи.И се държа настрани от елементите които ги слушат.
181
0
 
2
 
! Отговори
ХАХА преди 7 години
До Луд за девет селаИ аз не се надявам да направиш някоя гънка. Толкова си можеш...
180
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В крайна сметка добър или лош Слави е единственият човек, който може да събере стотина хиляди души да пеят химна. Това не е никак малко. Дано успее да направи нещо полезно за България, макар че съм скептик.