Хиляди със знамена в ръка пеят със Слави на "Орлов мост"

Мероприятието протече без инциденти, информират от СДВР
Обновена: 29 окт 2016 21:26 | 29 окт 2016 21:00,
391

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Хиляди хора се събраха на площад "Орлов мост" и по протежението на бул. "Цариградско шосе" за митинг-концерта в столицата, организиран от Инициативен комитет за провеждане на Национален референдум.

Безплатният концерт на Слави Трифонов започна малко след 19.00 ч. с мощна заря. Слави и "Ку-ку бенд" изпълняват патриотични песни.

Още по темата

Полицейското присъствие в района е изключително засилено. Организаторът на събитието е осигурил 140 служители, които са с обозначителни елеци и имат ангажимент по настаняване на гражданите, помощ и опазване на обществения ред, осигурени са и 60 доброволци от Столична община със същите задачи.

Мероприятието протича без инциденти. "Всичко по организацията и провеждането на концерта протича без проблеми и без инциденти", съобщи директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов пред "Фокус".

Група младежи във видимо нетрезво състояние са опитали да прескочат ограда на къща, за да стигнат до площад "Орлов мост" със скандирания: "Слави президент". Служители на охранителната фирма, ангажирана с реда по време на мероприятието и на СДВР, обаче възпрепятствали младежите.

В момента покрай оградата полицейското присъствие е засилено.

На 22 пункта полицаите следят да не се допускат хора с обемисти багажи и във видимо нетрезво състояние. Осигурени са още 3 пожарни автомобила, 3 медицински пункта и 5 линейки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
2
 
7
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
До Анонимен"А рокът е просто западният вариант на чалгата."Хм. Я да видим: Fred Mercury: My soul is painted like the wings of butterflies; Fairy tales of yesterday will grow but never die; I can fly, my friends; The show must go on...Трифонов: Птици заспали, литнаха. Седна ти. Веднага и казах... Ще ти скъсам ***!Абсолютно западен вариант на чалгата. (сарказъм)
178
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А бе къде са интелектуалците? Защо те не се опитат да ни избавят от чалгата, като направят нещо за народа, както направи Слави? Защо големите демократи като Васко Кръпката, Васил Найденов и оснаталите не вземат да организират един безплатен "концерт". Къде са? Или те за без пари не работят?"И аз същото питам. То е лесно да хулиш действията на другите, ама е много тъпо когато самият ти си толкова безучастен и бездеен.
177
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И според същите научни изследвания на УНСС 97% от слушащите рок са ***. Просто в България 97% от хората са ***.
176
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, човек ще остане с впечатлението, че щом слушаш рок, значи си богоизбран, значи си велик. А рокът е просто западният вариант на чалгата.
175
0
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
До Анонимен"И още нещо - качествата на човек не се определят от това каква музика слуша."Персонално - не. Като цяло - да.
174
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И още нещо - качествата на човек не се определят от това каква музика слуша. Имам доста приятели, които мога да нарека чалгаджии, които са страхотни хора като характер и отношение към останалите и които са страхотни специалисти в областите, в които работят. Това че слушат чалга прави ли ги по-лоши хора?
173
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз намразих телевизията покрай Слави и сценаристите му .По големи простаци от тях няма !Едно време Камен от куку бенд с право се е карал с тоя селендур дет са казва САШО !Къде е Слави къде е Сашо от плевенско село .
172
3
 
0
 
! Отговори
Мен преди 7 години
До Хаха . Пич надявам се че си под 23 годишен.... колкото сина иначе си много зле Обеси се преди да си направил деца. Моля те на тая Държава и стигат ***...
171
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе къде са интелектуалците? Защо те не се опитат да ни избавят от чалгата, като направят нещо за народа, както направи Слави? Защо големите демократи като Васко Кръпката, Васил Найденов и оснаталите не вземат да организират един безплатен "концерт". Къде са? Или те за без пари не работят?Къде сте, интелектуалци, отричащи чалгата? Защо не се опитате вие да съберете 100 000 човека? Защо сте толкова бездейни, а едновременно с това постоянно плюещи и мразещи.
170
4
 
