Контрольор нервак към ромка без билет в София: Ла***!

Мъжът свалил една пътничка, а друга накарал да си купи нов билет
Обновена: 2 ное 2016 20:19 | 2 ное 2016 20:09,
116
Контрольор нервак към ромка без билет в София: Ла***!
Снимка: архив "Булфото"

Контрольор в градският транспорт в София сътвори истински екшън, пререкавайки се с пътници без билет.

Скандалът възникнал малко преди 12 часа днес в автобус №11 в посока от автостанция "Гео Милев" към ж.к. "Овча купел" 2. Свидетел на пререканията станал репортер, пише "24 часа".

Контрольорът първо се захванал с нередовна пътничка от ромски произход. С обиди: "Лайно" той я свалил на спирка "Гара Подуяне" и се прехвърлил на друга ромка - възрастна жена, която се качила от следващата спирка - "Театър София".

Тя извадила билет от портмонето си и тръгнала да го дупчи, но контрольорът го изтръгнал от ръцете й с думите, че вече е дупчен. Жената извадила втори, но той последвал съдбата на първия.

Контрольорът твърдо отказал да покаже билетите на жената и да й посочи къде са продупчени и я изпратил да си купи нов от шофьора на автобуса. Жената го послушала и дала 1,60 лв.

След това обаче тя продължила да настоява да види тези, които й бяха изтръгнати от ръцете, но получила нов отказ и обяснение, че те вече са скъсани.

Молбите й продължили, а контрольорът започнал да я заплашва, че ще го ядоса и ще извика "нарочно" полицаи на "Лъвов мост". Те щели да й напишат акт, въпреки че я бил пуснал.

През цялото време колегата, с когото бил контрольорът нервак, стоял безучастно отстрани.

"Вие циганите ли ще защитавате, вместо мен?", викнал мъжът на друга пътничка, попитала го защо се държи грубо с възрастната жена.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
ник преди 7 години
Веднъж ме удари контрольор. 1998-***. Взе ми паспорта, да съм го бил чакал около шесто районно, да му платя глобата, на другия ден. Бях ученик. (В София). Отидохме. Ако още е жив, най-малкото куца. Нагляри за комисионна. Правят се на мутри.
62
0
 
11
 
! Отговори
Циник до Хиляди звез преди 7 години
Братле...много добре казано!Започвам да си мисля дали този сайт не е придатък на БХК! Ти наричаш нещата със собствените им имена...в най-добрия случай обезобразяват коментара ти с никому ненужни звездички! Моите ги трият директно....и ежедневно БАН! Мода четеш ли? Четеш ли? Вземи се позасрами малко вече А?
61
1
 
20
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Ами ?!? Какво чакате, вдигнете паметник на човека. Успял е да вземе пари от швед. Това е подвиг, чутовен. В България, шведите са в "Десетилетието на ромската интеграция" - разбирай, спонсорирана от Шорош льохманизация в която те напредват със страшна сила. Берат жица, джебчийстват, отказват образование, плодят се с цел цицане на държавни помощи и са на пиедестал. Ако това се е случило, в което дълбоко се съмнявам, защото по скоро е сюжет тип "..един човек каза..", то да бъде награден.
60
0
 
0
 
! Отговори
Davigo преди 7 години
Zashto mi trihte komentari rasisti
59
2
 
19
 
! Отговори
Merry преди 7 години
Изглежда, че ромите в София са " специални " като софиянци. Това във Варна никога не може да се случи. Всеки си плаща билетчето, а ако не ... вървиш пеша.
58
1
 
2
 
! Отговори
Гратисен преди 7 години
Цензурасти не спете
57
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Измислена история. Няма никакви доказателства, че подобно нещо си е случило. Разказ свободно съчинение.
56
2
 
19
 
! Отговори
- преди 7 години
Какво ги защитавате?!? Ток не плащат, сега и за плиткоумните им лапета ще се дават пари. Наглостта им край няма. Ще ми говоря за толериране на малцинство...Какво малцинство са тази ***, бе ?! Вие нормални ли сте, да си направят едно гето да си живеят и да си мизерстват там без да се допускат до хората които плащат ток вода и данъци.
55
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимката е от бургаския градски транспорт отново сте нацяло неадекватни днес бг
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 65 болен жули кока пуши пури и пие марково уиски има и имунитет да продалжавам ли
53
1
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
в авт 111 не можеш да се качиш от индиици без билети веднага сядат от телефонитесе лее тяхна музика метли и лопати с ***
52
0
 
58
 
! Отговори
Хиляди звездички преди 7 години
Този сайт упорито се стреми да наложи някаква своя "политкоректна" и "мултикултурна" версия на българския език. Стотичи думи употребявани в ежедневието биват замествани със звездички или цензурирани. Такава жалка картинка е този сай и с това, и с тенденциозния подбор на статии, предимно от Ройтерс и Дойче веле, Пропагандирайте колкото искате, но не променяйте българския език. Не се самозабравяйте чак дотам!
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 66! И думата лай но за теб все едно значи лап ай и се потапяй, така ли е?
50
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Контролюр нервак се дьржи като неспокоен пинчер на когото са му откраднали обяда! Питам каква е разликата между Волен и Контролюр нервак?
49
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може да бъде - контрольор да провери ром
48
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Билета се дупчи предварително и глобата е 20 лв. Не с един билет 1000 пъти. Груб бил. 20 лв е трябвало да вземе. Вадил плащаш и няма скандал. Но явно измислена стария.
47
39
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дай на българопитека малко власт и му гледай сеира.
46
3
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В моя град има постоянна проверка по автобусите и тролеите, проверяващи дали пътниците са с билет, и ако има такива без билет и познайте кой го отнася! А тази статия е пълен парц.л, също като поръчителите му!
45
4
 
67
 
! Отговори
Куке преди 7 години
Нещо невярно да е казал? Даже малко е казал, пък и то не става с говорене. Издържаш го, храниш го, краде те, пък и недоволно, права имало, човек било дрън дрън дрън и не знам си още кво
44
0
 
65
 
! Отговори
akud преди 7 години
много е просто. ромите започват да си купуват билети и да си плащат всички битови сметки . данъци и никой няма да се занимава тях. но бхк ги учи . че за тях всичко е без пари