13
 
! Отговори
Ето и техният химн преди 7 години
Върви, народе заблудени, към чалга-бъднини върви,с цинизми и кючеци жарки децата си възпитай ти !Безвестен беше ти, безславен, но влез в историята веч -ведно със Слави и компания кръстосай кич и мръ,сна реч !
169
1
 
1
 
! Отговори
Луд за девет села преди 7 години
До ха-ха. Ха-ха. Ти навярно си луд. Някога опитвал ли си да осиновиш дете в Б.Г.... Пълен *** .
168
3
 
3
 
! Отговори
Ето и техният химн преди 7 години
Върви, народе заблудени, към чалга-бъднини върви,с цинизми и кючеци жарки децата си възпитай ти !Безвестен беше ти, безславен, но влез в историята веч -ведно със Слави и компания кръстосай кич и *** реч !
167
3
 
11
 
! Отговори
ХАХА преди 7 години
Не може чиивек, който живее в охолство, поръчва си шампанско за стотици левове и луксозен ескорт да бъде мерило за мизерията , в която българите тънат. Давайте юнаци, осигурете му продоволствия за цял живот. Питам се този заможен човек, защо не осинови поне едно сираче? Колко процента от заможните хора в България, осиновяват и се грижат за деца в неравностойно положение, деца - инвалиди, изоставни, отритнати , живеещи в мизерия и мрак. Колко? Дайте примери, моля! Като в белите страни.
166
2
 
15
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
И най пропадналия гастарбайтер е по голям патриот, от това нищожество. За жалост мутрите и чалгарите превзеха държавата. Кой каквото и да лъже, българинът е добър човек. По душа. Псевдодемокрацията го унищожи. И като човек и като нация.
165
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, трябва да се промени системата, но е добре да се почне с нещо простичко и имащо недвусмислено ползвотворен резултат - да се свика велико народно събрание с цел промяна на конституцията и въвеждане на задължително гласуване. За мажоритарното гласуване и спирането на субсидиите - неодстатъците са толкова колкото и предимствата. Докато задължителното гласуване единствения недостатък е че леко се ограничават гражданските права, което е нищо в сравнение с перспективата да имаме вечно ГЕРБ на влас
164
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз се питам следните въпроси - доволен ли съм от политическата обстановка, добре ли живея, чувствам ли се сигурен в собствената си държава. Ако отговорът на тези въпроси е ДА - тогава явно нещата работят и няма нужда да бъдат променяни.Ако обаче отговорът е НЕ - тогава очевидно някъде нещо не работи както трябва. Щом не работи както трябва - ще променим нещо. И така малко по малко ще променяме нещата, докато започнем да се чустваме добре. Но все отнякъде трябва да започнем с промените.
163
1
 
4
 
! Отговори
ХАХА преди 7 години
До Луд за девет селаТъпчо, песента, дето си визирал, не е чалга. МНОГО СТЕ ПЪРВОСИГНАЛНИ И ТОВА ВИ ПРАВИ ЛЕСНИ ЗА МАНИПУЛАИИ.
162
2
 
3
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Бойко ***, ??? Слави *** ???? А тука 240 умни.... и само думи... дела трябват... ДАНО Прогледнат слепите ни души........
161
1
 
2
 
! Отговори
До 222 преди 7 години
Ти си в грешка приятел - нали знаеш случая с местаната мутра Цанко Чоков. Ето ти един мажоритарен депутат, а България вече е пълна с обширни безлюдни райони, където типове като Чоков и бат сали могат да се наложат и пак да бъдат в парламента. Инъче мажоритарния вот ще убие набиращи сила партии на нардоното недоволство като националистите например - трябва да се надигнат масови бунтове, за да могат да избутат местния мажоритарен велможа, както стана 2013 с варненския кмет.
160
6
 
2
 
! Отговори
Луд за девет села преди 7 години
На мен ми харесва чалгата ... ще дам пример . Назад, назад моме Калино. Някой да я отрече?